ΧΑΧΑΧΧΑ καλά, ξέρω μόνο ότι έχω κουτσοδιαβάσει για το δικό μου, από δοκιμές (επιτυχίες και αποτυχίες) των Αμερικανών που πάνε στο SUDCO και με 10 δολλάρια έχουν πάρει 20 ζιγκλεράκια και παίζουν με τα νούμερα για πλάκα μέχρι να βρουν το "σωστό". Και έχουν και το θάρρος να λένε που απέτυχαν, οπότε τελικά υπάρχει μιά ωραία βάση με το τι πρέπει να πειράξεις και πόσο.

Θεωρητικά ξεκινάς να "ξεβιδώνεις" το air screw και αν δεν φτάνει η παροχή του προς τα επάνω, αλλάζεις το τζετ. Απλά να θυμάσαι τι πείραξες και πόσο για να μπορείς να γυρίσεις εκεί που ήσουν.

Αλλά αφού σε ζαλίζει ο θόρυβος και με το "κλείσιμο" της εξάτμισης κλείνει και η τρύπα στις χαμηλές στροφές, κινήσου προς τα εκεί πρώτα, να βρεις το πόσο κλειστή την θέλεις και αφού οριστικοποιήσεις τις αλλαγές στο τελικό σου μετά να πειράξεις οτιδήποτε άλλο αν δεν σε ικανοποιεί. Κάπως έτσι, ένας μεταλλικός δακτύλιος και μιά λεπτή σωλήνα ήταν και σε μιά δική μου aftermarket μόνο που ο δακτύλιος ήταν μέσα στο τελικό, δεν ήταν σαν "καπάκι" στο άνοιγμα όπως αυτό.