έλα ρε Γιώργαρε
σκόρπα πόνο
![]()
Εμ, ο καθένας ο,τι θέλει βλέπει κι όπως θέλει το ερμηνεύει όπως λέγατε και μερικές σελίδες νωρίτερα.
Εγω βλέπω ότι τα ντουκατια φέτος έχουν κάνει υπεραλματα κι έχουν βελτιωθεί τρομερά στους τομείς που υστερουσαν.
Αλλα αυτό, και το "η ντουκατι ειναι πλέον ανώτερη από τη χοντα" γενικά κι αόριστα, εγω τα βλέπω ως δυο τελείως διαφορετικά πράγματα.
Εσύ που γνωρίζεις (αν κατάλαβα καλά) τί κάνουν τα μηχανάκια, να μας λες κι εμάς να μαθαίνουμε![]()
Suzuki to race with updated engines in Barcelona
http://www.motorcyclenews.com/sport/...-in-barcelona/
Danilo Petrucci apologises for causing Aleix Espargaro’s crash at the #ItalianGP and explains how it happened.
The Italian enjoyed a good race, crossing the nine in ninth in front of his passionate home support.
Danilo Petrucci: “I am very sorry for the contact with Aleix but unfortunately I had a problem with the gearbox that that made me lengthen braking and being unable to avoid the contact. I understand he is very angry, that's why I apologized. But telemetry confirms the problem I had. It was a very hard race for me, especially due to the very high temperature that made me sweat a lot from the beginning. Then I went better, doing a good battle with Yonny. I must say that we helped each other. Halfway through the race I was really struggling: due to the fall of yesterday I was very weak and I felt pain in the muscles. I recovered energy following him and then, in the last seven laps, I tried to lap stronger. The ninth place is a great satisfaction after a weekend made difficult by the two falls on Saturday. Yes, I admit it: this morning would have signed for this result.” http://www.motogp.com/en/news/2015/0...h-aleix/177145
stam2
DoctoR_k6![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 02/06/2015 στις 07:46.
Ε καλά έτσι είναι μην το κάνουμε και θέσφατο την παραδοχή. Στη συγκεκριμένη τα κουκιά μετρώνται, δεν υπόκεινται σε καμιά φιλοσοφική ανάλυση.
Δεν τρέχει μια αν δεν μπορεί κάποιος να τα δει αρκεί να διαβάσει δημοσιογραφικά σχόλια και φυσικά σχόλια αναβατών για το τι συμβαίνει.
ΑΝ πάραυτα δεν κάνει ούτε αυτό αλλά η άποψη... άποψη... απλά τιμάει τον Κλιντ Ίστγουντ...Καταλαβαίνεις και συμφωνείς φαντάζομαι
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ω, μα τα πάντα υπόκεινται σε φιλοσοφικές αναλύσεις.
Εδώ για το αν ψεύδονται τα νούμερα χωράει ανάλυση, και θα θεωρήσουμε "μετρήσιμα κουκιά" τα λεγόμενα των αναβατών και των δημοσιογράφων?
Τώρα για τις απόψεις και την ΙστγουνΔιαία άποψη περί των απόψεων, μπορεί κάλλιστα όποιος θεωρεί ότι κατάφερε να μετρήσει τα κουκιά και γνωρίζει τον αριθμό αυτών, να τα βράσει και να τα φάει.
Η άποψή του, εκτός του ότι θα ηχήσει δυνατότερα, αποκτά και μία επιπλέον ιδιότητα ιδιαιτέρως χρήσιμη τους καλοκαιρινούς μήνες για τους συνομιλητές του![]()
O Dovizioso όντως δεν είναι για τίτλο, είναι ο Pedrosa της Ducati. Σταθερά καλός, αξιόπιστος αλλά κάτι λείπει.
Ο Iannone είναι αναβάτης που κάποια στιγμή θα το σηκώσει.
@ pipe_smoker
Για γενικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αλλά όταν βγαίνει ο Dovizioso και λέει πως έβλεπε τη Honda του Marquez να μην είναι ισορροπημένο μηχανάκι, τουλάχιστον για το Mugello συμπεραίνουμε πως η Ducati είχε καλύτερο πραπρά.
Για τις άλλες πίστες, σίγουρα παίζει να αλλάξει αυτό.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Απόλυτα.
Αν μου επιτρέπεις να κάνω κι εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου.
Εφόσον αυτό που καθορίζει το εάν συμφωνεί/καταλαβαίνει (όπως είπες κι εσύ πριν) ο ένας τί γράφει/εννοεί ο άλλος κλπ είναι η νηφαλιότητα, και μιας και μόλις σε διαβεβαίωσα για τη δική μου, εσύ γιατί δεν είσαι?
pipe_smoker
ok μαν ότι πεις![]()
Αν και έχει φυσική ταχύτητα δεν ξέρω αν είναι άξιος να καταφέρει να ισορροπήσει μυαλό, τεχνική και κάψα ώστε να γίνει άξιος πρωταθλητής.
Το ότι στην εικοσαετία έκατσε μια στη Χάιδω το 2006 και άλλη μια στον Ρόμπερτς τζούνιορ και μάλιστα υπό άλλες συνθήκες πρωταθλήματος δείχνει πως είναι δύσκολο θέμα η κούπα.
Με αυτά που έχει δείξει έως τώρα δεν τον έχω πιο ικανό για κούπα ούτε καν από Ντάνο (αν είναι δυνατόν...).
Εχθές πάντως έκανε έναν υπέροχο αγώνα
Διορθώνω σε «έχει τις δυνατότητες να το διεκδικήσει με αξιώσεις».
Γενικά, από ό,τι έχω παρατηρήσει, για να πάρει κάποιος πρωτάθλημα πρέπει εκτός από ταχύτητα (που ο Iannone την έχει), να «έχei» το προσπέρασμα σχετικά γρήγορα. Εκεί είναι το σημείο που χάνει ο Pedrosa πιστεύω, στο ότι το προσπέρασμα το παιδεύει πολύ. Ενώ οι Rossi, Marquez, Stoner, Lorenzo, βρίσκουν τρόπο να «χωθούν» ακόμα και αν δεν είναι πιο γρήγοροι από τον μπροστινό τους.
Ο Iannone φαίνεται να το έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Το είχε δείξει στην Moto2 και το δείχνει κι εδώ.
Επίσης, δεν είναι βρόντακας σαν τον Crutchlow. Αν βελτιώσει λίγο και τη σταθερότητά του, πιστεύω θα δούμε πολύ περισσότερα από ό,τι ως τώρα.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣτΟΥ ΚΑΙ ΣτΟΥ ΘΕΟΥ Τ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΡΙΛΙΑ Ε????
Ο Ντόβι όταν έτρεχε ως 3 στη Χόντα έτρεχε με ότι του έδιναν και όπως του έλεγαν
Με τη γιαμάχα όπως τα ειχε πάει μια χαρά.
Η Ντουκάτι σε καμία περίπτωση δεν είναι Χόντα γιατί είναι νέο μηχανάκι και ως εκ τούτου
άγνωστο για όλους.
Θα το μάθουν θα το βελτιώσουν και βλέπουμε με τους νέους κανονισμούς τι θα γίνει
ανανήψαντας
Fkol Πολύ ωραία και συγκροτημένη η σκέψη σου και μακάρι να είναι έτσι.
Απλά συμπληρώνω πως σε αυτά τα κρίσιμα τελευταία δέκατα που χρειάζεται να μπει ο Γιαννόνε υπάρχει τόση πίεση ώστε δεν μπόρεσαν να τη διαχειριστούν πολλά ελπιδοφόρα παλικάρια στο παρελθόν.
Προσωπικά απ τη στιγμή που ο Aleix στις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να δείξει το τεράστιο ταλέντο του δεν με απασχολεί όποιος και να σηκώσει κούπα.
Νταξ τη συμπάθεια σε Γιώργο και Ντόβι δεν κρύβω πως την έχω...
Φορ δε ρέκορντ... τον Μάβερικ τον θεωρώ σημαντικότερο ταλέντο απ τον Γιαννόνε
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τι ξεστόμισες βλάσφημε?
Την ιστορία με την Χίλτον την θυμάσαι τότε; Η ομάδα δεν ήταν δικιά της αλλά την πλήρωναν για να βάλουν το όνομάτης πάνω στο μηχανάκι ώστε να προσελκύσουν άλλους σπόνσορες. Στο συμβόλαιό τους ήταν επίσης η υποχρέωσή της να παρευρίσκεται σε κάποιους αγώνες ως γλάστρα για τις κάμερες και όταν κάποια στιγμή εκείνη σταμάτησε να πηγαίνει γιατί της χρωστούσαν μερικά μηνιάτικα βγήκαν όλα στη φόρα. Οι αγώνες στις μέρες μας...