Καλησπέρα,
Την περασμένη Κυριακή ενεπλάκη σε ένα τροχαίο με μια άλλη μηχανή στην Ηλία Ηλίου και Κασομούλη με κατεύθυνση προς Φραντζή.
Να επισημάνω πρώτα κάποια δεδομένα:
Ο δρόμος στο σημείο εκείνο έχει θεωρητικά δύο λωρίδες, όμως η δεξιά μισουφίσταται μιας και παρκάρουν αυτοκίνητα στην άκρη του δρόμου στα δεξιά. Και οι δύο λωρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συνεχίσει ευθεία.
Εγώ λοιπόν ήμουν στην δεξιά λωρίδα, και η άλλη μηχανή είχε θέση πιο αριστερή στο δρόμο (πιθανότητα πάνω στην διαχωριστική γραμμή, η οποία είχε σβηστεί και δεν φαινόταν).
Μιας και ήθελα να συνεχίσω ευθεία, κράτησα σταθερή πορεία. Τη στιγμή που βρέθηκα δίπλα στην άλλη μηχανή, ο οδηγός της άρχισε να στρίβει δεξιά με αποτέλεσμα να ακουμπήσουμε στο πλάι και να πέσουμε. Ο άλλος οδηγός ισχυρίζεται ότι άναψε φλας πριν αρχίσει να στρίβει, κάτι το οποίο δεν είδα, οπότε δεν ξέρω αν ίσχυε κάτι τέτοιο.
Το αποτέλεσμα ήταν όχι και τόσο αμεληταίες ζημιές και στις δύο μηχανές, αλλά ευτυχώς σχεδόν κανέναν τραυματισμό στο άλλο οδηγό (είχε και συνοδηγό) αλλά και σε εμένα με ελάχιστες πληγές στα πόδια και πρησμένο αγκώνα.
Το ερώτημα είναι το εξής:
Ποιος φταίει κατά τη γνώμη σας βάσει του ΚΟΚ;