Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Στρατοκ@υλος δεν ειμαι...

Βασικά μερικές φορές, καλώς ή κακώς, ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι Ελληνας γιατί αυτομάτως θα μπεις στο ίδιο τσουβάλι με διάφορα ζώα δίποδα που έτυχε να γεννηθούν κάποτε στον ίδιο τόπο με σένα, κάτι το οποίο προσβάλει και τα πραγματικά δίποδα ζώα.
    done.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Του Βατικανού μάλιστα είναι και ...οπισθογεμή.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Παίζει να έχουν και κάμερα οπισθοπορειας για σωστό κεντραρισμα
    Με τρομάζει το γεγονός ότι ξέρετε τέτοιες λεπτομέρειες. ........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    επαγγελματικό και συΝτροφικό το ενδιαφέρον, αδεΛφέ...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Λογικό δεν είναι; αν τους μπει στραβά πονάει πολύ.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Προβολή μηνύματος
    καταρχην νομιζω στους δικους μας υπαρχει και αστυνομια κοντα και δεν μπορεις να πας να κανεις μ@λακ..ς.

Τωρα αυτοι οι quenns guard δεν νομιζω να συγκρινεται με τους τσολιαδες μας και τους ποντιους που φυλανε εκει. (Δεν ξερω καν τι ειναι αυτοι ας μας διαφωτισει καποιος)

Υγ. Οταν ημουν φανταρος απ τα πιο ωραια πραγματα που εκανα ηταν το αγημα στα γιαννενα.
    Η αστυνομία που υπάρχει εκεί δεν έχει καμία σχέση με τους ευζωνες. Είναι για την φύλαξη της βουλής και του προεδρικού μεγάρου.
    Για τους εύζωνες υπάρχει παλιότερος εύζωνας (αυτός με τη στολή εξόδου) που αν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα επεμβαίνει και ζητά απ' τον κόσμο να απομακρυνθεί. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ο σκοπός το μόνο που του επιτρέπεται να κάνει, είναι να χτυπήσει το όπλο του όπως το περιέγραψε κάποιος άλλος, ώστε να επέμβει ο παρατηρητής. Οι ίδιοι οι σκοποί το μόνο που επιτρέπουν (μέσω του παρατηρητή) είναι να σταθείς δίπλα τους για μια φωτογραφία. Ούτε στο μνημείο πλησιάζεις ούτε χέρι από πίσω βάζεις (εκτός και αν είσαι ξανθιά δίμετρη).

Αυτοί δεν είναι ούτε μόνιμοι ούτε πόντιοι. Φανταράκια είναι που το δήλωσαν να πάνε εκεί.

chester πάΝε να σταθείς στον τσαρουχόδρομο. Αν ο φωτογράφος δεν είναι γρήγορος και σε προλάβουν, μη περιμένεις να αλλάξουν πορεία ή να σου πούνε κάνε άκρη ή να βάλουν τις φωνές όπως οι έκαναν οι βρετανοί. Ή θα σε ξεσπαλιάσουν ή θα σε ποδοπατήσουν, μόνο καμιά γριούλα μπορεί να τη γλιτώσει.

Φυσικά και υπάρχουν πολλοί που πάνε για να τους πειράξουν και μάλιστα οι περισσότεροι είναι Έλληνες.

Και εγώ το βρίσκω υπερβολικό που στο τέλος ο σκοπός γύρισε το όπλο προς το πλήθος όμως όλα αυτά δεν μπορούμε να τα γενικεύσουμε και από τα βιντεάκια δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα ούτε για τους μεν ούτε για τους δε.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    [...]chester πάΝε να σταθείς στον τσαρουχόδρομο. Αν ο φωτογράφος δεν είναι γρήγορος και σε προλάβουν, μη περιμένεις να αλλάξουν πορεία ή να σου πούνε κάνε άκρη ή να βάλουν τις φωνές όπως οι έκαναν οι βρετανοί. Ή θα σε ξεσπαλιάσουν ή θα σε ποδοπατήσουν, μόνο καμιά γριούλα μπορεί να τη γλιτώσει.[...]
    Είναι κανόνας κι όποιος κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας είχε συμμετάσχει σε άγημα θα πρέπει να θυμάται πως ''ένα στρατιωτικό άγημα δε σταματάει πουθενά και για κανένα λόγο''!!! Κάτι που μάλλον ισχύει διεθνώς.

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν ήθελες απλά να πούμε τη γνώμη μας, θα έθετες το θέμα, απλά και χωρίς "επιχειρήματα" του youtube. Δεν είμαι υπέρμαχος των Άγγλων και, φυσικά, δε μας θεωρώ καλύτερους, αλλά αυτό το "Νομιζω οτι καποιοι λαοι ειναι σκατοψυχοι" που πέταξες και, μάλιστα, κρίνοντας από ένα βιντεάκι συμπεριφοράς - πιθανότατα - ανηλίκων δείχνει είτε ότι είσαι προκατειλημμένος εναντίον συγκεκριμένων λαών, είτε ότι έχεις πολύ, πολύ κακή κρίση.

