Σελίδα 6 από 133 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Καμία σχέση μάστορα. Οι αγρότες μέχρι πέρσι ηταν τεκμαρτοι. Από φέτος που δηλώνουν κανονικά πάλι τα ίδια σχεδόν πληρώνουν.
    Από εκεί και πέρα για τους επαγγελματίες να σου πω μόνο ότι πληρώνουν 900 ευρώ τεβε το δίμηνο και άλλα τόσα σε φόρους αλληλεγγύης και λοιπά. Τι στον π@υτσο. ..δεν φτάνουν αυτά?
    Το καμμία σχέση που το στηρίζεις δηλαδή? Εγώ σου έβαλα τα επίσημα στοιχεία που προέκυψαν από τις δηλώσεις εισοδήματος του "καλού ετους" 2009, όπου ο μέσος αγρότης δήλωσε 1.200€ ετήσιο εισόδημα. Δηλαδή ξύπναγε το πρωί και πήγαινε στο χωράφι, στάνη, καπνά, έσπειρε σοδιά, μάζευε σοδιά, ράντιζε, κλάδευε κλπ κλπ για 100€ το μήνα (!!).

Για ποιόν λόγο μπερδεύεις το τέβε, και τον φόρο αλληλεγγύης, με την φορολογία? Δεν μιλάω για ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουν και οι μέν και οι δε, για φορολογία εισοδήματος μιλάω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει όμως κι η παράμετρος κόστος ζωής... Αν μειωθούν οι τιμές και φτάσουν στα επίπεδα της Βουλγαρίας πχ τότε γιατί να μην παίρνουμε χαμηλότερες μισθούς/συντάξεις;
    +1000

Επιπλέον είναι ανεδαφικό να συγκρίνουμε το επίπεδο μισθών και συντάξεων με άλλες χώρες τη στιγμή που κοινωνιολογικά αυτές οι χώρες είχαν ανέκαθεν χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο και ανάλογα διαμορφωμένες ανάγκες, ενώ η άλλη πλευρά καλείται να μειώσει σε σημαντικό ποσοστό πλέον του 50% τις ανάγκες και αποπληρώσει αναληφθείσες υποχρεώσεις από την προηγούμενη κατάσταση. Δεν είναι δλδ ρεαλιστικό το επιχείρημα της απλής συγκριτικής παράθεσης ύψους μισθών και συντάξεων. Με απλούς υπολογισμούς μια εξομοίωση με τις προαναφερθείσες χώρες σε αμοιβές θα κατεβάσει την Ελλάδα 3 επίπεδα κάτω από την τρέχουσα κατάσταση σε αυτές.
    Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 27/05/2015 στις 14:57.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Τ

Εδώ διαβάσαμε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι οι στυλοβάτες της οικονομίας, τι να λέμε... το πρόβλημα του νεοέλληνα είναι ότι κοιτάει την πάρτη του και όχι το κοινωνικό σύνολο και όποιος κατάλαβε...
    κοίτα πόσο απλό είναι....
    Τώρα που οι "ελεύθεροι επαγγελματίες" πήραν τις φάμπρικες κι έφυγαν (να κάνω λίστα?) Όλα πάνε ρολόι. Δεν τους έχουμε καμία ανάγκη αφού φορολογούμε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
    Αν ας πούμε αύριο ο Γιαννακόπουλος πάρει τη βιανέξ και φύγει δεν θ αλλάξει τίποτα... ε?
    Παιδιά αν θέλουμε υπαρκτό σοσιαλισμό εγώ είμαι μέσα....
    Τα κάνουμε όλα κρατικά κλείνουμε τα σύνορα και τη βγάζουμε με ότι έχουμε. (δεν σου βάζω καν το αν μας αφήνουν)
    Αν θέλουμε όμως οποιουδήποτε άλλου τύπου οικονομία ο δημόσιος και ο ιδιωτικός πρέπει να συνυπάρχουν.
    Όλα τ άλλα είναι όνειρα απατηλά...

