Καλοτάξιδο φίλε...
Τη θεωρώ καλύτερη επιλογή σε σχέση με το ¨αδερφάκι ¨ Carnaby...
Στην Ε.Ο. Έβλεπα μέχρι 150 χ.ω με δυσκολία, ενώ τα 130-140 ερχόντουσαν σχετικά εύκολα...
Όταν λες καλή τιμή, πόσα εννοείς;
Παρεμπιπτόντως στη φωτό είναι το 350-άρι.
Καλοτάξιδο φίλε...
Τη θεωρώ καλύτερη επιλογή σε σχέση με το ¨αδερφάκι ¨ Carnaby...
Στην Ε.Ο. Έβλεπα μέχρι 150 χ.ω με δυσκολία, ενώ τα 130-140 ερχόντουσαν σχετικά εύκολα...
Όταν λες καλή τιμή, πόσα εννοείς;
Παρεμπιπτόντως στη φωτό είναι το 350-άρι.
3 χιλιαρικα μου το αφησε, με 11.000κμ
αν και ειδα κατι βαψιματα στο πλαϊ, το μηχανακι ειναι σε καλη κατασταση.
Το πηγα και σε εναν δικο μου μαστορα να το δει και μου ειπε οκ
καλα η φωτο ειναι απο μια γρηγορη αναζητηση στο νετ για να δειξω και το χρωμα![]()
One with everything
Μετα απο μιαμιση εβδομαδα περιπου, μετρησα εχτες και τη καταναλωση του. 4,1 λιτρα στα 100κμ
Δεν ειναι ασχημα, και το παω τσιτα![]()
One with everything
Πάρε ένα burgman 250 και θα πάρεις και ρέστα
Οπα , τώρα είδα οτι πήρες μηχανάκι τελικά
Καλοταξιδο φίλε μου ...
Να το ξεθαψω το θεμα μετα απο δυομισι χρονια;
Γιατι οχι...
Update λοιπον:
Εχω ακομα το beverly.
Τσουλαει καλα.
Γενικα ακριβουτσικα σερβις
απο προβληματα μου εβγαλε κατι λογο του οτι μπηκε νερο στο ντεποζιτο. Κοστος 145€
κατα τ'αλλα συνηθισμενα πραγματα.
Τα σερβις του και ολα κομπλε.
απο δυναμη εχει αρκετη, δηλαδη τα 140 τα πιανει για πλακα αλλα στην Αθηνα ειμαστε, δε χρειαζεσαι τετοιες ταχυτητες παρα μονο σε περιπτωση που θες να κανεις καποια προσπεραση κλπ.
Κρατηματα ετσι κ ετσι, ακομα και με καινουρια λαστιχα. Αλλα απο σκουτερ δε μπορεις να περιμενεις και πολλα.
Κατι αλλο αξιοσημειωτο δεν εχω να πω.
Γενικα ηταν καλη επιλογη το μηχανακι
One with everything
Θα μπορούσες να μας πεις και πόσα χιλιόμετρα έχεις τώρα και -αν θέλεις φυσικά- μπορείς να εξηγήσεις τι σημαίνει "ακριβούτσικα" σέρβις γιατί τελευταία ο όρος ακριβό έχει ξεχειλώσει 'δωμέσα.
Χαίρομαι που το χαίρεσαι ακόμα![]()
Ευχαριστώ.
Ναι, εχεις δικιο, ξεχασα να πω το πιο σημαντικο.
τωρα εχω 40.000km
Ετοιμαζομαι να αλλαξω για 3η φορα ιμαντα.
ακριβουτσικα εννοω οτι κατω απο 50αρικο δεν εχω φυγει απο συνεργειο. εστω κ απλο λαδι, ελεγχο.
αν και εχω αλλαξει 4 μαστορες. (οχι οτι δεν ημουν ικανοποιημενος, απλα μετακομοισα και στο νεο κοσμο που μενω δεν ηξερα κανεναν οποτε πηγαινα οπου να'ναι μεχρι να παω συστημενος καπου αλλου)
Τωρα βεβαια θα παω σε εναν αλλον που βρηκε ενας φιλος στην Ουλωφ Παλμε Ζωγραφου. Αυτος εχει yamaha αλλα κανει λεει και Piaggio και ο φιλος μου τον διαφημηζε αρκετα.
One with everything
στα Piaggio ειναι καθε 15 αλλα εγω το εκανα και νωριτερα γιατι βολευε και σε λεφτα και σε περιοδους (πριν απο διακοπες πχ που επαιρνα και το δωρο)
One with everything