Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: KTM 450 SX-F '2008

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

KTM 450 SX-F '2008

Μία βοήθεια από γνώστες ή και κατόχους. Τι πρέπει να προσέξω, έχουν βγάλει σαν μοντέλα κάποιο πρόβλημα κλπ κλπ. Η χρήση του θα είναι ως επί το πλείστον βουνό και μονοπάτια.
    Πήγα το είδα σήμερα και μπορώ να πω μου άρεσε. Και το δούλεμά του και τα ξεσπάσματα που είχε και το πόσο εύκολα "ήρθε" στα χέρια μου και μπήκε όπως ήθελα σε 2-3 στροφούλες παρ' όλο που ουσιαστικά είναι ξένο σε μένα το συγκεκριμένο μηχανάκι.
    Θέλει στα σίγουρα πίσω λάστιχο και ψιλοσυμαζεματάκια αλλά αυτά που βλέπω δεν με ανησυχούν, είναι αντιμετωπίσιμα και σχετικά φτηνά. Θα ήθελα να ξέρω αυτά που δεν βλέπω.

Το παλικάρι λέει έχει 30 ώρες πάνω του, αλλαγμένα λάδια ξύδια. Γρανάζια αλυσίδα σε πολύ καλή κατάσταση.

Η αγγελία είναι αυτή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6116677/ και τα λεφτά που είπαμε με μια πρώτη κουβέντα είναι -200 από την αρχική.
    Για πείτε!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Aστο κάτω ρέ........Που πάς να μπλέξεις;;;;;;;;;;;;

Δεν είναι για 'σένα αυτό..................................

Εμένα μου κάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Βασιλη SX-F, σημαινει οτι ειναι enduro???? Εχω μπερδευτει λιγο...

Απ οσο ξερω, η σειρα SX ειναι για MX και τα E-XC ειναι τα enduro...

Διορθωσε με αν κανω λαθος φιλε.. Η αν κατι εχει αλλαξει τεσπα.

Τωρα αν ισχυει αυτο που λεω, τοτε αυτο δεν ειναι enduro. Αν βλεπω καλα φοραει 19αρα πισω??? Δες το λιγο.
    Και μου φαινεται περιεργο που βγαζει κ πινακιδα..
    Αν ειναι MX νομιζω θα σε ζορισει λιγο σε εντουροβολτα. Ειναι πιο αποτομο γενικα. Και θα δεις οτι τα enduro ιδιας χρονολογιας ειναι πιο ακριβα..

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6516247/

Συγχωρεστε με οι εμπειροι, αν κανω λαθος..
    .............

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Δεν κανεις λαθος, τα sx-f ειναι τα mx της ΚΤΜ. Τωρα πως το συγκεκριμενο εχει αδεια κυκλοφοριας και πινακιδα ειναι αποριας αξιον..
    Eπισης τα '08 ειχαν πορτοκαλι ελατηριο στο αμορτισερ και οχι ασπρο.

Το εκανε βολτα και του αρεσε λεει.. Δεν σε δυσκολεψε ρε Vaska καθολου το αποτομο του θεματος;;
    Ειναι enduro?? ειναι mx?? Ειναι ο Superman???
    MADE IN JAPAN 日本製

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αυτό είναι για souper cross.

You know souper cross? Αυτό που πατάς κάτω για μια στιγμούλα μόνο, να πάρεις φόρα και να βρεθείς πάλι στον αέρα!

Ούτε πλεξούδα για φώτα, διακόπτες και λοιπές μλκ έχει, ούτε τίποτα. Είναι όσο σπαρτιάτικο είναι και ένα mx με όσο πιο απότομη απόδοση γίνεται.

Βασίλη o mike έχει ακόμα το 400αράκι του στην υπογραφή του?
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 26/05/2015 στις 03:51.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Το θέλει για άλματα! Κλιμακτήριος!

Είναι σίγουρο ότι έχει παίξει μετατροπή, αλλά το μεκανάκι είναι φονέας.

@bulmont
    μαζί θα πηγαίνουμε αγάπη μου στα βουνά και στα μονοπάτια, να ξεμένουμε τα βράδια πάνω στις ραχούλες να μάθουμε το βουκολικό.

@ chester & Bob
    Κύριος λόγος της επιλογής είναι το οικονομικό του πράγματος ενώ δεν διαφέρει και πολύ από τα εντούρα της κατηγορίας του. Δεν έχει μανιβέλα, φώτα και σταντ βέβαια και όντως έχει ξεσπάσματα. Τα πρώτα με αφήνουν αδιάφορο, έτσι κι αλλιώς η χρήση που το προορίζω δεν περιλαμβάνει νυχτερινές μονοπατάδες όσο για τα ξεσπάσματα φαντάζομαι ότι είναι διαχειρίσιμα ή μπορείς με ένα γραναζάκι να το απλώσεις λίγο το μηχανάκι.

