Σελίδα 135 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 3585125130131132133134135136137 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.011 έως 2.025 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αφηστε επιτελους την ιστορια με την κατσικα του γειτονα, εχει γινει αφορητο κλισέ πια...
    Δεν είναι όμως κλισέ να αφήσουμε την κατσίκα του γείτονα επειδή κάποιοι άλλοι γείτονες δεν είχαν ποτέ κατσίκα;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    H διαφορά μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού υπαλλήλου...http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2049953

Συνεχίστε, απλά παρακολουθώ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Η θέρμη με την οποία αντικρούεις τα γραφόμενά μου με κάνει να υποθέτω πως είσαι δημόσιος υπάλληλος.
    προσωπικά ξενερώνω αφάνταστα όταν μια ανταλλαγή επιχειρημάτων καταλήγει στο ποιος είσαι και που κατοικείς...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    προσωπικά ξενερώνω αφάνταστα όταν μια ανταλλαγή επιχειρημάτων καταλήγει στο ποιος είσαι και που κατοικείς...
    Δεκτή η δυσφορία και το ξενέρωμα για αυτό που λες, απλά κι εγώ δεν μπορώ όταν έχω γράψει συγκεκριμένα πράγματα να βγαίνουν αυθόρμητα συμπεράσματα και να μου χρεώνονται απόψεις οι οποίες δεν είναι δικές μου αλλά εμφανίζονται ως δικές μου. Όπως και να έχει εγώ ζητάω συγγνώμη εάν σε ξενέρωσε η διαπίστωση περί επαγγελματικής ιδιότητας.
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 20/05/2015 στις 23:14.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Όπως και να έχει εγώ ζητάω συγγνώμη εάν δε ξενέρωσε η διαπίστωση περί επαγγελματικής ιδιότητας.
    δεκτό και ανταποδίδω από πλευράς μου.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Κατι που θα πρέπει να καταλάβουμε ειναι οτι προσπαθουμε να πεισουμε για διαφορα κεκτημενα (13ος, 14ος μισθος) και να ζητησουμε δανεικα, απο χωρες που τετοια προνομια δεν υπάρχουν.

Πώς μπορει ο γαλλος που όταν βγει στη συνταξη στα 60+ χωρις εφαπαξ και με 12 μισθους, έχοντας πληρωσει όλα τα χρονια καθε χρονο τον αντιστοιχο ΕΝΦΙΑ, να καταλάβει γιατι εμεις εχουμε προβλημα στις περικοπες σε κατι που αυτος δεν ειχε ποτέ.

Αφηστε επιτελους την ιστορια με την κατσικα του γειτονα, εχει γινει αφορητο κλισέ πια...
    Άρα να υποθέσω ότι αν αποτύχουν τα σχέδια δανεισμού από την Ευρώπη και φτάσουμε να ζητήσουμε από καμιά Κίνα που πληρώνονται σε ρύζι εκεί κι αν τη φουτσίσαμε

Ο Γάλλος κι ο κάθε Γάλλος μπορεί να έχει ή να μην έχει πράγματα που έχει ή δεν έχει ο Γερμανός, που έχει ή δεν έχει ο Ιταλός, ο Έλληνας κι ο κάθε παπάρας, αλλά από τη στιγμή που έχουν "συμφωνήσει" ότι υποτίθεται πως θα αλληλοβοηθιούνται τίποτα δε χρειάζεται να καταλάβει.

Η γκρίνια και το παρακαλετό για να γ@μηθεί κι ο άλλος όσο γ@μιόμαστε κι εμείς κι αν έχει καταντήσει αφόρητη.

Το συντομότερο ανέκδοτο είναι πως στον ιδιωτικό τομέα έχουν απολυθεί ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι και δεν έχει ανοίξει ΡΟΥΘΟΥΝΙ. Το δικαίωμα της εργασίας είναι ιερό ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, μόνο αυτοί απαγορεύεται να απολυθούν. Για εμένα που αύριο θα βρεθώ στο δρόμο γιατί δεν θα ενδιαφερθεί κανένας;
    Το έθεσες ωραία και απλά, κι επίτρεψέ μου να απαντήσω χωρίς να απευθύνομαι σε εσένα εννοείται αλλά γενικά.

