Ίσως να μην είναι αρκετό, αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα δουν εξετάζοντας το αίμα, όπως π.χ. αν είσαι αλλεργικός όπως εγώ. Πήγα κάποτε να δώσω αίμα και δεν μου πήραν γι'αυτό το λόγο...
Ίσως να μην είναι αρκετό, αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα δουν εξετάζοντας το αίμα, όπως π.χ. αν είσαι αλλεργικός όπως εγώ. Πήγα κάποτε να δώσω αίμα και δεν μου πήραν γι'αυτό το λόγο...
Θάνος..
Θανάση έλα λίγο νωρίτερα γιατί είναι μέχρι τις 7!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
δε ξέρω μέχρι τι ώρα. εγώ θα είμαι ευαγγελισμό κατά τις 7 το απόγευμα. Κατεβαίνω από Μαρούσι.
Εσύ που βρίσκεσαι?
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 6:45...
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Παιδιά νομίζω ότι το ερωτηματολόγιο γίνεται για να σιγουρευτούν ότι το αίμα που θα πάρουν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Γνώμη μου είναι να είστε απλά ειλικρινείς..
ΠΡΟΧΟΣΗ!!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ!!!--------------------------------------------------
Και οχι μόνο απλά, αλλά ΠΟΛΥ ειλικρινείς, μιας και 14 χρόνια αιμοδότης, οταν έμαθα ότι ο ιος HIV φαίνεται στο αίμα μετά απο 3 μήνες (και αφού έχει γίνει η μετάγγιση) με εξετάσεις, στηρίζονται στο ερωτηματολόγιο αυτό, 100%.
Για να μην μπερδευτούμε σου λέω πως θα είμαι έξω από την πόρτα της αιμοδοσίας....
Δεν ξέρω σε ποιο κτίριο είναι αλλά φαντάζομαι κοντά στα Εξ Ιατρεία....
Φοράω το μπουφάν της μηχανής (revit) και μαύρο παντελόνι....
Σου στέλνω και πμ το τηλ....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αυριο πρωι θα παμε να δωσουμε αιμα εγω και η κοπελια μου, Ειμαστε ετσι κι αλλιως αιμοδοτες και ειχε ερθει και ο καιρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
Την καλησπέρα μου,
ονομάζεται ΚΑΠΟΓΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και βρίσκεται στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ του ΚΑΤ.
Έπεσε σε επαρχιακό δρόμο [Πλατή Καλαμάτας -;;;- ] και τράκαρε μετωπική με Ελιά. Δεν είναι πλάκα το παλικάρι χρειάζεται ΑΜΕΣΑ την βοήθεια όλων μας. Έχει τρυπήσει πνεύμονα, σπασμένη λεκάνη, κρανιακό αιμάτωμα σπασμένο χέρι και πόδι. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ 20 ΦΙΑΛΕΣ.
Μπορείτε να δώσετε σε όποιο νοσοκομείο θέλετε αρκεί να δηλώσετε το όνομα και επώνυμο του παιδιού για να μπορέσουν να του τις χορηγήσουν και να μπει επιτέλους χειρουργείο.
Θα ειδοποιησω εδω στην Πατρα οποιον μπορω.
Παντως παιδια δωστε ειλικρικεις απαντησεις στα ερωτηματα.
Ειναι τρομερα σημαντικο. Σπουδαζω Ιατρικη και ξερω απο μεσα..
Καλη δυναμη..
καλημέρα παιδιά!!!
Περική τι 'εγινε ?
όλα καλα με αιμοδοσία παιδιά. Όσοι το σκέφτονται να πανε.Ελπίζω να είναι καλα ο Γιώργος που το χρειάζεται και να ειναι κοντά σε αυτους που τον αγαπάνε σύντομα.
...μερααααααααα!!! ουαοαυααα πινω καφε να ξυπνησω
Καλημέρα Θανάση! Όλα καλά! Έχω μια ενοχλησούλα λόγω της βελόνας αλλά δεν είναι τίποτα!
Παιδιά όποιος δεν πήγε να πάει.... Είναι πολύ εύκολο...
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Νάσο, Περικλήόχι Θανάση. Γάτί θα ρωτήσεις τώρα... χούγια είναι αυτά
![]()
Μιλάμε και για εκδρομή όποτε κανονιστει ή για καφέ...
ΟΚ Νάσος! Αν κανονιστεί κάτι θα μιλήσουμε!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!