Σελίδα 8 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε συ φαρμακοτριφτη, αλλα αυτα που λέει και γραφει καθημερινα, ερχονται σε αντιθεση με αυτα που πιστευεις, έτσι; Καταριέται τον κρατισμο και το πελατειακο κρατος, τη γραφειοκρατια που τον αναγκασε να φυγει, τη λαμογια του δημοσιου και όλα αυτα.

Τα χωνει σε όλες τις αριστερες ή "αριστερες" κυβερνησεις που μας εκαναν και θελουν να μας κρατησουν μια εξαθλιωμενη βαλκανικη σοβιετια.

Αλλωστε θα έχεις δει τι σχολιαζω εγω στα γραφόμενα του, έτσι;
    Η οπτική του «και το κράτος τι κάνει γι αυτό» είναι τόσο συνηθισμένη στην Ελλάδα, που έχουμε συνηθίσει να τη λέμε για τα πάντα, ακόμα και για εκεί που το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει το κράτος θα ήταν να μην μπλέκεται στα πόδια του πολίτη.

Έχουμε συνηθίσει τόσο την παρουσία του κράτους δίπλα μας (ή ακόμα καλύτερα πάνω απ' το κεφάλι μας), που αισθανόμαστε μια ανασφάλεια εν τη απουσία του ακόμα και όταν ξέρουμε πως η κύρια ασχολία του είναι να μας δυσκολεύει τη ζωή.
    Είναι μια δική μας παραλλαγή για το Σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Εδώ ακόμα και οι διάφοροι αναρχικοί στις πορείες και τις καταλήψεις, για το ότι καταστρέφει το κράτος καταγγέλλουν την εκάστοτε κυβέρνηση τις πιο πολλές φορές. Τώρα, τι σόι αναρχικοί είναι βέβαια αυτοί που τους πιάνει ο πόνος για τη δομή του αστικού κράτους, δεν ξέρω... φαίνεται πως μάλλον έχουμε τη δική μας ποικιλία και σε αυτό.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Άντε να σας τα πω ένα ένα
    Ο μισθός στην Κίνα φτάνει πια τα 800 ευρώ και φυσικά αρχίζει να παρουσιάζεται και μεσαία τάξη. Φυσικά δεν είναι ο επί γης παράδεισος αλλά η Κίνα που πιστεύουμε και μας λένε απλά δεν υπάρχει...
    Τα πράγματα εκεί πάνε μπροστά ενώ στην Ευρώπη... πίσω.
    Όποιος νομίζει πως ΔΕΝ είναι έτσι ας σκεφτεί γιατί όλες οι ακριβές μάρκες τρέχουν ν ανοίξουν αντιπροσωπίες εκεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Συχνά το ακούω αυτό για τον ΦΠΑ. Μάλλον ξεχνάμε πως τον ΦΠΑ τον πληρώνει στην πράξη ο καταναλωτής, όχι ο μαγαζάτορας/Ε.Ε. Αντίθετα, ο τελευταίος μάλλον γλυτώνει συχνά πυκνά ΦΠΑ (π.χ. τον μισό εξοπλισμό του σπιτιού τον περνάει στην εταιρεία/γραφείο/ιατρείο/μαγαζί, για αυτό και μετά τρέχει να κάνει περαίωση...).
    Όποιος μιλάει έτσι απλά για περαίωση δεν ξέρει τι πάει να πει έλεγχος εφορείας.
    Η περαίωση ήταν ανέκαθεν ένας εκβιασμός, ή πληρώνεις ή έρχομαι και σε πηδάω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μια Α.Ε. έχει σχέση με αυτό που ονομάζουμε ελεύθερος επαγγελματίας ?
    Η εν λόγω εταιρία ανήκει σ έναν άνθρωπο. Τι είναι αυτός? Ελεύθερος επαγγελματίας δεν είναι? (δεν ξέρω αλλά υποθέτω)
    Δε μου πολυκάθονται τα νούμερα.
    Τα νούμερα αυτά τα είπε ο ίδιος ο άνθρωπος που πήγε εκεί. Άντε να μου έχει διαφύγει και κάτι αλλά πάνω κάτω εκεί είναι. Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλούσε για ρεύμα αλλά για λογαριασμό ΔΕΗ οπότε ήταν όλα μέσα. + και ξέχασα να σου το πω ότι παρότι ήταν σε βιομηχανική ζώνη στον Ασπρόπυργο του έκοβαν το ρεύμα στις 10 το πρωί και γίνονταν όλα πουτάνα.... Πάντως αν θες σε φέρνω σε επαφή και στα λέει ο ίδιος.

