Σελίδα 17 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από balakia Προβολή μηνύματος
    Το Λιντλ κανει συμβόλαια και τα τηρεί, αν του κανεις τριπλά όμως θα σε σβήσει και επίσης κανει τους περισότερους δειγματοληπτικους ελέγχους στους προμηθευτές του.
    Για εφετ κλπ δεν γνωρίζω κάτι.
    Όσο για τους εργαζομενους σε αυτό παίρνουν ακριβως οτι ορίζει ο νόμος απλα υπάρχη τέτοιο κλιμα,συνήθως,που φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.
    Πληροφοριακά Δούλευα σαν ανεξαρτήτος μεταφορέας σε αυτους και η γυναικα μου δουλεύει 16 χρόνια εκεί.
    1 Τρίπλα ΄θα να πεις?
    2 Λογικό είναι σε συ αφού ΑΥΤΟΙ φτιάχνουν τους νόμους....
    3 Πληροφοριακά ψώνιζα από εκεί γιατί ήταν ακριβώς πάνω στο δρόμο όταν γύριζα απ τη δουλειά.
    Δεν θέλω να γράφω τώρα τι και πως αλλά τους έκοψα.
    Μόνο άμμο για το γάτο και κάτι φακελάκια παίρνω πια.
    Πάντως βλέπω ότι και οι υπάλληλοι πάνε αλλού και ψωνίζουν κι αυτό με βάζει σε σκέψεις
    ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Σενάριο 2.

Κλείνει μια συμφωνία με τάδε συνεταιρισμό για παραγωγή 100 κιλά φέτα τη μέρα. Ο συνεταιρισμός κάνει μια χ επένδυση και αγοράζει χ μηχανήματα. Στη πορεία μιλάει και με άλλο συνεταιρισμό, τελικά πετυχαίνει καλύτερη τιμή. Σπάει τη πρώτη συμφωνία, πάει στη δεύτερη.
    Συμφωνώ με τον panavour ρε Mike. Δεν ξέρω τις συνθήκες που παίζουν στους συνεταιρισμούς, αλλά αυτό που έκανα quote δεν έχει λογική, εκτός και ο άλλος είναι αφελής. Εσύ πχ στέλνεις ή δίνεις λεφτά σε κάποιον άγνωστο στηριζόμενος στο λόγο του?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μωρέ σαν τμήμα ενός συνολικού οράματος μια χαρά είναι.

Το θέμα είναι ότι τα οράματα τελειώσανε και τη Ζαν ντ'Αρκ τη βάλανε φωτιά και πάει.
    Μια χαρά δεν είναι.

Οράματα ευτυχώς υπάρχουν και δημιουργούνται συνέχεια αλλά χρειάζονται περισσότερα.
    Είναι ο Κορρές,
    είναι η Apivita,
    είναι το Costa Navarino,
    είναι οι startup των mobile apps
    και ναι μέχρι και τα Mikel αποδεικνύουν ότι οράματα υπάρχουν.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά δεν είναι....

είναι η Apivita,
    Η Apivita δεν νομίζω ότι είναι πια Ελληνική....
    Πρέπει να την "έφαγε" η J&J.

Το να έχεις όραμα όμως είναι βασικό για να "πιάσεις" σε κάτι\
    ---------

Στους συνεταιρισμούς είναι απλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν και πολλά από κόλπα.
    Είμαι σ έναν κι εγώ και το έχω δει.
    Βάζουν το Γιώργο πχ Καλό φαρμακοποιό να κάνει Μπίζνες.
    Αμ δε...
    Καλός άνθρωπος ο Γιώργος και γαμώ τα παιδιά αλλά εκεί θες άλλα πράγματα που δεν τα έχει.
    Κι αν πεις κάτι ο Γιώργος θα τα πα΄ρει στο κρανίο.
    Ενδογενή προβλήματα των συνεταιρισμών.
    Άμα πεις πάρτε έναν που ξέρει απ αυτά θα σου πουν τα έξωδα (στανταράκι)
    Θέλει πολύ σκέψη για το ποιόν τελικά βάζεις στο συναιτερισμό.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 30/05/2015 στις 09:31.
    ανανήψαντας

Εγω ξερω οτι σε μπιζνα ενα συνεταιρο δε θα εβαζα..... Μονος μου ή τιποτα.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Το να έχεις όραμα όμως είναι βασικό για να "πιάσεις" σε κάτι\
    ---------

Στους συνεταιρισμούς είναι απλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν και πολλά από κόλπα.
    Είμαι σ έναν κι εγώ και το έχω δει.
    Βάζουν το Γιώργο πχ Καλό φαρμακοποιό να κάνει Μπίζνες.
    Αμ δε...
    Καλός άνθρωπος ο Γιώργος και γαμώ τα παιδιά αλλά εκεί θες άλλα πράγματα που δεν τα έχει.
    Κι αν πεις κάτι ο Γιώργος θα τα πα΄ρει στο κρανίο.
    Ενδογενή προβλήματα των συνεταιρισμών.
    Άμα πεις πάρτε έναν που ξέρει απ αυτά θα σου πουν τα έξωδα (στανταράκι)
    Θέλει πολύ σκέψη για το ποιόν τελικά βάζεις στο συναιτερισμό.

Οι συνεταιρισμοι πλεον οφειλουν να εχουν στελεχη απο την ελευθερη αγορα -manager,οικονομικους διευθυντες,στελεχη μαρκετινγκ, κλπ.Αν δεν εχουν και εχουν τον καθε αμορφωτο συδικαλιστο-αγροτη για διευθυντη ας προσεχαν Απ οτι ολοι γνωριζουμε οι συνεταιρισμοι που ανθισαν επι παλαιου Πασοκ και εντευθεν πηγαν οι περισσοτεροι για φουντο γιατι ολοι οι αγνοι σοσιαλ-η-στο συνδικαλιστοπατερες αγροτες φαγαν με χρυσα κουταλια απο παντου.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Οι συνεταιρισμοι πλεον οφειλουν να εχουν στελεχη απο την ελευθερη αγορα -manager,οικονομικους διευθυντες,στελεχη μαρκετινγκ, κλπ.Αν δεν εχουν και εχουν τον καθε αμορφωτο συδικαλιστο-αγροτη για διευθυντη ας προσεχαν Απ οτι ολοι γνωριζουμε οι συνεταιρισμοι που ανθισαν επι παλαιου Πασοκ και εντευθεν πηγαν οι περισσοτεροι για φουντο γιατι ολοι οι αγνοι σοσιαλ-η-στο συνδικαλιστοπατερες αγροτες φαγαν με χρυσα κουταλια απο παντου.

Εδώ τους πήραν τα σώβρακα οι αμόρφωτοι κομματικοσκυλοαγρότες φαντάσου τι θα τους κάνουν οι μανατζεράδες

Το θέμα είναι ότι άλλοι αυτοί που λες μας έπιασαν κορόηδα, ΜΑΛΑΚΕΣ πιο καλά να λέμε και μας έφτασαν εδώ που είμαστε σήμερα.
    (όχι μόνο στους συνεταιρισμούς αλλά περίπου παντού)
    Και λέω μαλάκες γιατί εγώ δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ΠΟΣΑ έκλεβαν, άρα μαλάκς είμαι.
    Το θέμα όμως είναι τώρα τι κάνουμε....
    (και θα είναι πολύ πολύ δύσκολο να καταφέρουμε κάτι )
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εδώ τους πήραν τα σώβρακα οι αμόρφωτοι κομματικοσκυλοαγρότες φαντάσου τι θα τους κάνουν οι μανατζεράδες
    Φυσικό είναι εφόσον η πλευρά με την οποία έκαναν αποκλειστικά μπίζνες, ήταν τα καφενεία του κράτους και οι ζημιές καλυπτονταν από ξένα λεφτά.

Ας έκαναν μπιζνα στην ελεύθερη αγορά με δικά τους λεφτα, και θα σου 'λεγα πόσο γρήγορα θα μάθαιναν πως παίζεται το παιχνίδι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Το θέμα είναι ότι άλλοι αυτοί που λες μας έπιασαν κορόηδα, ΜΑΛΑΚΕΣ πιο καλά να λέμε και μας έφτασαν εδώ που είμαστε σήμερα.
    (όχι μόνο στους συνεταιρισμούς αλλά περίπου παντού)
    Και λέω μαλάκες γιατί εγώ δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ΠΟΣΑ έκλεβαν, άρα μαλάκς είμαι.
    Το θέμα όμως είναι τώρα τι κάνουμε....
    (και θα είναι πολύ πολύ δύσκολο να καταφέρουμε κάτι )

Εγω μιλησα για τους συνεταιρισμους
    Προφανως οι συνεταιρισμοι ειναι το υποσυνολον ενος μεγαλυτερου συνολου που λειτουργησε με τον ιδιο τροπο και με την ιδια παθογενεια,γι αυτο και φτασαμε εκει που φτασαμε σαν κρατος.
    Δυστυχως ομως απ οτι φαινεται ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν διδασκεται απο τα λαθη του γι αυτο και συνεχως παθαινει τα ιδια και τα ιδια διαχρονικα.Η αυτοκαταστροφη ειναι στο DNA μας απο αρχαιοτατων χρονων
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Φυσικό είναι εφόσον η πλευρά με την οποία έκαναν αποκλειστικά μπίζνες, ήταν τα καφενεία του κράτους και οι ζημιές καλυπτονταν από ξένα λεφτά. Ας έκαναν μπιζνα στην ελεύθερη αγορά με δικά τους λεφτα, και θα σου 'λεγα πόσο γρήγορα θα μάθαιναν πως παίζεται το παιχνίδι.
    Αμ δεν ήταν τα λεφτά του κράτους μόνο...
    Ήταν και των μετόχων.
    Τα φαγαν και πήγαν σπίτι τους κύριοι!
    Έχουμε και κάτι νόμους εδώ....
    Βαράν κανόνια και δεν υδρώνει τ αυτί τους

Το πιο τραγικό είναι ότι με τα λεφτά που έφαγαν βγήκαν μετά και έκαναν δικές τους μπίζνες και τα κορόιδα
    έγιναν και υπάλληλοι....
    Το τι έγινε σ αυτή τη χώρα μόνο τυχαίο δεν είναι !
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Η λύση είναι μια :γεωργικές ΑΕ ,μετοχές και χρηματιστήριο.
    Τα καφενεία στην επαρχεία έχουν έτοιμη την υποδομή για on line παρακολούθηση,
    οι αγρότες μας την κουλτούρα του χρηματιστήριου την έχουν, όλα κομπλέ.
    Χώρια που μπορούν να παίζουν και commodities στα διεθνή χρηματιστήρια να βγάζουν και το extraδάκι του.
    Με τις ελδε και τις χρηματιστηριακές αντιμετωπίζεται και η ανεργία στις πόλεις.
    Δεν ξέρω μόνο τι γίνετε με το wi-fi παντού στην Ελλάδα που έλεγε ο Σαμαράς, για on-line παρακολούθηση απ το χωράφι...

SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    άλλα νταλα της παρασκευης το γάλα. ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    ...και καλά έκανε.
    και πολλές startup με αρχικό κεφάλαιο €10.000 τις εξαγόρασαν κολοσσοί για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες.
    Δείτε λίγο την ιστορία της airtickets.gr.

Γιατί αυτό δεν είναι πρόοδος και είναι η επανακρατικοποίηση της ΕΒΖ;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01