Νομίζω ότι μπορώ να το πάρω με 2Κ ευρά (ποσό που το αντέχω) και ουσιαστικά ψάχνω πληροφορίες για ζημιές μη μου βγει ο κούκος αηδόνι.

Αρρώστησα με το γ@μημένο!

Banned
    Σε αυτά είναι λαχείο δεν έχει στάνταρ για τις ζημιές.
    Αλλαγή λαδιών αυστηρά σύμφωνα με τις ώρες λειτουργίας.

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Είναι σίγουρο ότι έχει παίξει μετατροπή, αλλά το μεκανάκι είναι φονέας.

@bulmont
    μαζί θα πηγαίνουμε αγάπη μου στα βουνά και στα μονοπάτια, να ξεμένουμε τα βράδια πάνω στις ραχούλες να μάθουμε το βουκολικό.

@ chester & Bob
    Κύριος λόγος της επιλογής είναι το οικονομικό του πράγματος ενώ δεν διαφέρει και πολύ από τα εντούρα της κατηγορίας του. Δεν έχει μανιβέλα, φώτα και σταντ βέβαια και όντως έχει ξεσπάσματα. Τα πρώτα με αφήνουν αδιάφορο, έτσι κι αλλιώς η χρήση που το προορίζω δεν περιλαμβάνει νυχτερινές μονοπατάδες όσο για τα ξεσπάσματα φαντάζομαι ότι είναι διαχειρίσιμα ή μπορείς με ένα γραναζάκι να το απλώσεις λίγο το μηχανάκι.

Νομίζω ότι μπορώ να το πάρω με 2Κ ευρά (ποσό που το αντέχω) και ουσιαστικά ψάχνω πληροφορίες για ζημιές μη μου βγει ο κούκος αηδόνι.

Αρρώστησα με το γ@μημένο!
    Ωραιο ειναι!! Μην λεμε μλκς τωρα...

Απλα αν παρεις enduro θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο... Ειναι πιο ηπιο απο τα sx... Εχει αλλη μεταδοση, αλλη αναρτηση, φοραει 18αρα ζαντα πισω. Κ φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι βρωμογκαζο...

Σε μονοπαταδες θα σε βολεψει περισσοτερο...

Κ νομιζω οτι αυτο που κοιτας ειναι κ 4ταχυτο...

Να λες στους πισω να μην ακολουθουν γιατι πεταει κοτρώνια!!!
    .............

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος
    Ωραιο ειναι!! Μην λεμε μλκς τωρα...

Απλα αν παρεις enduro θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο... Ειναι πιο ηπιο απο τα sx... Εχει αλλη μεταδοση, αλλη αναρτηση, φοραει 18αρα ζαντα πισω. Κ φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι βρωμογκαζο...

Σε μονοπαταδες θα σε βολεψει περισσοτερο...

Κ νομιζω οτι αυτο που κοιτας ειναι κ 4ταχυτο...

Να λες στους πισω να μην ακολουθουν γιατι πεταει κοτρώνια!!!
    ωω γιες!

To συγκεκριμένο έχει 8 λιτρα ρεζερβουάρ... μικρότερη αυτονομία απο το exc-f που έχει 9.5 . Εκεί στη Πάτρα επειδή οι βόλτες είναι μακρυνές σίγουρα θα σε προβληματίσει αλλα και λόγω σκληρού τεραίν οι αναρτησεις του είναι αρκετά σφιχτές μιας και ειναι mx ..
    Το ότι δεν έχει μανιβέλα είναι στα -... γιατί άμα ξεμείνεις πουθενά τι θα κάνεις αν δεν έχει κατηφόρα?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    To συγκεκριμένο έχει 8 λιτρα ρεζερβουάρ... μικρότερη αυτονομία απο το exc-f που έχει 9.5 . Εκεί στη Πάτρα επειδή οι βόλτες είναι μακρυνές σίγουρα θα σε προβληματίσει αλλα και λόγω σκληρού τεραίν οι αναρτησεις του είναι αρκετά σφιχτές μιας και ειναι mx ..
    Το ότι δεν έχει μανιβέλα είναι στα -... γιατί άμα ξεμείνεις πουθενά τι θα κάνεις αν δεν έχει κατηφόρα?
    Για την μανιβέλα συμφωνώ κι εγώ, την αυτονομία δεν την είχα σκεφτεί, όσο για τις αναρτήσεις έχει γίνει δουλειά από τον ιδιοκτήτη και δουλεύουν σαν του εντούρο απ' όσο μπόρεσα να καταλάβω από το λίγο που το οδήγησα.

