Όσοι έχουν εμπειρία από τα παρακάτω ας με βοηθήσουν να επιλέξω:
1) Datatool Digi
2) Gp Crono Gear01
3) Healtech GIpro X-Type
4) Starlane Engear
Ευχαριστώ![]()
Όσοι έχουν εμπειρία από τα παρακάτω ας με βοηθήσουν να επιλέξω:
1) Datatool Digi
2) Gp Crono Gear01
3) Healtech GIpro X-Type
4) Starlane Engear
Ευχαριστώ![]()
Μπαμπίνο έχω το gipro στο bandit 5 χρόνια και δουλεύει ρολόι. Είναι ευκρινές, φωτεινό, άμεσο και πολύ εύκολο στην τοποθέτηση![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Φίλε μου κι εγώ το Gipro έχω σε ένα cbr 600 f4i και είναι πολύ κομψό, έχει καλή ευκρίνια (τουλάχιστον στην κόκκινη απόχρωση που το έχω) και πολύ εύκολο στην τοποθέτηση. Το έχω περίπου 2,5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα...![]()
+ 1 και απο μενα για το Gipro
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Είμαι πια μεταξύ του GiPro και του Starlane.
Στα συν του GiPro τα θετικά σχόλια από σας. Αλλά το βρίσκω 100-135 ευρώ.
Στα συν του Starlane η τιμή του (75ε) και έξτρα shift light.
με την αποκρισή πως τα πάνε αυτά τα συστήματα; έχουν lag;
Κανένα πρόβλημα με την απόκριση. Δεν μου έτυχε ποτέ να μπερδέψει την ταχύτητα που έχω κουμπομένη. Απλώς την νέα ένδειξη στην δείχνει με το που αφήσεις τον συμπλέκτη, οπώς πιστεύω πρέπει να είναι σε όλα έτσι. Όταν έχει νεκρά σου βγάζει παύλα. Γενικά τα αξίζει τα λεφτά του για κάτι Plug n Play...![]()
Παίζει να είχα ακούσει κάποτε ότι έχει κανά δευτερόλεπτο καθυστέρηση στα κατεβάσματα γι'αυτό ρωτώ.
Σε δύο εβδομάδες θα έχει το GPX-U01 για RSV http://www.ebay.de/itm/Healtech-Elec...:X:RTQ:DE:1123
έχει καμιά διαφορά από αυτό;
το gipro ειναι plug'n'play; δλδ το κάνω εγώ εύκολα μόνος μου;