Ναι ρε συ φαρμακοτριφτη, αλλα αυτα που λέει και γραφει καθημερινα, ερχονται σε αντιθεση με αυτα που πιστευεις, έτσι; Καταριέται τον κρατισμο και το πελατειακο κρατος, τη γραφειοκρατια που τον αναγκασε να φυγει, τη λαμογια του δημοσιου και όλα αυτα.

Τα χωνει σε όλες τις αριστερες ή "αριστερες" κυβερνησεις που μας εκαναν και θελουν να μας κρατησουν μια εξαθλιωμενη βαλκανικη σοβιετια. Αλλωστε θα έχεις δει τι σχολιαζω εγω στα γραφόμενα του, έτσι;
    Ποιές αριστερές κυβερνήσεις ρε πίνεις τίποτα?
    Άσε με σε παρακαλώ που οι ΝΔΟΚ ήταν αριστερές κυβερνήσεις....
    Μοναρχία είχαμε τόσα χρόνια και μας ζάλισαν τ @@ με τον εκάστοτε γάιδαρο που είχαμε για πρωθυπουργό.
    4 ώρες εκανε (κι αυτο επειδη ήταν ξένος). Τωρα αν υπερβαλει λιγο, μπορει. Θα σε γελασω.
    Η αλήθεια είναι ότι έκανε 1 βδομάδα και απ ότι είπε στο μεσαίο επίπεδο που είναι αυτοί δεν έπεσε ούτε γρόσι για μίζα ή λάδωμα. (πιο πάνω είπε δεν ξέρει τι παίζει)

υγ
    Εγώ όμως ρωτάω το απλό....
    Γυρίζουν αυτοί οι άνθρωποι πίσω?
    Και οι απάντηση είναι ότι εκτός από κάτι λαμόγια τύπου γαμάω τη Χαλκιδική και με πληρώνεις ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός άνθρωπος δεν ήρθε δω χάμου.
    Οι καλοί φεύγουν και έρχονται οι Ελ Ντοράντο και τ @@ πάνε βόλτα.
    Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να προσθέσω κάτι άλλο.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Νίκο , αν και συμφωνώ σε πολλά απ αυτά που λες , νομίζω ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε ή δεν ξέρουμε το καθεστώς στο οποίο λειτουργούμε.
    Και σαν κοινωνία και σαν μονάδες.…
    Έχεις δίκιο και συμφωνώ σε πολλά.
    Μόνο που εδώ τα πράγματα ήταν λίγο παράξενα.
    Οι ολιγάρχες έκλεισαν κι έδιωξαν όλους τους άλλους προκειμένου να πάρουν δανεικά από το κράτος ή επιχορηγήσεις για να κάνουν "επενδύσεις".
    Τους χάρισαν δρόμους, γέφυρες, εργοστάσια, αποθήκες, φόρους εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία και στο τέλος
    ΠΟΥΦ....
    Πάνε όλα.
    Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά δεν νομίζω ότι ο καπιταλισμός λειτουργεί κάπως έτσι.
    Αυτό που κατάλαβα εγώ (και μπορεί να κάνω λάθος) είναι ότι αυτές οι τακτικές -φέρε μου να επενδύσω μη σε γ...ήσω- αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία.
    Και μια σκέψη για τις τράπεζες. Πέραν του ότι έχουν αδειάσει και 2 3 αν λειτουργούσε η ελεύθερη οικονομία που θέλουν χλωμό το βλέπω να ήταν ακόμα ανοιχτές....
    ανανήψαντας

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Όποιος μιλάει έτσι απλά για περαίωση δεν ξέρει τι πάει να πει έλεγχος εφορείας.
    Η περαίωση ήταν ανέκαθεν ένας εκβιασμός, ή πληρώνεις ή έρχομαι και σε πηδάω.
    Πράγματι, δε ξέρω απολύτως μα απολύτως τίποτα, αφού το λες εσύ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πράγματι, δε ξέρω απολύτως μα απολύτως τίποτα, αφού το λες εσύ

Νομίζω οτι ζούμε σε άλλη χώρα απ΄αυτή που λέει ο MG τελικά...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νομίζω οτι ζούμε σε άλλη χώρα απ΄αυτή που λέει ο MG τελικά...
    Κι εγώ έτσι νομίζω...

