Έλα ναι τι, ποιος με φώναξε?
Ti έγινε μωρέ? Είπα και εγώ ανακοινώθηκε το βάρος και η ιπποδύναμη και πήρε φωτιά το θρεντ!
Μια απ' αυτές τις φωτό την είχε βάλει ο λευκάδιος μερικές σελίδες πριν και άλλη μία φαινόταν σε ένα λινκ του bigoula. Βλέπετε κάτι άλλο που δεν βλέπω εγώ? (drbig έχεις καμιά ακτινογραφία παλι?)
Η ίσια σέλα της πρώτης φωγογραφίας με τις λάσπες και τα τρακτερωτά είχε ήδη σχολιαστεί σαν αρνητικό και πολύ καλά έκανε και δε βγήκε με σέλα στριγκάκι.
Να ξέρετε όσο πιο ασφάλτινο και όσο πιο μακριά απ' τις ανακοινώσεις τις honda (όσο αφορά το true adv), είναι το μηχανάκι τόσα λιγότερα θα έχω να πω.
Αν δε το "σκίσει" στον on για να πουλήσει παπάτζα και όνομα στο off και δεν το κάνει βαρίδι, με το dtc του και με ιπποδύναμη στο μέσο όρο της κατηγορίας, θα είναι μια χαρά γι' αυτό που πραγματικά χρειάζεται η κατηγορία.
Κανονίστε κωλόπαιδα στο τέλος όλοι εσείς να το βρίζετε επειδή δε βγήκε τόσο "άγριο" και τόσο "africa" και εγώ να το υποστηρίζω και να με λέτε πάλι περίεργο. Μαύρο φίδι που σας έφαγε, σας το λέω!
Σαν αντικαταστάτης του varadero μια χαρά φαίνεται.
Όσοι περιμένετε τον αντικαταστάτη του hrc africa 650cc αλλάξτε πλευρό. Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιο πράγμα στα 1000cc με dtc και μόνο η bmw μας έκανε να νομίζουμε ότι έχει λόγο ύπαρξης κάτι τέτοιο.
Όσοι περιμένετε τον αντικαταστάτη του κλασικού εμπορικού εκτρώματος των 750cc, υπάρχουν και χειρότερα απ' το καινούριο άφρικα για να το αντικαταστήσετε.
Άντε πείτε να πάω να κάνω μια βουτιά να κρυώσει το κεφάλι μου τώρα!![]()