Οπως;
To κακό είναι οτι και έστω να δεχτώ οτι υπάρχει σχέδιο (της ποτενομίας που λέει κ ο Τόλης) που δε τους "πιάνουν" ακόμα για να βρούν το κεφάλι και όχι την ουρά του ψαριού έτσι οπως το πάνε σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει μηχανάκι να κλέψουν.
a έλεγε ένας ότι παίζει χρόνια κύκλωμα Καλλιθέα και ότι έχουν και "δόντια" σε αστυνομία οι συγκεκριμένοι οπότε για αυτό δεν τους πιάνουν. Του χαν πει σε τμήμα ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ" κάτι τέτοιο. Αν δεν βαριέσαι να ψάξεις ήταν στη συζήτηση για το hayabusha νομίζω.
Έχω ακούσει και εγώ σενάριο για Καλλιθέα που έλεγε ότι υπήρχε μαγαζάτορας που σου πούλαγε το μηχανάκι και αφού είχε όλα τα στοιχεία σου, μετά από κάποιο καιρό έστελνε τα τζιμάνια και το σήκωναν. Εκεί που χάλασε για εμένα αυτό το σενάριο ήταν στο σημείο που τα ξαναπούλαγε. Από σενάρια πολλά...
Mπουρδελο παιδια, μην το ψαχνετε.Ειναι μη σου κατσει.
Υποθέτω και τα παραπάνω σκηνικά θα έχουν παιχτεί.Πλέον όμως μιλάμε για καλά εξοπλισμένους κλέφτες και υποδομή.Στην ποτενομία πάντως δεν ελπίζω.Εως τώρα είναι ανεπάρκής.
Φίου φίου φι φι φίου
Kαι δυστυχώς σήμερα άκουσα και για συνάδελφο που έπεσε θύμα.....να δώ που θα πάει η κατρακύλα,έχω πραγματικά ξεκινήσει να κυριεύομαι απο φόβο και πανικό μ'αυτό το πράμα.....
Κάποιο μοτίβο θα υπάρχει.Αν μπορουσαμε να βρουμε τους ιδιοκτήτες πχ,να μαθαίναμε απο που παραγγέλνουν φαγητό.Αν σε ένα καλό ποσοστό πχ,5 στους 10 συμπίπτει το ίδιο μαγαζί ή κάποια άλλη σύμπτωση τέτοια, τότε έχεις κάνει ένα βήμα πιστευω.
Φίου φίου φι φι φίου
Για να δούμε πόιος θα είναι ο τυχερός σήμερα και τι θα διαβάσουμε αυριο.Μέρες μετράω.
Φίου φίου φι φι φίου
Πριν 12-14 χρόνια φίλου κλειδαριά δισκόφρενου μπλόκαρε και δεν άνοιγε με τίποτα, ήταν σε ένα κεντρικό δρομάκι κοντά στο Metropolitan στο Φάληρο. Την άλλη μέρα πήγαμε με τροχό, ζητήσαμε ρεύμα από ένα μαγαζί και κόψαμε προσεχτικά το λουκέτο. Μας πήρε 25-30 λεπτά, κανείς δε ρώτησε τίποτα, κανείς δε κάλεσε αστυνομία!
Me to ποτενομία που λες σήμερα άκουσα τραγική ιστορία. Φάγαν ΚΤΜ 690 (smc) από μεταξουργείο. Το παιδί είχε gps και το παρακολουθούσε να κινείται. Πήγε στην ποτενομία που λες και τι του λένε. Φίλε έχουμε πρόβλημα δεν έχουμε internet για να δούμε το στίγμα :'( Κάποιο πρόβλημα είχαν με το σύστημα... Επίσης πριν πάει σε τμήμα τους είχε πάρει τηλ και τους είπε ότι το φάγαν από κεραμικό και βλέπει σήμα στη φυλής. Οι μπάτσοι πήγαν στη φυλής του πειραιά :'( Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση παρά την κουλαμάρα τους και προσπάθησαν όσο μπορούσαν.
Μια φορά και πρόσφατα θα έλεγα μάλιστα,ηταν 2 τύποι και ξεβίδωναν μια σχάρα απο ένα αμάξι.Τους ρώτησα (κάτι δε μου κόλλαγε σωστά) τι στην ευχή κάνουν.Φίε ειναι ενο φίου το αβτοκιητο μα ειπε το φίο πάρουμε σχάαρα.Τους είπα οτι δεν τους πιστευω και οτι δεν θα είχαν πρόβλημα να καλέσω την ποτενομία.Ειπαν,φιε μα είπε φίος πάρουμε σχάαρα.Εγω κάλεσα την ποτενομία και τελικά αυτοι έφυγαν όπως ήρθαν.Μετά ακύρωσα τη κλήση και όλα καλά.Πρόσφατα πέτυχα τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον ρωτησα αν είχε πει σε 2 αλβανους να πάρουν την σχάρα και ο άνθρωπος πολύ απλά μου είπε ,όχι.
Δεν ήταν και τόσο δύσκολο τελικά να βγείς μπροστα σε τέτοιο περιστατικό.
Φίου φίου φι φι φίου