...τα είχα δει καιρό τώρα... περίεργα σχήματα και διακλαδώσεις στο χώμα σαν να έχει μπει ένα υνί (υνί ρε μλκς, υνί! χωρίς μου) σε segway που το οδηγάει μεθυσμένος... στην αρχή νόμιζα ότι απλά κάποιοι κάφροι δοκίμαζαν ένα καινούργιο σκαπτικό στο κτήμα μου, στις αυτοψίες όμως δεν έβρισκα ίχνη από ρόδιες, ούτε πατημασιές γύρω από τα μυστήρια αυτά ίχνη... σαν να είχαν δημιουργηθεί από κάτι που δεν πατάει στη Γη... περίεργο πραγματικά... και συνέχεια τα ίχνη αυτά να μεγαλώνουν όλο και πιο πολύ σε έκταση ... και άλλες διακλαδώσεις και άλλα σχήματα... καθόμουν και τα παρατηρούσα προσπαθώντας να βρω κάποιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο, ένα pattern που να βγάζει νόημα... μήπως κάποιος η κάτι ήθελε να επικοινωνήσει;
Μια μέρα πήρα μια τσάπα προσπαθώντας να ανακαλύψω τι κρύβεται από κάτω... εσκαβα για πολύ ώρα ακολουθώντας την πορεία από τα ίχνη χωρίς αποτέλεσμα, μόνο αφράτο χώμα σε μικρό σχετικά βάθος και τίποτα μετά από εκεί, απλώς πιο σκληρό χώμα... σκέφτηκα ότι δε μπορεί να δημιουργείται κάτι τέτοιο χωρίς κανένα λόγο, άρα πρόκειται για κάποιο μήνυμα...
Πέρασα πολλές ώρες προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσω το σχήμα και τη φορά, αποτύπωσα σε ένα χαρτί όσο πιο καλά μπορούσα τα ίχνη αλλά τίποτα...
Δεν έβγαζα νόημα... μέχρι που εχθές ανέβασα έναν μπάρμπα πάνω στο κτήμα να δει και αυτός...και είδε... και γύρισε και μου είπε:
"Να τον διώξεις τον τυφλοπόντικα γιατί θα σου κάνει μεγάλη ζημιά"