Καλησπερα σε ολους...
Στις 30 Ιουνιου αναχωρω για Βαρκελωνη και θα μου ηταν χρησημες καποιες πληροφοριες απο παιδια που εχουν εμπειρια απο το συγκεκριμενο ταξιδι. Για να γινω ποιο κατατοπιστικος αναφερω το προγραμμα μου.
1 Ιουλιου κατεβενω Ανκωνα απο Ηγουμενιτσα (375 ευρω 2 ατομα/μηχανη με επιστροφη). Πρωτη διανυκτερευση Γενοβα στο καμπινγκ http://www.camping-genova-est.it/en/index.php. Δευτερη διανυκτερευση στο Aix en Provance στην Γαλλια σε καμπινγκ παλλη. Αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια η ξερει καποιο καμπινγκ στο Aix en Provance θα μου ητανε πολλη χρησιμη η πληροφορια του.
Τριτη μερα και για 3 νυχτες θα μηνω Βαρκελωνη και εδω ειναι που εχω χασει την μπαλα! Ψαχνω στο booking.com ξενοδοχειο στο κεντρο αλλα οι τιμες τσουζουνε ασχημα. Γιαυτο ξεχναμε το κεντρο και παμε για περιχωρα τις πολης. Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια απο διαμονη σε ξενοδοχειο στη Βαρκελωνη? Δεν με νιαζει να ειναι κεντρο η περιχωρα, αρκει να εχει κοντα σταθμο του μετρο. Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω για 3 βραδυα ειναι απο 150 - 180 ευρω max.
Απο Βαρκελωνη θα κινηθω Γαλλικη Ριβιερα οπου θα μηνω σε καποιο καμπινγκ μια βραδυα οπου βρω, και την δευτερη βραδυα Νικαια σε ξενοδοχειο. Και εδω πληροφοριες διαμονης θα εκτιμηθουν ιδιαιτερα.
Aπο Νικαια και για 3-4 μερες θα βολταρω Γαλλο-Ελβετικες Αλπεις οπου θα κοιταω να μενω σε καμπινγκ (αναλογως και τον καιρο βεβαια). Αν γνωριζει κανεις και εδω καποια καμπινγκ που να εμεινε ευχαριστιμενος ας ριξει την συμβουλη του και οτιδιποτε αλλο θα ηταν πολλη χρησιμο.
Ειναι η πρωτη φορα που θα κινηθω Δυτικη Ευρωπη και δεν ξερω πολλα. Τα προηγουμενα ταξιδια ηταν Βαλκανια και Καυκασιες χωρες οντας ποιο φτηνα βεβαια.
Ευχαριστω εκ' των προτερων![]()