Με αποθαρρύνετε ρε και απομακρύνεται το όνειρο να ξαναβγούμε στα βουνά με λιγότερο από 5 χιλιάρικα γμτ. Αλλά προφανώς και σε όλα όσα λέτε έχετε δίκιο.

@ chester
    Γιατί κάνεις κουβέντα συνέχεια για την διαφορά της 18αρας από την 19άρα πίσω ζάντα?? Είναι τόσο σημαντική η διαφορά ή για λόγους εύκολης επιλογής ελαστικού??

Για την μανιβέλα συμφωνώ κι εγώ, την αυτονομία δεν την είχα σκεφτεί, όσο για τις αναρτήσεις έχει γίνει δουλειά από τον ιδιοκτήτη και δουλεύουν σαν του εντούρο απ' όσο μπόρεσα να καταλάβω από το λίγο που το οδήγησα.

Με αποθαρρύνετε ρε και απομακρύνεται το όνειρο να ξαναβγούμε στα βουνά με λιγότερο από 5 χιλιάρικα γμτ. Αλλά προφανώς και σε όλα όσα λέτε έχετε δίκιο.
    Γενικά εκει κάτω στα μέρη μας δεν έχει σφιχτά κομμάτια αρα δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα ... αν μπορείς όμως ψάξτο έτσι κι αλλιως καλοκαίρι έρχεται έχεις καιρό να δεις και εναλλακτικές

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Μία βοήθεια από γνώστες ή και κατόχους. Τι πρέπει να προσέξω, έχουν βγάλει σαν μοντέλα κάποιο πρόβλημα κλπ κλπ. Η χρήση του θα είναι ως επί το πλείστον βουνό και μονοπάτια.
    Πήγα το είδα σήμερα και μπορώ να πω μου άρεσε. Και το δούλεμά του και τα ξεσπάσματα που είχε και το πόσο εύκολα "ήρθε" στα χέρια μου και μπήκε όπως ήθελα σε 2-3 στροφούλες παρ' όλο που ουσιαστικά είναι ξένο σε μένα το συγκεκριμένο μηχανάκι.
    Θέλει στα σίγουρα πίσω λάστιχο και ψιλοσυμαζεματάκια αλλά αυτά που βλέπω δεν με ανησυχούν, είναι αντιμετωπίσιμα και σχετικά φτηνά. Θα ήθελα να ξέρω αυτά που δεν βλέπω.

Το παλικάρι λέει έχει 30 ώρες πάνω του, αλλαγμένα λάδια ξύδια. Γρανάζια αλυσίδα σε πολύ καλή κατάσταση.

Η αγγελία είναι αυτή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6116677/ και τα λεφτά που είπαμε με μια πρώτη κουβέντα είναι -200 από την αρχική.
    Για πείτε!

Οι γνωστες δεν μπορουν να ειναι μεσα στο μοτερ ( και ειδικα σε ενα μοτερ που μπορει να εχει τραβηξει τα 1000-μυρια ανεξαρτητος ωρων λειτουργιας) να δουν τι γινετε.....

Οποτε μιας και απο τιμης σε βολευει παρτο να κανεις την πλακα σου και πουλατο ανταλακτικα αμα κρασαρει.......

Απλα στο πισω μερος της κεφαλης σου να εχει υποψιν οτι με ενα εντουρο μηχανακι τα ποιο πολλα γινονται ευκολοτερα για λογους που θα αναλυσουμε στην πορεια....

Για περισσοτερα υιπαρχουν δεκαδες αναλυτικα θρεντ στο χωματινο.... οσον αφορα τις διαφορες και γιατι , στην συμπεριφορα αναμεσα σε κροςς και εντουρο μηχανακια...

Με προβληματιζει η ανεση που σου εβγαλε στη βολτα που εκανες ...

Ενα yz450 εχω και μετα απο ενα χρονο συμβιωσης μαζι του ακομα παλευω μαζι του ...

Αναρωτιεμαι δλδ , μηπως η αποδοση του δεν ηταν η προβλεπομενη ,
    Και αυτο κατ επεκταση λεει πολλα για τη κατασταση του .

Κατα τα αλλα αμα σου αρεσει και σου κανε κλικ ,
    Μην ακους κανεναν και τσιμπα το γιατι τα χρονια περνανε

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 450 Sx-f 2007!!!!
    από Julius στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2006, 00:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία