Δυστυχώς όταν θα μεγαλώσει θα κάνει τα ίδια με τον πατέρα του...
Σε είδα στη Λιοσίων χρέπι παπί με τον πατέρα να οδηγάει, τη μητέρα συνοδηγό, το 3χρονο αγοράκι
μπροστά απο το μπαμπά και κάτι ποδαράκια ίσα να φαίνονται ανάμεσα στους γονείς![]()
Δυστυχώς όταν θα μεγαλώσει θα κάνει τα ίδια με τον πατέρα του...
Σε είδα στη Λιοσίων χρέπι παπί με τον πατέρα να οδηγάει, τη μητέρα συνοδηγό, το 3χρονο αγοράκι
μπροστά απο το μπαμπά και κάτι ποδαράκια ίσα να φαίνονται ανάμεσα στους γονείς![]()
Σε είδα χθες να κλαις μέσα στους θάμνους βρώμικη και χαμένη στο βουνό πριν την Βαμβακού...
Δεν είδα ίχνος απο την φαμίλια σου...
Ισως αλλη μια ανεπιθύμητη γέννα..
Σου έδωσα νερό και κάτι να φας.
Σου εφτιαξα την μπαγκαζιερα όσο ποιο άνετη μπορούσα.
Στο ταξιδι μάλλον φοβόσουν.
Σε είδε ο κτηνίατρος και είσαι καλά.
Σε είδαν στο σπίτι και σε λάτρεψαν..
Μάλλον,θα μείνεις...
![]()
Σας είδα σήμερα στην Μεσογειων 2 V Strom, ενα παλιό και ένα καινούριο,με εντουράδικα λαστιχα και ετοιμοπόλεμους.
The only easy day was yesterday.
Σε είδα κυριακή πρωι στην Μαρίνα Μυτιλήνης, το TDM 900 σου εμεινε στην άκρη του δρόμου και σε βοήθησα να το βάλεις μπροστά, είδα ότι το μηχανάκι είχε λίγη βενζίνη και σε συμβουλεψα μην το αφήνεις άδειο, γιατί μαλλον ρουφηξε κατακάθια, πήγες σπρωχνοτας στο κοντινό βενζινάδικο να γεμίσεις, και εγώ έφυγα γιατί είχα μόνο τον μικρό σπίτι....
Σε είδα χθες το βράδυ, να βγαίνεις στο ρεύμα μου και να έρχεσαι καταπάνω μου με ξερογκαζιες και βριζοντας την προπορευομενη σου.
Τρόμαξα γιατί νόμιζα ότι ερχόταν φορτηγό της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλα μετα κατάλαβα οτι είσαι ο γνωστός μαλακας με το GS .........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε είδα παππού στο κέντρο του Κορωπίου έξω από το δημαρχείο να βγαίνεις στο αντίθετο για να στρίψεις στο στενό χωρίς να με δεις ποτέ την ώρα που έβγαινα από το στενό. Σου λέω που πας ρε παππού και μου ανταπαντάς εσύ που πας αντε πια.. Τα άκουσες τα καντηλάκια σου για την ηλικία σου καλά ήταν. Σε είδα γιαγιά ψηλα στην Κηφισίας να σταματάς άνευ λόγου και αιτίας στην δεξιά χωρίς αλάρμ χωρίς τπτ. Απλά τσαρούχωσες τα φρένα σου για να δεις σε πιο δρόμο είσαι.. 3 από πίσω παραλίγο να τραγουδάμε παρέα Πέγκυ Ζήνα.. Ένα θαμαστε για πάντα εμείς..
Σε είδα και σενα mv Brutalle από Ν. Ερυθραία μέχρι κάπου στην Κηφισιά να κατεβαίνεις μπροστά μου. Σε ερωτεύτηκα!
Σε είδα με το 690 να βαράς ξερόγκαζα και μετά thumbs up. Καλούς δρόμους να χεις...
Ειδα πολλους με τρικαβαλο τα παιδια ξεκρανωτοι φυσικα ολοι και σαγιοναρες. Gsxr με μπαγκαζιερα..
Και ειδα και εσενα με σκασμενο μπροστα δεξι λαστιχο να.χτυπας δυνατα 4 5 παρκαρισμενα τουλαχιστον και να φευγεις σουρα δεν ησουν τι ησουν? Το συμβαν εγινε στην ολγας πυχτρα κινηση θεσσνικη. Ο τυπος απλα προχωρουσε.
Σε είδα να σφάζεις το στοπ και να ξαπλώνεις τον τύπο με το παπάκι. Κατέβηκα, τα μαζέψαμε, ευτυχώς το παιδί δεν χτύπησε πολύ.
10 λεπτά αργότερα ταρίφας μπαίνει σε ποδηλατόδρομο και σκάει αφρενάριστος στα κολωνάκια με τα μούτρα...
Ρε πάτε καλά?????????
Έχετε μουρλαθεί εντελώς?????
Σας είδα ομάδα μοτό από Δανία (νομίζω Hells Angels Denmark έγραφαν τα μπουφάν) έκανα thumbs up με το σκούτερ της δουλειάς όπως σας πέρναγα στην γέφυρα και ανταποδώσατε με ξερογκαζιές!
Καλούς δρόμους ρεμάλια!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σας ειδα 2 μοτο Διας, να σταματατε εναν σκουτερακια χωρις κρανος...περαστικα μαλλον...
Σε ειδα να περνας κοκκινο με την μοτο σου σαν να μην τρεχει τιποτα...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
σε συνοικιακο στενο...........
ποδηλατης με κουρσα ο οποιος πηγαινει τοσο σιγα οσο χρειαζεται ωστε να μην πεφτει
πισω του σερνεται καγκουρας με mx5 μιλωντας στο κινητο
φτανοντας σε διασταυρωση αν και εχει προτεραιοτητα ο καγκουρας το κοκκαλωνει (επειδη ειναι αφηρημενος λογω του κινητου)
ευτυχως γιατι περναει σφαζοντας το στοπ ξανθια οδηγος φυσικα με smart
τελικα το κινητο σωζει ζωες![]()
Σε είδα πατριώτ' και πολύ το χάρηκα που τα είπαμε![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε είδα σήμερα στη Λιοσίων Varadero με αυτοκόλητο στο top case με τα αρχικά Ε.Ο.Μ
θόλωσα τόσο απο τα γέλια σαν τις φώτος του πρωτομάστορα Magi![]()
Σε είδα κουστουματε με το 800 Explorer να το πλακωνεις στις σουζες και πολύ γουσταρα!!!