Κατ αρχήν από τη στιγμή που μπαίνεις στο γαϊτανάκι και μιλάς για πίσω.... ΑΥΤΟΜΑΤΑ.... δέχεσαι ότι υπάρχουν και εμπρός.
Έτσι είναι ο πραγματικός ρατσισμός.... Σε κάνει να τοποθετήσεις τον εαυτό σου σε μια πυραμίδα στην οποία σίγουρα δεν είσαι η κορφή.
Τώρα η Ζάμπια έχει ένα πρόβλημα που λέγετε χλομοί κώλοι, κοινώς αποικιοκράτες. Αυτοί λοιπόν πάνε εκεί, εξαγοράζουν κάτι μαύρους Χίτλερ και κάνουν τη χώρα πουτάνα.
Με λίγα λόγια με τη Ζάμπια έχεις πολύ περισσότερα κοινά απ ότι με τη Γερμανία.
ανανήψαντας
Zιμπαμπουε ,Σομαλια και Σουδαν
δεν εχουν πληρωσει δοσεις στο ΔΝΤ λεει..!
Νταξ ,βατος ομιλος..
Περναμε ανετα....![]()
Ασ΄τον ρε τον MG...έχουν ντέρτια οι φαρμακοποιοί τώρα.
Από το "Πάμε για μεγάλες συγκρούσεις" κατά του μνημονιακού Λοβέρδου, πέρασαν στο "βαθιά νυχτωμένος και ανέντιμος" κατά του αντιμνημονιακού Τσίπρα.
ΥΓ. Όταν λέμε για "κλειστό επάγγελμα" του φαρμακοποιού, εννοούμε ακόμα και το site τους.![]()
Γουστάρω φαρμακοποιούς που δεν σπούδασαν καν στην Ελλάδα (ευκολάκι), επειδή ο μπαμπάς είχε λεφτά τους έστειλε στα Σκόπια και δεν ξέρουν καν ορθογραφία..
Γουστάρω φαρμακοποιούς που πλούτισαν πουλώντας καλλυντικά στις βιτρίνες και πάλευαν να κρατήσουν κλειστό το επάγγελμα...
Γουστάρω "φαρμακοποιούς" (τώρα θαρχίσει να μπαίνει σε εισαγωγικά) που μου πρωτοείπαν ότι το να συνταγογραρφείς αντί του αγροτικού γιατρού κερνώντας τον 1 μπουκάλι Johnny το βράδυ στον Καρρά που ήρθε στη Κοζάνη και παίζεις μπάλλα κλειστό σε 7 χωριά, είναι η επιβίωσή σου και η μεζονέτα σου....
Γουστάρω "φαρμακοποιούς" που γουστάρισαν να γράφουν οι γιατροί απλώς θεραπευτικές ουσίες και αυτοί οι παραπάνω αναλυθέντες ανεπρόκοποι να πλουτίζουν, καθορίζοντας τη μάρκα γενόσημων που θα πάρει ο ασθενής και πηγαίνοντας τα αντίστοιχα ταξίδια που πηγαίναν οι γιατροί για σεμινάρια.
Γουστάρω "φαρμακοποιούς" που με το που ένιωσαν την απειλή των γενόσημων φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν και τους γιατρούς όταν είδαν ότι πρέπει να συνταγογραφήσουν γενόσημα χωρίς μάρκα αντέδρασαν, και μεις..........
και τα Ταμεία.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Άσε μας κοπέλα μου!
Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι καν σε σένα.![]()
Τι σχέση έχουν οι φαρμακοποιοί με τη Ζάμπια μόνο εσύ το ξέρεις....
Μια όμως που το θέτεις να σου πω ότι σε λίγο με την υγεία σου θα ασχολείται ο πι μι με τη δραχμή.
Ο κακός φαρμακοποιός που κονομάει δεν θα υπάρχει πια και φρόντισε να έχεις καλή πιστωτική γιατί
θα την χρειαστείς.
Ρώτα και το Βύρωνα που τα ξέρει.
Α και που σαι, έπρεπε να είχα κάτσει στα Σκόπια....
Ήταν λάθος μου που επένδυσα τη ζωή μου στο μπουρδέλο που πολλοί από εσάς έχετε στηρίξει
με την ψήφο σας και τη στάση σας γενικά.
(δε λέω για σένα)
![]()
υγ
όλα όσα γράφει για τα φαρμακεία είναι άκυρα.
Είναι σίγουρο πως δεν έχει ούτε τη γενική εικόνα από το το συμβαίνει.
ρε συ άμα δε γκατέχεις πράμα τι θες και τα σκαλίζεις...?
Ο φαρμακευτικός κόσμος δεν είναι το σάιτ των φαρμακοποιών είναι περιοδικό
(και ποιό κλειστό επάγκελμα ακόμα εκεί είσαι?)
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 05/06/2015 στις 20:18.
ανανήψαντας
ανανήψαντας
Δεν είναι έτσι ρε φίλε τα πράγμα.
Η Ελλάδα ορίζει τις τιμές των φαρμάκων με βάση τις 2 πιο φτηνές της ΕΕ.
Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να έχει πιο ακριβά φάρμακα.
Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε πρώτοι σε εξαγωγές φαρμάκων.
Θα σου πω και κάτι ακόμα για την ιστορία. Ο πόλεμος που λέγεται τιμολόγηση φαρμάκων ουδεμία σχέση έχει με τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς.
Υπάρχουν πολυεθνικές με πρωτότυπα φάρμακα και πολυεθνικές με γενόσημα. Αυτοί μεταξύ τους σφάζονται.
(υπάρχει και μαρίδα)
Θέλω να πω ότι έχουν από ένα στρατό δικηγόρους ο καθένας και πάει η μήνυση και η πουστιά σύννεφο.
Τώρα ο φαρμακοποιός που δεν είναι μαλάκας δεν αλλάζει ΠΟΤΕ το φάρμακο του ασθενή για πολλούς λόγους.
(δε σου λέω ότι δεν υπάρχουν μαλάκες)
Τα λίγα σεντς που θα έχει κέρδος παραπάνω δεν αξίζουν τον κόπο και κυρίως το ρίσκο.
Σε γενικές γραμμές αυτό το γαϊτανάκι με τα γενόσημα είναι μια πολύ παράξενη ιστορία.
Το σίγουρο είναι όμως ότι τίποτε δεν γίνεται για το συμφέρον του γιατρού, του φαρμακοποιού, του ασθενή ή του ταμείου. Κράτα τη λέξη πόλεμος.
Κράτα ακόμα ότι το κάθε φάρμακο έχει τη θέση του και δεν κάνουν όλα για όλους. Ο σοβαρός γιατρός ξέρει πότε να δώσει το ένα ή το άλλο.
Αυτά πολύ χοντρικά
![]()
ανανήψαντας
Μαζί σου
όμως...
- πουθενά δεν είπα ότι καθορίζετε τις τιμές των φαρμάκων.
- οι εξαγωγές και η συγκυρία να έχουμε όλως "τυχαίως" φαρμακοβιομηχανία ενώ δεν έχουμε κανενός είδους βιομηχανία, ίσως λέει κάτι που εσύ σαν αριστερός δεν είδες ποτέ (το σέβομαι και δεν κάνω πλάκα).
- Η λέξη "πόλεμος" που αναφέρεις απλώς καταδεικνύει αυτό που θέλω να πω όσον αφορά το κομμάτι της παραοικονομίας και δεν έχω τα εκφραστικά εργαλεία στα δεδομένα μου για να το write down που λέμε και στο καφενείο.
- Μη τα παίρνεις όλα προσωπικά τουλάχιστον όσο αφορά ότι γράφω εγώ ο απλός παρατηρητής και δέκτης των συνεργασιών και συνωμοσιών, γιατί για σπείρες πρόκειται. Αντίθετα συμπάσχω και συμπαθώ που ζεις με TDM.
![]()
Κύριοι, ο Κτήνος έχει εκτεθεί λέγοντας το επάγγελμά του. Θέλετε να λέει ο καθένας από τι βιοπορίζεται για να μπορεί να κάνει και αυτός τα ανάλογα σχόλια ? Κτήνε δε θέλω να κάνω το δικηγόρο σου και συγνώμη, απλά νιώθω άβολα από την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα.