Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΕ ΙΝΝΟVA 125i

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vaggeliskiki

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΕ ΙΝΝΟVA 125i

Xαιρετω την ομορφη παρεα του moto!
    Θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσα να τοποθετησω ενα φιλτρακι βενζινης στο innova μου,ειναι 2011 μοντελο εχω γυρω στις 8.500χλμ χωρις προβληματα κ μου περασε απο το μυαλο πως μ'αυτα τα καυσιμα που εχουμε στην ελλαδα καλο θα ηταν να τοποθετουσα ενα φιλτρακι,ομως εχω την απορια μηπως το συστημα του ψεκασμου που εχει καποια μπαρ μηπως υπαρξει προβλημα στην τροφοδοσια αν το τοποθετησω?Εκτος κ αν ηδη εχει φιλτρο βενζινης απο το εργοστασιο,κατι που δεν εχω δει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    εχει φιλτρο η αντλια βενζινης,μπορεις βεβαια να βαλεις αν θες πριν το σωμα του ψεκασμου,αλλα επειδη το σωληνακι του καυσιμου δεν ειναι λαστιχενιο με ενισχυση,αλλα κατι σαν σκληρο πλαστικο, θελει καποια πατεντα,δε νομιζω ομως οτι υπαρχει λογος
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

με κατατοπισες φιλε μου!το φιλτρο τις αντλιας καθε ποτε το καθαριζουμε,ειναι ευκολο να βγει κ να καθαριστει?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaggeliskiki Προβολή μηνύματος
    με κατατοπισες φιλε μου!το φιλτρο τις αντλιας καθε ποτε το καθαριζουμε,ειναι ευκολο να βγει κ να καθαριστει?
    Δεν καθαρίζεται, το αντικαθιστάς σύμφωνα με το manual σου. συνήθως κάθε 10.000 η 20.000 χλμ ανάλογα τι προτείνει ο κάθε κατασκευαστής.

Στο Πήγασο μου π.χ. το αλλάζω κάθε 15.000
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Δεν καθαρίζεται, το αντικαθιστάς σύμφωνα με το manual σου. συνήθως κάθε 10.000 η 20.000 χλμ ανάλογα τι προτείνει ο κάθε κατασκευαστής.

Στο Πήγασο μου π.χ. το αλλάζω κάθε 15.000
    Α'π οσο θυμαμαι εχω ξεφυλλησει το manual κ δεν θυμαμαι να εχω δει κατι τετοιο στον πινακα που εχει!Θα το ξαναδω ομως ευχαριστω!

Παλαιό μέλος
    Φιλε μου άν βάλεις να ανεβάσεις φώτο και γενικά να μας πείς πως μπήκε κτλ...
    Εχω παρόμιο πρόβλημα με το χτ μου, φιλτρο δέν υπάρχει στην αγορά πρέπει να αλλαχτεί όλοκληρη η αντλία 400€!!!
    Μου βουλωσε το μπέκ 3 φορές,θέλω να βάλω και εγώ.
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Εχω παρόμιο πρόβλημα με το χτ μου, φιλτρο δέν υπάρχει στην αγορά πρέπει να αλλαχτεί όλοκληρη η αντλία 400€!!!
    Δεν εχω βαλει ακομα στο ιννοβα,στο χτ 600 που εχω βαλει θα το βγαλω φωτο και θα στο στειλω!Για τον ψεκασμο εχω ενα θεμα ομως,σιγουρα εχουν αντλια βενζινης κ δεν εχουν φυσικη ροη καυσιμου?Μηπως μπορει καποιος να μας απαντησει?

Η αντλία καυσίμου στα ψεκαστά τροφοδοτεί τα μπεκ με πίεση και δεν μεσολαβεί τίποτε (φίλτρα κλπ.).

Νοτακο ηθελα να σε ρωτησω αν τυχον εβαζα ενα φιλτρακι στο ψεκαστο ιννοβα λες να ειχα προβλημα στη τροφοδοσια του?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Οποτε 007mastra βλεπεις οτι αλλο το καρπυρατερ κ αλλο το ψεκαστο
    Αλλα ατομα που εχουν το ιδιο μηχανακι τι σου εχουν πει για αυτο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Η αντλία καυσίμου στα ψεκαστά τροφοδοτεί τα μπεκ με πίεση και δεν μεσολαβεί τίποτε (φίλτρα κλπ.).
    Στο 650 gs το φιλτρο βενζινης ειναι αναμεσα στην αντλια και τον ψεκασμο.
    Και ειναι ειδικο,γραφει και bar πιεσης επανω.

Παλαιό μέλος
    Σήμερα πέρασα κτέο τη μηχανή και μιλισα με τον ενεκτή και μου είπε οτι δέν θα ύπάρχει πρόβλημα άν βάλω φίλτρο,αρκεί να είναι φίλτρο που σηκόνει πίεση,σκευτομαι να βάλω ένα αυτοκινήτου μικρό όσο γίνετε δέν νομίζω να έχει πρόβλημα,μου το έχουν ξαναπεί σε ένα άλο θρεντ που είχα κάνει εδώ.
    Απλά λυπάμαι να κόψω το σωλινάκι του..
    Κατσε να μπώ στα ανταλακτκικά να δώ πόσο έχει για να ξέρω άν γίνει καμια μλκια να ξερω πόσο θα μου κωστίσει..
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παλαιό μέλος
    32€???? WTF???
    Ωρες ωρες αυτή η Yamaha πώς με φτιάχνει το κέφι!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το προβλημα δεν ειναι ουτε το φιλτρο ουτε το σωληνακι
    ειναι οτι στο σημειο που θα κοψεις το σωληνακι για να βαλεις το φιλτρο χρειαζεσαι ειδικους συνδεσμους γιατι το κυκλωμα ειναι συνεχως υπο πιεση ακομα και με σβηστο κινητητρα
    και ακομα κι αν το στεγανοποιησεις δεν ξερεις ποση διαρκεια ζωης εχει η συνδεση η οποια εκτος απο την πιεση δεχεται επισης κραδασμους και θερμοτητα
    καταλαβαινεις λοιπον ποσο επικινδυνη μπορει να ειναι μια παρεμβαση στο σημειο αυτο

Παλαιό μέλος
    Μόλις μου ήρθε μια (τρελή..) ιδέα!!
    Να βγάλω τελείως το σωλινάκι και να βάλω ένα άλο αυτοκινήτου πχ με φίλτρο και να το σφίξω με σφυκτίρες επάνω στην αντλί βενζήνης και στη μπεκιέρα μου..
    Τι λέτε?μικρό το κόστος, θα μου πείτε οτι αυτό που έχει τώρα επιτρέπει στο σωληνακι να περιστρέφετε επάνω στης συνδέσεις και αυτός που το έβαλε κάτι ήξερε αλλα και τί έγινε άν δέν περιστέφεται?τα σωλινάκια είναι ελαστικα΄δέν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα..
    Αυτα τα σωλινάκια έχουν χρόνο ζωής πόσα χρόνια και είναι κατασκευασμένα για αυτή του δουλειά

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ F 650 ST???????
    από antonis_a στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2012, 13:18
  2. Τοποθέτηση δείκτη βενζίνης σε παλιά μοτό
    από universalgr1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2012, 22:04
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΕ Piaggio X8
    από privateagent69 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 09:11
  4. Τοποθέτηση μοτέρ astrea σε daytona