Να ανοίξει ρουθούνι ΚΑΙ για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα. Ποιός να το ανοίξει? Να κατέβουν σε πορεία οι δημόσιοι για τα δικαιώματα των ιδιωτικών? Να κατέβουν σε πορεία οι ιδιωτικοί? Να κατέβουν σε πορεία για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να κατεβαίνουν σε πορείες?

Το "ιερό" του δικαιώματος της εργασίας δεν είναι το να μην μπορείς να απολυθείς. Άλλο το δικαίωμα στην εργασία, άλλο το δικαίωμα στο κωλοβάρεμα, άλλο το δικαίωμα στο "μπήκα στο χορό, πρέπει να χορέψω, θα δουλέψω και 12ωρο στο φινάλε για να μή με διώξουν".

Εννοείται πως θα ενδιαφερθεί κάποιος και πολλοί μάλιστα αν βρεθείς στο δρόμο αύριο. Κι αν μη τι άλλο, δε θα βρεθεί και κανείς να σου πει ότι καλά να πάθεις τα ήθελε ο κώλος σου που βρέθηκες στο δρόμο για να σωθεί η χώρα από τη βρωμιά σου.

Τώρα αν εννοείς αν θα ρίξουν τα δάκρυά τους τα χορχοδείλια τα διάφορα κανάλια, οι φορείς, τα @@ μας τα 2, όχι. Αλλά σε ενδιαφέρει αυτό?

Αν θέλουμε λοιπόν να βρεθεί λύση και στον ιδιωτικό τομέα, θα πρέπει να υπάρξει κρατική παρέμβαση.
    Θέμε για δε θέμε?

Να μπει το κράτος στην επιχείρησή μου και να μου πει πόσους επιτρέπεται να διώχνω ανάλογα τα πόσα βγάζω?

Να χώσει τη μύτη του και να μου τραβήξει ένα μανίκι ΝΑ αν πχ εγώ πηδάω τον προμηθευτή μου (που έχει μια Χ επιχείρηση και θέλει να είναι σωστός απέναντί στους εργαζομένους του), και του λέω ότι θέλω να μου κάνει τις παραδόσεις βράδυ/πιο γρήγορα/με υπέρβαρο κλπ αλλιώς θα πάω αλλού?

Να μου βάζει λουκέτο και να κάνει κατάσχεση σε όλα όσα ανοίκουν στο όνομά μου ή στην εταιρεία και να μη με αφήνει να ξανανοίξω ούτε τυροπιτάδικο αν δεν αλλάξω όνομα, φάτσα και φύλο, στην περίπτωση που βρει έστω και έναν (1) ανασφάλιστο εργαζόμενο?

Να βγαίνει με τη μία διαταγή πληρωμής προς όλους τους εργαζομένους στην περίπτωση που έχουν να πληρωθούν πάνω από 1 μήνα?

Να μου στέλνει για έλεγχο όποτε γουστάρει όποιον γουστάρει κι αν δει υπάλληλο να δουλεύει πάνω από 8ωρο να μου γ@μήσει ότι έχω και δεν έχω? Και αν του αποδείξω ότι πρέπει αναγκαστικά να έχω τον υπάλληλο γιατί το απαιτεί ο πελάτης αλλιώς θα δώσει σε άλλον τη δουλειά να του γ@μήσει κι εκείνου ό,τι έχει και δεν έχει επί 5?

Θέλουμε ή θα αρχίσουμε να λέμε για σοβιετίες, τσαουσέσκου, κΟΥμούνια και το κακό συναπάντημα?

