Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Mega Scooter VS ON/OFF

Νέο μέλος

Mega Scooter VS ON/OFF

Καλησπέρα σας,

Είμαι κάτοχος ενός cbr 600 F4i εδώ και τέσσερα χρόνια και αποφάσισα ότι πρέπει να το αντικαταστήσω.
    Δεν λέω καλό και το cbr αλλά δεν είναι πλέον για εμένα και για την χρήση που κάνω.
    Πρόκειται για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη 10-15 χλμ, και δύο φορές την εβδομάδα μικρά ταξιδάκια Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική (50-70 χλμ)
    Το χρήματα που θα μπορούσα να διαθέσω είναι περίπου 4.000-6.000 Ευρώ.

Ποια θα ήταν η κατάλληλη επιλογή για μένα. Mega Scooter ή ON/OFF??

Παλαιό μέλος
    ON OFF φίλε μου, πιο πρακτικά τα σκουτερ, καλύτερη ανεμοκάλυψη, δεν λέω, αλλα τουλάχιστον με το ON OFF εχεις την αίσθηση ότι καβαλάς μηχανή, και οχι μια μεγάλη βεσπα, ακόμη με το ON OFF στην χαλκιδική μπορείς να εξερευνησεις καμιά ερημη ακρογιαλία, η σε κανένα μποτιλιαρισμα να κόψεις από το πεζοδρόμιο η σε κανένα χωματόδρομο
    Η λογική λέει σκουτερ λοιπόν, αλλά ο έρωτας και η αίσθηση της ελευθερίας ON OFF

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από partakiasss Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας,

Είμαι κάτοχος ενός cbr 600 F4i εδώ και τέσσερα χρόνια και αποφάσισα ότι πρέπει να το αντικαταστήσω.
    Δεν λέω καλό και το cbr αλλά δεν είναι πλέον για εμένα και για την χρήση που κάνω.
    Πρόκειται για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη 10-15 χλμ, και δύο φορές την εβδομάδα μικρά ταξιδάκια Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική (50-70 χλμ)
    Το χρήματα που θα μπορούσα να διαθέσω είναι περίπου 4.000-6.000 Ευρώ.

Ποια θα ήταν η κατάλληλη επιλογή για μένα. Mega Scooter ή ON/OFF

SCOOTER: πρακτικοτητα,χωρητικοτητα,προστασια,ανεση,μεγαλυτερη συνηθως αποδοχη απο την συμβια,καθαριοτητα αναβατη, υψηλοτερη λογω καλυψης παθητικη ασφαλεια.
    ΟΝ-ΟFF: Aισθηση μοτο-αν αυτο σημαινει κατι-,υψηλοτερη ενεργητικη ασφαλεια σε στροφιλικι και σε φρεναρισμα -αν ομως το σκουτερ εχει ABS ισοφαριζεται-υψηλοτερη δυνατοτητα για χωμα και ανεβοκατευασμα πεζοδρομιων.
    Διαλεγεις αυτο που σου καλυπτει τις αναγκες σου και παιρνεις
    Τελευταία τροποποίηση από VANDA; 04/06/2015 στις 10:41.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    ON OFF φίλε μου, πιο πρακτικά τα σκουτερ, καλύτερη ανεμοκάλυψη, δεν λέω, αλλα τουλάχιστον με το ON OFF εχεις την αίσθηση ότι καβαλάς μηχανή, και οχι μια μεγάλη βεσπα, ακόμη με το ON OFF στην χαλκιδική μπορείς να εξερευνησεις καμιά ερημη ακρογιαλία, η σε κανένα μποτιλιαρισμα να κόψεις από το πεζοδρόμιο η σε κανένα χωματόδρομο
    Η λογική λέει σκουτερ λοιπόν, αλλά ο έρωτας και η αίσθηση της ελευθερίας ON OFF
    Αισθηση της ελευθεριας εχεις με οτιδηποτε,αν σου αρεσει το δικυκλο.
    Οπως και με αυτοκινητο,η με πατινι.
    Ον οφ γιατι τα θεωρω ασφαλεστερα

Παλαιό μέλος

taisteal

Σωστά, αλλαμε τα ον-οφ η ελευθερία συνεχίζει και στον χωματόδρομο....

taisteal

Σωστά, αλλαμε τα ον-οφ η ελευθερία συνεχίζει και στον χωματόδρομο....
    Αν κρινω απο το μηχανακι που εχει ο φιλος,μαλλον δεν τον ενδιαφερει το χωμα

η σε κανένα μποτιλιαρισμα να κόψεις από το πεζοδρόμιο
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    ανεβοκατευασμα πεζοδρομιων.
    να πετύχω στο δρόμο μου πεζός κανένα @@ με μηχανή στο πεζοδρόμιο να κάνει το στρίμωγμα που βλέπω σχεδόν κάθε μέρα από κάθε καρυδιάς καρύδι που δεν ανέχεται να περιμένει μισό λεπτό στην άσφαλτο, δεν θα το σκεφτώ καθόλου για να ρίξω κλώτσο να τον ρίξω κάτω. Και ας έρθει να πει κουβέντα.

Για τη χρήση που λες σκουτεράκι. Και αραλίκι και άνεση και χώρο για τα συμπράγκαλα. Ένα 300cc θα σου αφήσει και πολλά ρέστα για τις διακοπές το καλοκαίρι και θα σου κάνει όλα τα γούστα. Sym GTS, Kymco KXCT κλπ της κατηγορίας με ABS και είσαι μιά χαρά.

super market πας?
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Στο mega scooter μόνο, υπολόγισε κόστος σέρβις όσο ενός αυτοκινήτου πόλης κ παρόμοια κατανάλωση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Στο mega scooter μόνο, υπολόγισε κόστος σέρβις όσο ενός αυτοκινήτου πόλης κ παρόμοια κατανάλωση.
    "mega scooter" εννοείς μάλλον κάτι σε Tmax ή άλλο 400άρι και άνω. Γιατί οι τιμοκατάλογοι σε αυτά που γράφω είναι αναρτημένοι στο ίντερνετ και οι τιμές σε αναλώσιμα και σέρβις είναι αστείες.
    Κατανάλωση περί τα 4λ/100 δεν την λες αυτοκινήτου εκτός αν είναι κανένα σουπερντουπερ μικρό πετρέλαιο νέας κοπής και τριπλάσιας τιμής το λιγότερο.
    Τα ως 300 έχουν και πλεονέκτημα σε σήματα και ασφάλεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Τι να Σε πω, στη θεωρία μπορεί να είναι φθηνά. Στη πράξη έχω τραυματική εμπειρία κ για αυτό είμαι τρομερά επιφυλακτικός.

Γενικά τα θεωρώ ευπαθή μηχανάκια κ παρ'όλο που έκανα σκέψεις για Τμαξ, τώρα έχω κάνει στροφή 180ο.

Ποιό σε βασάνισε να ξέρουμε να το αποφεύγουμε;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    να πετύχω στο δρόμο μου πεζός κανένα @@ με μηχανή στο πεζοδρόμιο να κάνει το στρίμωγμα που βλέπω σχεδόν κάθε μέρα από κάθε καρυδιάς καρύδι που δεν ανέχεται να περιμένει μισό λεπτό στην άσφαλτο, δεν θα το σκεφτώ καθόλου για να ρίξω κλώτσο να τον ρίξω κάτω. Και ας έρθει να πει κουβέντα.
    Ρε εσύ ήσουνα καλό παιδί στα νιάτα σου.

Τι διάλο έπαθες και σκατογερνάς έτσι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ρε εσύ ήσουνα καλό παιδί στα νιάτα σου.

Τι διάλο έπαθες και σκατογερνάς έτσι?
    Πίπερμαν, φάση κέντρο (αρκετά συχνά). Περιμένω. Πεζοδρόμιο με δύο πλάκες πλάτος, ήτοι 80 πόντοι. Ο "επαγγελματίας" με το κουτί πίσω ή ο καγκουραίος με το παλιό συνήθως ονοφάκι αναγκάζει τον κόσμο ή να χωθεί σε καμμιά είσοδο ή να κατέβει στο δρόμο για να περάσει. Ε άντε και γαργαλήσου ρε φίλε, μονά ζυγά δικά σου "γιατί μπορείς". Σκατογερνάω; Τι να πω, οι απ'έξω συχνά βλέπουν καλύτερα την καμπούρα στην πλάτη. Μικρότερη ανοχή στην καφρίλα σίγουρα, έχω κορεστεί και βαρεθεί με την επικράτηση του χοιρινού και δεν μιλάω για τους ατσίδες με τα μπλε ή τα νόστιμα τετράποδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τι να πω, οι απ'έξω συχνά βλέπουν καλύτερα την καμπούρα στην πλάτη.
    αυτό, αλλά τη δική τους δεν....

πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. On/off Vs Tsoper
    από hks300 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2009, 17:08
  2. Scooter ή μικρό On/Off??
    από bill.k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 20:46