Αλλιώς δεν εξηγείται να νομίζετε ότι η Ελλάδα είναι φορολογικός παράδεισος και να φεύγουν η μια επιχείρηση πίσω από την άλλη αντί να τρέχουν να φέρουν την έδρα τους εδώ... Όπως στα καιμάν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	27-05-15-605x353.jpeg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	49,7 KB 
ID:	336196
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 28/05/2015 στις 00:38.
    ανανήψαντας

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Συριζαιοι και αντι-Συριζαιοι τι εχετε να πειτε περι της επικειμενης αλλαγης στον τροπο φορολογησης των οχηματων και την απεμπλοκη αυτης απο την χωρητικοτητα του κινητηρα;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Συριζαιοι και αντι-Συριζαιοι τι εχετε να πειτε περι της επικειμενης αλλαγης στον τροπο φορολογησης των οχηματων και την απεμπλοκη αυτης απο την χωρητικοτητα του κινητηρα;;;
    Αν και δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο,και δεν εχω και αμαξι για να με νοιαζει,θελω να γυρισει ο Αντωνης να ερθει ξανα η σταθεροτητα στη χωρα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αν και δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο,και δεν εχω και αμαξι για να με νοιαζει,θελω να γυρισει ο Αντωνης να ερθει ξανα η σταθεροτητα στη χωρα..
    Και τις μηχανες θα επηρεασει το μετρο. Αλλο να πληρωνεις 55 και αλλο 110.. Βεβαια δεν ξερω μηπως αυτοι που μεχρι τωρα πληρωναμε 55 κληθουμε να πληρωσουμε παραπανω..
    Αν και αν υπολογιζεται βαση της τρεχουσας αξιας λιανικης μαλλον τζαμπα θα μου βγει..

Σιγουρα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ευνοουνται τα μεγαλα κυβικα ή εστω δεν καταδιωκονται οπως γινοταν!
    MADE IN JAPAN 日本製

Να ευνοηθουν...να ξαναβγαλει εξω ο ελληναρας τη τζιπαρα και τα μερτσεντε..κριμα ειναι να τα φαει η ακινησια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ έτσι νομίζω...

Αλλιώς δεν εξηγείται να νομίζετε ότι η Ελλάδα είναι φορολογικός παράδεισος και να φεύγουν η μια επιχείρηση πίσω από την άλλη αντί να τρέχουν να φέρουν την έδρα τους εδώ... Όπως στα καιμάν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	27-05-15-605x353.jpeg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	49,7 KB 
ID:	336196
    Βασικά, δεν εξηγείται να είσαι υπέρμαχος του ακραίου κρατισμου, και να κατακεραυνωνεις τους απόλυτους εκφραστές του.
    Από τη μια γουστάρεις φορολόγηση όσων έχουν κέρδος και πίνουν το αίμα του εργάτη, από την άλλη χύνεις δάκρυα που φεύγουν οι επιχειρήσεις που δεν τα βγάζουν πέρα με το αλαλούμ του κράτους.
    Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι στυλοβάτες της οικονομίας, και στο καπάκι δεν ξέρεις την διαφορά του ελ.επ. από μια αε.
    Βρίζεις τους μπινέδες του Ελντοράντο, και αλλά συμπασχεις με τους ανέργους επειδή έφυγε η Ελντοράντο.

Μου θυμίζει την επική περιγραφή του Έλληνα. "Έλληνας είναι αυτός που κάνει τον σταυρό του έξω από την εκκλησία, και στο φανάρι περνάει με κόκκινο και αρχίζει τις ΧριστόΠαναγίες".
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 28/05/2015 στις 06:46.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Να ευνοηθουν...να ξαναβγαλει εξω ο ελληναρας τη τζιπαρα και τα μερτσεντε..κριμα ειναι να τα φαει η ακινησια...
    Αυτην δεν μπορει να τη βγαλει γιατι η τιμη της βενζινης θα παραμεινει αμεταβλητη.. Και η λιανικη τους τιμη παραμενει υψηλη σε σχεση με αλλα αυτοκινητα.
    Αυτος ομως (εγω δλδ ) που θελει ενα μεταχειρισμενο diesel λιγο κατω απο 2 λιτρα θα βγει κερδισμενος (μαλλον).

Οπως και να εχει η φορολογια στα οχηματα ηταν υπερβολικη στην Ελλαδα.

Παντως εχω ενα κακο προαισθημα οτι θα τα κανουν αχταρμα...
    MADE IN JAPAN 日本製

Βρίζεις τους μπινέδες του Ελντοράντο, και αλλά συμπασχεις με τους ανέργους επειδή έφυγε η Ελντοράντο.
    .
    Αμα ειναι να πρεπει να καταστρεψουμε τη φυση για να φαει ψωμι η El Dorado και καθε El Dorado και να πεταξει και δυο ψιχουλα στους εργατες.. γμστ
    Το τελευταιο δεντρο κρατηστε το για να κρεμαστειτε..

Ας συνεταιριστουν οι μεταλλωρυχοι και ας βρουν νεους τροπους εισοδηματος. Τοσο πολυ τους αρεσει να περνανε τη ζωη τους σαν τρογλοδυτες μεσα στα ορυχεια και να γεμιζουν ανθρακα τα πνευμονια τους;; Ή νομιζουν οτι μια ζωη θα τους πληρωνει η Ελ ντοραντο να κανουν τους σεκιουρηταδες στη Μ.Παναγια;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Βασικά, δεν εξηγείται να είσαι υπέρμαχος του ακραίου κρατισμου, και να κατακεραυνωνεις τους απόλυτους εκφραστές του. Αχταρμά τα έχεις κάνει στο μυαλό σου...
    Από τη μια γουστάρεις φορολόγηση όσων έχουν κέρδος και πίνουν το αίμα του εργάτη, από την άλλη χύνεις δάκρυα που φεύγουν οι επιχειρήσεις που δεν τα βγάζουν πέρα με το αλαλούμ του κράτους.
    Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι στυλοβάτες της οικονομίας, και στο καπάκι δεν ξέρεις την διαφορά του ελ.επ. από μια αε.