Χωρίς ίχνος διάθεσης για αντιπαράθεση όλα αυτά. Στα λέω απλά για να καταλάβεις πώς φάνηκε αυτό που έγραψες και πού έκανες "λάθος".

Η γνώμη μου, γενικότερα περί σεβασμού (προς οποιονδήποτε/οτιδήποτε), είναι ότι τα ίδια σκατά είμαστε, αν όχι χειρότεροι.
    Ειμαι ανθρωπος που σεβομαι και δεν θα θιξω κανεναν για τιποτα. Εκτος και αν ειναι κατι πολυ σοβαρο. Οπως αυτο (που για εμενα ειναι σοβαρο).
    Οπως επισης θελω να με σεβονται οπως κανω κ εγω.

Το οτι εγραψα "σκατοψυχοι", οκ ηταν λαθος το παραδεχομαι. Το εγραψα γιατι νευριασα κ ειδα οτι δεν υπηρξε ιχνος σεβασμου απεναντι σε καποιον ανθρωπο.
    Τωρα αν αυτα γινονται και στους δικους μας δεν το ξερω... Ουτε ειμαι κοντα για να τους δω, ουτε καθομαι να ψαξω βιντεακια.
    Αν τυχει κατι παρομοιο μπροστα στα ματια μου δεν ξερω πως θα αντιδρασω.. Μαλλον αρνητικα προς τον θυτη.

Ωραια λοιπον.. Πες την γνωμη σου και μην λαβεις υποψην τα ¨επιχειρηματα¨...

Ασε την δικια μου κριση απεξω και το τι μπορει να ειμαι εγω... Εννοειται χωρις ιχνος αντιπαραθεσης. Κουβεντα κανουμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από atom_smasher Προβολή μηνύματος
    Βασικά μερικές φορές, καλώς ή κακώς, ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι Ελληνας γιατί αυτομάτως θα μπεις στο ίδιο τσουβάλι με διάφορα ζώα δίποδα που έτυχε να γεννηθούν κάποτε στον ίδιο τόπο με σένα, κάτι το οποίο προσβάλει και τα πραγματικά δίποδα ζώα.
    Ρε συ Ατομ, σωστο αυτο που λες.. Αλλα κ παλι δεν αλλαζει, το πως νοιωθω για την πατριδα μου.. Δεν ντρεπομαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    chester πάΝε να σταθείς στον τσαρουχόδρομο. Αν ο φωτογράφος δεν είναι γρήγορος και σε προλάβουν, μη περιμένεις να αλλάξουν πορεία ή να σου πούνε κάνε άκρη ή να βάλουν τις φωνές όπως οι έκαναν οι βρετανοί. Ή θα σε ξεσπαλιάσουν ή θα σε ποδοπατήσουν, μόνο καμιά γριούλα μπορεί να τη γλιτώσει.

Φυσικά και υπάρχουν πολλοί που πάνε για να τους πειράξουν και μάλιστα οι περισσότεροι είναι Έλληνες.

Και εγώ το βρίσκω υπερβολικό που στο τέλος ο σκοπός γύρισε το όπλο προς το πλήθος όμως όλα αυτά δεν μπορούμε να τα γενικεύσουμε και από τα βιντεάκια δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα ούτε για τους μεν ούτε για τους δε.
    Και αν σε ποδοπατησουν καλα να παθεις. Αφου στεκεσαι μπροστα τους και το παιζεις εξυπνος. Με ποιο δικαιωμα να καθησεις εκει??? Απο την στιγμη που δεν εχουν γεματα οπλα, δεν μιλουν κ δεν ξερω γω τι αλλο, δεν πρεπει καπως να δειξουν οτι αυτοι φρουρουν?? Οτι ειναι η προεδρικη φρουρα τελωσπάντωνΕ???

Οσον αφορα τους Βρετανους, σορρυ κιολας αλλα εγω δεν το βρισκω υπερβολικο...

Επισης εκει πρειπει καποιος πρεπει να δειξει οτι κανει την δουλεια του φρουρου... Λογικα για να το κανει, σημαινει οτι επιτρεπεται. Κ για να επιτρεπεται σημαινει οτι συμβαινει συνεχεια, επειδη υπαρχουν πολλοι μ@λακοπίτουρες...

Λεω γω τωρα....
    .............

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Λογικό δεν είναι; αν τους μπει στραβά πονάει πολύ.....

Ε, για να το λές.........................κάτι θα ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος
    δεν πρεπει καπως να δειξουν οτι αυτοι φρουρουν?? Οτι ειναι η προεδρικη φρουρα τελωσπάντωνΕ???

Επισης εκει πρειπει καποιος πρεπει να δειξει οτι κανει την δουλεια του φρουρου... Λογικα για να το κανει, σημαινει οτι επιτρεπεται. Κ για να επιτρεπεται σημαινει οτι συμβαινει συνεχεια, επειδη υπαρχουν πολλοι μ@λακοπίτουρες...

Λεω γω τωρα....
    E κάνουν σοβαρή δουλειά τα παιδιά και μάλιστα πλέον έχει αυξηθεί η δουλειά τους, παλαιότερα είχαν δύο καθήκοντα, τώρα έχουν τρία. α) Φρουρούν τον πρόεδρο β) Παίρνουν μέρος στο πανηγυράκι εκεί στο Σύνταγμα και μαζεύονται τουρίστες (η μόνη πραγματική χρησιμότητα για το κράτος δηλαδή) ε Ok αρέσει όλο αυτό και σε μερικούς Έλληνες νιώθουν μια ανατριχίλα όταν βλέπουν τον Λεβέντη τον Τσολιά! και πλέον γ) Προστατεύουν τους αφελείς από την οργή της προεδράρας μας του Προκόπη, που αν οργιστεί μπορεί να κάΜει ζημιά!

Εαν ειναι απλοι φανταροι (που δεν πληρωνονται) κ κανουν αυτα τα "καθηκοντα" που λες, τοτε νομιζω μια χαρα δουλεια κανουν... Οπως και στον υπολοιπο στρατο.

Μπορει να εχει κ στελεχη που πληρωνονται κ να εκτελουν κανονικα τα χρεη του σκοπου, αν κ δεν το νομιζω...

Δεν εχουν αλλες υποχρεωσεις δηλαδη? Εγω δεν ξερω παντως..
    .............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μωρε ποιός τα βάζει με τα τσολιαδάκια ? Για εμένα δε θα έπρεπε να υπήρχαν καν φαντάροι! Επίσης μπορεί να θεωρείτε και ψιλοβυσματική η θητεία εκεί αλλά τα παιδιά όταν είναι εκεί μπροστά και στην εκπαίδευση δε περνάνε και λίγα... Μάλλον δεν έπιασες το πως το είπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Μωρε ποιός τα βάζει με τα τσολιαδάκια ? Για εμένα δε θα έπρεπε να υπήρχαν καν φαντάροι! Επίσης μπορεί να θεωρείτε και ψιλοβυσματική η θητεία εκεί αλλά τα παιδιά όταν είναι εκεί μπροστά και στην εκπαίδευση δε περνάνε και λίγα... Μάλλον δεν έπιασες το πως το είπα.
    Δεν το επιασα χαχα
    .............

Εξαρτάται τι νόημα δίνει ο καθένας στην πατρίδα, αλλά και πάλι αν δεν υπάρχουν στιγμές που να ντρέπεσαι, πως θα υπάρχουν στιγμές που θα είσαι υπερήφανος; τέσπα, θέμα που δεν έχω και πολύ κέφι να κάτσω να το πιάσω γιατί συνήθως σαν γνήσιοι Ελληνες συμφωνούμε πως διαφωνούμε.
    done.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jo.Da. Προβολή μηνύματος
    Είναι κανόνας κι όποιος κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας είχε συμμετάσχει σε άγημα θα πρέπει να θυμάται πως ''ένα στρατιωτικό άγημα δε σταματάει πουθενά και για κανένα λόγο''!!! Κάτι που μάλλον ισχύει διεθνώς.

Έτσι όπως τα λες είναι αλλά εγώ δεν συμφωνώ. Εκεί μέσα (όχι μόνο για τα αγήματα) σε έμαθαν (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) τι πρέπει να κάνεις σε καιρό πολέμου. Σε καιρό ειρήνης απέναντι σε πολίτες δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η κοπελίτσα που περπατά επάνω στον τσαρουχώδρομο, ακούει το τσαρούχι από πίσω και περιμένει ότι κάποια στιγμή θα περάσουν από δίπλα της οι εύζωνες. Δεν περιμένει ότι θα πάει σπίτι της μελανιασμένη επειδή δεν πρόσεξε τα τριμμένα πλακάκια επάνω στα οποία κινούνται για να μη γλιστράει το πέταλο.
    Οι στρατιωτικοί κανονισμοί είναι συγκεκριμένοι. Όταν βγαίνει λοιπόν στρατιωτική φάλαγγα οχημάτων εκτός στρατοπέδου και μπει ανάμεσα ένα πολιτικό όχημα για να προσπεράσει, ας βγάλουν μέσα από κανένα σταγιερ τα g3 να του ρίξουν επειδή τους είπαν ότι μέσα στην φάλαγγα δεν μπαίνει πολιτικό όχημα γιατί μπορεί να είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος

Και αν σε ποδοπατησουν καλα να παθεις. Αφου στεκεσαι μπροστα τους και το παιζεις εξυπνος. Με ποιο δικαιωμα να καθησεις εκει??? Απο την στιγμη που δεν εχουν γεματα οπλα, δεν μιλουν κ δεν ξερω γω τι αλλο, δεν πρεπει καπως να δειξουν οτι αυτοι φρουρουν?? Οτι ειναι η προεδρικη φρουρα τελωσπάντωνΕ???

Λεω γω τωρα....
    Δεν κάνουν δουλειά φρουρού οι φρουροί θα είναι με αλεξίσφαιρα κάπου αλλού. Το πρόσεξες ότι όλοι φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν, οι κινήσεις είναι κοφτές και συγκεκριμένες κτλ? Πιθανότατα όλοι συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως και οι δικοί μας που η δουλειά τους δεν είναι να πηγαίνουν πάνω κάτω και να φωνάζουν αλλά να κάθονται ακίνητοι.
    Μαλακοπίτουρες υπάρχουν και θα υπάρχουν, αλλά εγώ δεν θεωρώ μαλακοπίτουρα τον πιτσιρικά που θα πάει εκδρομή με το σχολείο του και θα προσπαθήσει να κάνει τον εύζωνα ή τον βρετανό φρουρό να γελάσει ή που θα χασκογελά και θα κάνει πλάκα επειδή του φάνηκε αστείος ο βηματισμός αλόγου του ενός ή το αστείο καπέλο του άλλου.

E κάνουν σοβαρή δουλειά τα παιδιά και μάλιστα πλέον έχει αυξηθεί η δουλειά τους, παλαιότερα είχαν δύο καθήκοντα, τώρα έχουν τρία. α) Φρουρούν τον πρόεδρο β) Παίρνουν μέρος στο πανηγυράκι εκεί στο Σύνταγμα και μαζεύονται τουρίστες (η μόνη πραγματική χρησιμότητα για το κράτος δηλαδή) ε Ok αρέσει όλο αυτό και σε μερικούς Έλληνες νιώθουν μια ανατριχίλα όταν βλέπουν τον Λεβέντη τον Τσολιά! και πλέον γ) Προστατεύουν τους αφελείς από την οργή της προεδράρας μας του Προκόπη, που αν οργιστεί μπορεί να κάΜει ζημιά!
    Δεν φυλάνε κανένα πρόσωπο, κανένα κτήριο και δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια κανενός.

Φυλάνε ένα μνημείο και ένα θεσμό. Το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στο σύνταγμα και τον θεσμό της δημοκρατίας στην Ηρώδου Αττικού.
    Για τον ίδιο θεσμό πληρώνουμε μια γλάστρα που δεν κάνει τίποτα. Φύρα είναι ακόμα και για τη δημοκρατία που πρεσβεύει.

Αλλά ας καταργήσουμε πρώτα τις παρελάσεις και μετά μιλάμε για το αν θα φυλάνε τα μνημεία εύζωνες.

Moderator
    Ο γιος του δκτη να είσαι μόνο με ένα τρόπο θα βγεις έξω με ευζωνικά. Κάνοντας ότι και οι υπόλοιποι.
    Τα βύσματα συνήθως φεύγουν την πρώτη μέρα και μένουν μόνο όσοι δεν έχουν βύσμα και α. έχουν σπίτι στην Αθήνα β. έχουν γκόμενα στην αθήνα.

Και κάθε δεύτερη μέρα κάθονται επάνω στο πυρωμένο τσιμέντο (ο ήλιος δεν είναι τίποτα μπροστά στην ζέστη που έρχεται από κάτω) φορώντας χειμώνα καλοκαίρι διπλή χοντρή μάλλινη κάλτσα με ένα ζωνάρι που σου τραβάει τα σωθικά κάθε φορά που σηκώνεις το ποδάρ.
    Και όλα αυτά τις lite ημέρες που δεν φοράς τη φουστανέλα αλλά ντουλαμά.

Μέχρι να τελειώσει η θητεία τους να πάνε σπίτια τους. Υπάρχουν άλλοι σε μονάδες εκστρατείας στην παραμεθόριο που δεν κάνουν ούτε τα μισά. Αυτά τουλάχιστον γέμισαν το κορμί τους μώλωπες και τα ποδάρια τους φλεβίτιδα για να είναι κοντά στο σπίτι ή στη γκόμενα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 16:43
  2. Δεν είμαι πια παρθένα!
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2006, 05:35
  3. Δεν είμαι κακός άνθρωπος
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8