Επίσης, ακόμα κι αν θέλουμε, ένα καλό ερώτημα είναι πού θα βρεθεί το υπεύθυνο κράτος να τα κάνει όλα αυτά και να μη γυρίσει απ'την άλλη να κάνει ότι δε βλέπει μόλις εγώ του σκάσω έναν ΝΤενεκέ λάδι.

Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με το να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον για το ποιός βγάζει περισσότερα, ποιός δουλεύει λιγότερο, να κάνουμε τους μαλάκες γιατί στη Γερμανία δε σουβλίζουν αρνί το Πάσχα και δε χρειάζονται το δώρο, μόνο άκρη δε βγαίνει.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Να το πω και από την προσωπική μου εμπειρία..............
    ................ Δεν μας φτάνει όχι το thread, όλοι οι server των Βαλκανίων δεν μας φτάνουν...
    +1200
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    H διαφορά μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού υπαλλήλου...http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2049953

Συνεχίστε, απλά παρακολουθώ.
    πΆΡΕ ένα τηλέφωνο τη φορθνετ (ή όποια θες) να πεις έχει βλάβει το ιΝΤερνέτ....
    :rotflmao:

Να δεις πως θα ... γεφυρωθούν οι διαφορές...
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    [...]
    Ο Γάλλος κι ο κάθε Γάλλος μπορεί να έχει ή να μην έχει πράγματα που έχει ή δεν έχει ο Γερμανός, που έχει ή δεν έχει ο Ιταλός, ο Έλληνας κι ο κάθε παπάρας, αλλά από τη στιγμή που έχουν "συμφωνήσει" ότι υποτίθεται πως θα αλληλοβοηθιούνται τίποτα δε χρειάζεται να καταλάβει.[....]
    Η αλληλοβοήθεια ξέρεις, δε μπορει να διδεται ουτε επ' αόριστον, ουτε χωρις προϋποθέσεις. Ειδικα οταν μεσα στις χώρες που ζηταμε τα δανεικα ειναι αρκετες με κατώτατο μισθο λιγοτερο απο τον ελληνικο.

Επειδη πιο πριν αναφερθηκαμε σε μιζες, σε κλεφτες σε (κλασσικα) Γερουν - αυτος φταίει για όλα - και λαμογιές, διαβαστε το παρακατω να δείτε πόσο εύκολα ανοιγουν τα μικρα παραθυράκια:

«για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, ίδρυσης και λειτουργίας υποδομών... είναι δυνατή στις σχετικές συμβάσεις δημόσιων έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού».

Να σας βοηθησω. Ειναι τροπολογία απο το νομο του "12%" Κατρούγκαλου με τίτλο «Εκδημοκρατισμός της δημόσιας διοίκησης»

Αnd so it begins που έλεγαν και στο Babylon 5
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

+ποσα θες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Δεν σε κατάλαβα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Δεν σε κατάλαβα.
    Apo ti diki mou empeiria se ayti tin periptosi paizei oi ypalliloi tis forthnet na einai xeiroteroi apo ton klasiko ellina dimosio ypallilo......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Apo ti diki mou empeiria se ayti tin periptosi paizei oi ypalliloi tis forthnet na einai xeiroteroi apo ton klasiko ellina dimosio ypallilo......
    Δεν έχω ιδέα τι κάνουν οι υπάλληλοι της forthnet, γιατί έχω hol. Θεωρώ πιο πιθανόν να μην έχει γνωρίσει κανείς σας υπάλληλο του ΟΤΕ επι εποχής παντοκρατορίας του, για να κάνετε τέτοιες συγκρίσεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Δεν έχω ιδέα τι κάνουν οι υπάλληλοι της forthnet, γιατί έχω hol. Θεωρώ πιο πιθανόν να μην έχει γνωρίσει κανείς σας υπάλληλο του ΟΤΕ επι εποχής παντοκρατορίας του, για να κάνετε τέτοιες συγκρίσεις.
    +955
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    + οσα θελεις

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •