Καλησπέρα σε όλους, μετά από 9 χρόνια αποχωρισμού όπως γράφω και στον τίτλο ξανά αγόρασα την ίδια μηχανή, την πούλησα με 66000 km και την παρέλαβα με 72000 km
σαν να μου την πρόσεχε ένα πράμα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενος που την βρήκα σώα.
Καλησπέρα σε όλους, μετά από 9 χρόνια αποχωρισμού όπως γράφω και στον τίτλο ξανά αγόρασα την ίδια μηχανή, την πούλησα με 66000 km και την παρέλαβα με 72000 km
σαν να μου την πρόσεχε ένα πράμα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενος που την βρήκα σώα.
6000 χιλ.χλμ σε 9 χρονια;;;
Το ξεσκισε στο χιλιομετρο ο πρωην
Να το ξαναχαρεις λοιπον![]()
Πολύ ωραίο το 1100...
Καλά χιλιόμετρα![]()
Κάπου θα υπάρχει ένα αντίστοιχο thread με τίτλο "9 χρόνια συμβίωσης με το BMW, δεν άντεξα άλλο, το ξεφορτώθηκα"...
Πέραν της πλάκας να τη διπλοχαρείς αφού την απέκτησες ξανά, κάτι σαν δεύτερος μήνας του μέλιτος![]()
Πάντως να ξέρεις αν πας να την ξαναπουλήσεις θα σου ζητήσει διατροφή, σίγουρα πράγματα.
Εύχομαι να την ευχαριστηθείς για καμιά 500αριά χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα.![]()
βάλε και φωτο...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ρε φίλε όταν διάβασα "9 χρόνια αποχωρισμού" νόμιζα ότι σ' είχε φάει η ξενιτιά...
Ενδιαφέρον πάντως θα είχε να δούμε πόσοι από δω μέσα έχουν πουλήσει και μετά ξαναγοράσει μηχανάκι τους ?
Μετά από σένα γράψε κι εμένα (το Moto Villa )
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128256
Bye Bye
Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 29/05/2015 στις 09:45.
ειναι σαν να τα ξαναφτιαχνεις με τη πρωην σου μετα απο 9 χρονια.
παντως ευχομαι ολοψυχα να τη χαρεις
Bye Bye
Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 29/05/2015 στις 09:44.
Καλες βολτες!!!
ΥΓ: Και καμια photo δε θα μας χαλαγε.
Εγω πηρα το 636 καινουργιο το 2005, το πουλησα μετα απο 1,5 χρονοκαι το ξαναπηρα μεταχειρο οχι το ιδιο αλλα ιδιο εντελως(μαμα τελειως, πρασινο) το 2010...
Το ξαναπουλησα προ ημερων...
καλοριζικο μαν, αυτη την φορα να βγαλει ριζες...αξεριζοτες!