Μου θυμίζεις την επική περιγραφή του Έλληνα. "Έλληνας είναι αυτός που κάνει τον σταυρό του έξω από την εκκλησία, και στο φανάρι περνάει με κόκκινο και αρχίζει τις ΧριστόΠαναγίες".
    Από την άλλη αντιλαμβάνεσαι πως αντίστοιχα θα μπορούσε να πει κανείς πως και εσύ έχεις μια σύγχυση έτσι? Από τη μια γουστάρεις τον καπιταλισμό με τα χίλια από την άλλη δε γουστάρεις την ελεύθερη αγορά και τους επαγγελματίες. Κόπτεσαι για τα δίκια του εργάτη και του υπάλληλου αλλά σκατά στον τάφο του αγρότη... Επίσης δεν έχω καταλάβει πουθενά τον κτήνο να είναι υπέρμαχος του ακραίου κρατισμού, χωρίς παρεξήγηση κτήνε από τα όσα λες περισσότερο μελάτος και από πουλί θαμώνα στο Batman στις 6 τα ξημερώματα είναι αυτά που εκφράζεις και πολύ καλά κάνεις μιας που το λες και μόνος σε κάποια φάση ότι "παίδες δεν έχουμε σοσιαλισμό".
    Byron Σε βρίσκω λάθος λοιπόν και ξέρεις γιατί; Γιατί ενώ φροντίζεις να ενημερώνεσαι πολύ καλά για ζητήματα που αφορούν τη φορολογία, τους τόκους και τα επιτόκια των τραπεζών, τις αγορές συναλλάγματος μέχρι και τις τιμές για ανταλλαγές ρύπων ξέρω γω... επιμελώς φροντίζεις να μην αναφέρεις πως έχουμε μεικτό οικονομικό σύστημα με σαφή τάση προς τον καπιταλισμό από γεννησιμιού της χώρας! Αναφέρεις και πολύ σωστά τις όποιες παθογένειες αυτού του συστήματος αλλά μόνο από τη μια πλευρά. Φυσικά αυτό δε το κάνεις μόνο εσύ αλλά ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα ( χωρίς να θέλω να σε τσουβαλιάσω ) Όλοι μιλάνε για τη μπανανία μας και για το πόσο σωστά λειτουργούν άλλες δυτικές χώρες αλλά όλες αναφέρουν και τον ρυθμό ανάπτυξής της Κίνας και την θαυμαστή ανάπτυξη της οικονομίας της αλλά κοροιδεύοντας ή λυπώντας τους ίδιους τους Κινέζους στο μεγαλύτερο ποσοστό τους. Όλοι μιλάνε για το Αμέρικα και πως κανείς εκεί δε κλέβει φόρους ενώ προάγει την ελεύθερη αγορά αλλά όλοι τους λένε Αμερικανάκια και φονιάδες των λαών ενώ συγχρόνως πολύ θα γούσταραν να έχουν τη δυνατότητα να καταναλώνουν σαν Αμερικάνοι. Για να μη μιλήσω για τα αμίμητα της παραδοσιακής δεξιάς στην Ελλάδα με τη Ρωσία ... από τη μία τα κομμούνια, οι μπολσεβίκοι και από την άλλη τα αδέρφια μας οι κόκκινες αρκούδες, οι Τουρκοφάγοι κλπ. Μη λάβεις αυτό το Post σα να στη λέω σε προσωπικό επίπεδο (έχεις άλλωστε tuono <3 ) απλά πιάστηκα από κάπου για να πω και εγώ την παπάρα μου. Κύριοι έτσι είναι τα μεικτά οικονομικά συστήματα, ένας αχταρμάς, αλλού δουλεύουν καλύτερα, αλλού χειρότερα. Αν απομονώνεις το κοινωνικό από την οικονομία δουλεύουν καλύτερα τα συστήματα της ελεύθερης αγοράς (που αλλιώς είχαν ξεκινήσει κοντά 300 χρόνια πριν και αλλιώς κατάντησαν) αν βάζεις στη συνάρτηση και τον άνθρωπο τότε σίγουρα κερδίζουν περισσότερο αυτά που έχουν και μερικές πινελιές σοσιαλισμού.
    Σε προσωπικό επίπεδο επειδή πιστεύω πως κανείς δε μένει στεγνός πατώντας σε δύο βάρκες όλα αυτά είναι ΓΤΠ καβάλα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Αμα ειναι να πρεπει να καταστρεψουμε τη φυση για να φαει ψωμι η El Dorado και καθε El Dorado και να πεταξει και δυο ψιχουλα στους εργατες.. γμστ
    Το τελευταιο δεντρο κρατηστε το για να κρεμαστειτε..

Ας συνεταιριστουν οι μεταλλωρυχοι και ας βρουν νεους τροπους εισοδηματος. Τοσο πολυ τους αρεσει να περνανε τη ζωη τους σαν τρογλοδυτες μεσα στα ορυχεια και να γεμιζουν ανθρακα τα πνευμονια τους;; Ή νομιζουν οτι μια ζωη θα τους πληρωνει η Ελ ντοραντο να κανουν τους σεκιουρηταδες στη Μ.Παναγια;;
    H el dorado αναφέρθηκε μιας και ειπώθηκε. Θες να πιάσουμε μια άλλη που έχει αναφερθεί? το ΙΚΕΑ ας πουμε?
    Αυτοί που την έχουν στην Ελλάδα, παράτησαν ένα ακίνητο στην Πειραιώς μετά από χρόνια δικαστικών εμπλοκών και το έφτιαξαν στον Ρέντη.
    Το ιδίων συμφερόντων intersport, στο ακίνητο της Κων/πολης που επίσης παρουσιάστηκε πρόβλημα, είχαν απόφαση του τούρκικου δικαστηρίου σε ένα μήνα.
    Το ικεα έχει κεντρικές αποθήκες στο σχηματάρι, και ζήτησαν με ίδια έξοδα παράκαμψη της σιδηροδρομικής γραμμής που πέρναγε ένα χλμ παραέξω, προκειμένου να μην επιβαρύνονται με διπλά μεταφορικά έξοδα των εμπορευμάτων που πήγαιναν Αθήνα και μετά πάλι πίσω Σχηματάρι.
    Χρόνος έγκρισης 2,5 χρόνια, εξαιτίας γραφειοκρατίας και αντιδράσεων των φορτηγατζήδων ΔΧ.

SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 8 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα