και κώλο να δώσω τα φράγκα δε μαζεύονται
Υ.Γ και μπούζα 200 τροχό να είχα πάλι θα έψαχνα για 7η
και κώλο να δώσω τα φράγκα δε μαζεύονται
Υ.Γ και μπούζα 200 τροχό να είχα πάλι θα έψαχνα για 7η
Οταν εχεις μηχανακι χωρις τρελη ροπη κ δε θες να σε κρεμασει οταν πας με μια δεδομενη ροη σε στροφιλικι για παραδειγμα τοτε ας πουμε πιστευω χρειαζεται.ισως παλι να ειναι κ θεμα απειριας...με 20-30 ευρω παιζει τπτ?κ αν ναι θα ναι αξιοπιστο η θα δουλεψει για μιση ωρα κ τελος??
δεν χρειάζεσαι το GI γιατί έχεις 2 ταχύτητες εσύ ουσιαστικά (άντε και άλλες δύο για τα 5" της ευθείας). Αν βάλεις μία κάτω, θα μπλοκάρει όλο. Αν βάλεις μία πάνω, θα ψοφήσει. Οπότε αν είχες μηχανάκι ροπΓάτο που σε έβγαζε από κάθε στροφή, και slipper όπου και 1α να βάλεις στα φρένα της ευθείας δεν τρέχει τίποτα, μάλλον δεν θα ήξερες.
Πες μου τώρα, πως ήξερες τι ταχύτητα είχε κάθε στιγμή το SD μέσα όταν το έκανες βόλτα, να πηδήξω απ΄το παράθυρο.
εγω που με το cbf χορευω κλακετες θα ηθελα ενα αλλα δεν εχω λεφτα
μηπως καποιος που το δοκιμασε και το θεωρει αχρηστο θα ηθελε να μου δωσει το δικο του;![]()
ε σιγουρα κανα κινεζικο απο e bay δν ειναι κ τερας αξιοπιστιας αλλα τι κανει οποιος δν μπορει να σταξει 100αρικο??εχει βαλει κανενας κανα πιο οικονομικο π να του βγηκε καλο??
Το 996 SPS ειναι μαλλον πιο ροπατο απ το Τuono σου, αλλά και παλι 2 ταχυτητες χρησιμοποιούσα εκτός της ευθείας! Αντε να εισαι μαγκας να ανεβασεις μια ακόμα αναμεσα 12 και 13 η και αναμεσα 3 και 4. Εγω δεν ειμαι ακόμα.
To SD το πήγαινα παλι με 2 ταχυτητες ολη την πίστα εκτός της ευθείας. Στην αρχή 2 και 3η και μετα 3η και 4η.
Ενα μηχανακι που δουέ
Πήδα απο το παραθυρο τωρα αλλά κοίτα να μην είσαι ψηλά!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πουτσ@@@@@@@@@