Δεν την έχει κάνει σε πεζοδρόμιο, να φανταστώ; Έστω και χωρίς να το καταλάβει.
δεν έχει εξάτμιση εκεί κοντά....
η σωλήνα που φαίνεται στην πρώτη φωτό είναι του ψυγείου....
μήπως από τυχόν κραδασμούς....
πουτσ@@@@@@@@@
Ειναι οντως κουλο.
Μηπως πηγε να ανεβει κανα πεζοδρομιο και βρηκε χαμηλα. Μονο αυτο μπορω να σκεφτω.
Ω ρε διάολε...αυτό πρέπει να κοπάνησε ρε σε πεζοδρόμι ή κάτι τέτοιο....ντάξ είπαμε "ιδιαίτερα" τα ΚΤΜ αλλά όχι κ έτσι..
πήγα και είδα από κάτω, έχει χτύπημα αλλά....
στην δεύτερη φωτό φαίνονται οι βίδες που πιάνουν την καρίνα από πάνω....
αν το χτύπημα από κάτω ασκεί πίεση στην καρίνα προς τα πάνω, θεωρώ οτι θα έπρεπε να έχει "τσαλακώσει" το πλαστικό εκεί που είναι οι βιδες στην φωτό....
να το ανοίξει εκεί που το άνοιξε, και από τις δύο πλευρές χωρίς ίχνος "τσαλακώματος" πουθενά, το βρίσκω κάπως... εκτός και αν δεν έχει και τόση ελαστικότητα το πλαστικό....
πουτσ@@@@@@@@@
Σπανε οι ποδιες αυτες ακριβως ετσι...........και η δικη μου ειχε σπασει!
Επειδή είναι ΚΤΜ δεν παει να πεί και οτι ανεβοκατεβαίνει οτι θες.
Το κοπάνησε κανονικά οπότε το παράξενο θα ηταν να μην είχε σπασει. Δεν ειναι χωματερό να εχει ελαστικά πλαστικα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το δικο μου ειχε ακουμπησει λιγο κατω (μια-δυο φορες) απο ανεβα κατεβα πεζοδρομιο. Ειχε κανει πολυ μικροτερη ζημια....αλλα στην ιδια λογικη. Αυτο φαινεται οτι εχει φαει στουκο καλο σε πεζοδρομια......αμα δεις πως λυγιζει θα καταλαβεις οτι το εχει χτυπησει καπου.
Αν την λυσει (2 βιδες μπροστα + 4 βιδες απο κατω) θα δει οτι αποτελειτε απο δυο κομματια......και θα κρινει αν πρεπει να αγορασει μεταχειρο καποιο απο αυτα.....ή απλα να τα κολησει με "δυο συστατικων". Εγω τα κολλησα και μια χαρα.
Αν του την αλλαξουνε στην εγγυηση.........πες του να παιξει Joker!