Ρε παιδιά σαν να πηγαίνει ποιο καλά με αυτο το μαραφετι που του εριξα μέσα..Τι νευρο είναι αυτό φοβάμαι μην πάσω καμια αλισίδα.
Ρε παιδιά σαν να πηγαίνει ποιο καλά με αυτο το μαραφετι που του εριξα μέσα..Τι νευρο είναι αυτό φοβάμαι μην πάσω καμια αλισίδα.
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Κοψε κάτι γιατι θα αμολησω τον φιδεμπορα.......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Buaahahahahahhaha![]()
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Με το ΚΤΕΔ τι έγινε?
Ακυρώθηκε για σήμερα γιατί βρέχει εδώ απο το πρωί..δέν μπορεσα να πάω.
Αυριο ειπαμε τώρα ελπίζω να μήν βρέχει πάλι
εν τω μεταξύ ρε Τζέμις Μπόντ μάστορα έχεις 100 θέματα να παίζουν μαζί, τύφλα να έχει ο Δαλτώνιος/Παραδοτής Οπισθίων...
Τι να κάνμνω είμαι 10 ωρες κάθε μέρα στο pc λόγο δουλειάς..βαριέμαι..(ιντερνετ καφέ)
Ασε που είμαι και 007 δέν μπορω με 1 ποστ δέν με φτάνει
Κάτι παίζει με τον αριθμό 7 εδώ μέσα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
ο μαγικος αριθμος 7 και οι εφαρμογες του!
https://www.youtube.com/watch?v=GcHL8efKKPE
περάσαμε και κτεο!
Ο ελνκτης μου είπε οτι τα καυσαέρια ήταν πεντακάθαρα.
Και όσο για το καθαριστικό που έριξα μου είπε αυτα γενικά δέν κάνουν τιποτα ιδιέτερο καλύτερα να βάζω 100αρα και να το σκίζω που και που και θα είμαι κομπλέ.(??)
Ξερω για τη ναυθαλήνη,εβαζε ενα ξαδερφλακι μου στο ξερό όταν το πηγαινε βουνο για σκίσιμο
Και σε πολά άλα σημεία δέν πρέπει να βάλεις αλλά ξεφευγουμε απο το θέμα μας άν τα αναφερω..![]()