ΤΟ πρόβλημα του Νεοέλληνα (που είναι οι άλλοι και ποτέ εμείς) πίστεψε με είναι πολύ μεγάλο για αναλυθεί εδώ και ξεκινάει από το στιλ τα ξέρω όλα που έχεις και εσύ.
    Τι κι αν σου πω ότι όλοι οι συμφοιτητές μου που είχαν επιχειρήσεις τις έχουν πάει έξω?
    Τι κι αν σου πω έλα να στους γνωρίσω το καλοκαίρι να δεις τι πλήρωναν και γιατί μεταφέρθηκαν ως και στο Μάντσεστερ...
    Εσύ ξέρεις ότι δεν πλήρωναν φόρους. .
    Τώρα λοιπόν που έφυγαν και έμειναν άνεργοι μερικές 100άδες νοματαίοι κάτσε να μου πεις και να σου πω....
    πικρή αλήθεια...

υγ
    και για όσουν νομίζουν ότι είναι οι μυσθοί έχω να πω το εξής.
    Γνωστή Ελληνική βιομηχανία πλήρωνε στον Ασπρόπυργο ΔΕΗ 8000 ευρώ το μήνα.
    Στη Σμύρνη που είναι τώρα πληρώνει κοντά στα 1000....
    Αυτό για να καταλάβουμε τι λέμε τόσα χρόνια εδώ μέσα.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 27/05/2015 στις 15:05.
    ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    κοίτα πόσο απλό είναι....
    Τώρα που οι "ελεύθεροι επαγγελματίες" πήραν τις φάμπρικες κι έφυγαν (να κάνω λίστα?) Όλα πάνε ρολόι. Δεν τους έχουμε καμία ανάγκη αφού φορολογούμε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
    Αν ας πούμε αύριο ο Γιαννακόπουλος πάρει τη βιανέξ και φύγει δεν θ αλλάξει τίποτα... ε?
    Παιδιά αν θέλουμε υπαρκτό σοσιαλισμό εγώ είμαι μέσα....
    Τα κάνουμε όλα κρατικά κλείνουμε τα σύνορα και τη βγάζουμε με ότι έχουμε. (δεν σου βάζω καν το αν μας αφήνουν)
    Αν θέλουμε όμως οποιουδήποτε άλλου τύπου οικονομία ο δημόσιος και ο ιδιωτικός πρέπει να συνυπάρχουν.
    Όλα τ άλλα είναι όνειρα απατηλά...

ΤΟ πρόβλημα του Νεοέλληνα (που είναι οι άλλοι και ποτέ εμείς) πίστεψε με είναι πολύ μεγάλο για αναλυθεί εδώ και ξεκινάει από το στιλ τα ξέρω όλα που έχεις και εσύ.
    Τι κι αν σου πω ότι όλοι οι συμφοιτητές μου που είχαν επιχειρήσεις τις έχουν πάει έξω?
    Τι κι αν σου πω έλα να στους γνωρίσω το καλοκαίρι να δεις τι πλήρωναν και γιατί μεταφέρθηκαν ως και στο Μάντσεστερ...
    Εσύ ξέρεις ότι δεν πλήρωναν φόρους. .
    Τώρα λοιπόν που έφυγαν και έμειναν άνεργοι μερικές 100άδες νοματαίοι κάτσε να μου πεις και να σου πω....
    καίγομαι για την λίστα, μιας και έχω την αμυδρά εντύπωση πως κάτι διαφορετικό έχεις στο μυαλό σου όταν μιλάς για ελεύθερους επαγγελματίες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    καίγομαι για την λίστα, μιας και έχω την αμυδρά εντύπωση πως κάτι διαφορετικό έχεις στο μυαλό σου όταν μιλάς για ελεύθερους επαγγελματίες.
    http://www.steel-door.gr/
    Στα πεταχτά...
    Φίλος μου την έχει.
    Αυτός μου είπε για την ΔΕΗ και για όλα όσα του 'εκανε ο κράτος.
    Τώρα είναι στη Σμύρνη και ο δήμαρχος τους άνοιξε και εκκλησία.
    Όταν έρθει Ελλάδα έλα να στα πει...

yg

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10929944_429357387224783_1903663225289160206_n.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	47,6 KB 
ID:	336151
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας γιατί η εταιρεία ονομάζεται Steel Door Hellas και όχι Steel Door Turkiye πλέον?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας γιατί η εταιρεία ονομάζεται Steel Door Hellas και όχι Steel Door Turkiye πλέον?
    Ιδέα δεν έχω...
    Αλλά αν ακούσεις τι λέει ο άνθρωπος αυτός δεν θα πιστέψεις στα αυτιά σου !!!
    ανανήψαντας

Αυτό , που συνδέετε την ευημερία ενός λαού με την ευημερία των επιχειρήσεων …..

και στην τουρκια και στην κινα και αλλου γ@μι@ντας πανε τα εργοστασια ....και η φτωχια και ο αυταρχισμος και...και..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Αυτό , που συνδέετε την ευημερία ενός λαού με την ευημερία των επιχειρήσεων …..

και στην τουρκια και στην κινα και αλλου γ@μι@ντας πανε τα εργοστασια ....και η φτωχια και ο αυταρχισμος και...και..
    Κατ αρχήν στην Κίνα ο μισθός έβλεπα προχτές είναι στα 800ε. Αν κάνεις και υπερωρία πας 1000.
    Άρα Κίνα τέλος.
    Στην Τουρκία τα πράγματα είναι πιο άγρια αλλά όπως είδες δεν ήταν θέμα μισθών αφού η διαφορά στη ΔΕΗ και μόνο ήταν... χάος.
    Κατά τ άλλα για να ζεις πρέπει να παράγεις.
    Αν λοιπόν μπορείς να παράγεις ως κράτος πάει καλώς.
    Αν μπορείς να παράγεις ΙΧ πάλι ζεις
    Μερικοί θα πουν ότι είναι πιο καλά έτσι ή γιουβέτσι....

Εμείς όμως είμαστε στη φάση
    ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ
    γιατί κάποια @@ του καλαφάτισαν τα πρέκια !

Πάρε λοιπόν έναν δρόμο,.
    ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ
    Είναι σίγουρα καλλίτερος από τον κανένα δρόμο που είχαμε ως τώρα.
    Δεν έχω να προσθέσω κα΄τι άλλο.

υγ
    Δεν το παίζω σοφός ούτε ξέρω όσα ο Βύρων στα οικονομικά
    ότι βλέπω λέω και ότι ε΄χω ζήσει,,,
    ανανήψαντας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κατ αρχήν στην Κίνα ο μισθός έβλεπα προχτές είναι στα 800ε. ...
    [FONT=fixedsys]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[/FONT]

Αν συνεχίσεις έτσι δεν θα μείνει όρθιος κανένας στο χωριό...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Συνολικά εννοούσε, για όλο τον πληθυσμό.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Συνολικά εννοούσε, για όλο τον πληθυσμό.
    Χαχαxaxaxaxa μλκ
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    [FONT=fixedsys]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[/FONT]

Αν συνεχίσεις έτσι δεν θα μείνει όρθιος κανένας στο χωριό...
    (Τα τελευταία δέκα χρόνια, οι μισθοί στην Κίνα δεκαπλασιάστηκαν. Πλέον ο μέσος μισθός βιομηχανικού εργάτη είναι 500 USD από 45 USD που ήταν επί κρατικά ελεγχόμενης οικονομίας).
    ανανήψαντας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ισχύει ότι έχει αυξήσεις η Κίνα τα τελευταία χρόνια. Και ο ΜΕΣΟΣ μισθός είναι όντως κάπου στα 700-800ε. Ο κατώτατος, όμως, ακόμα και στην πρωτεύουσα, που έχει από τους υψηλότερους μισθούς της χώρας, είναι κάτω από 250ε.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα