Ρε μπάς και σε πείραξε η έκλειψη???![]()
![]()
Για σύνελθε...άιντε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μπάς και σε πείραξε η έκλειψη???![]()
![]()
Για σύνελθε...άιντε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουφφφ....τώρα είδα την Z επιλογή!!![]()
:hypnotize
Προς στιγμήν νόμιζα οτι τρελάθηκες!!![]()
![]()
βρε Jul...μήπως πρέπει να κανονίσουμε καμιά βολτούλα για να καβαλήσεις το TransAlpάκι που είναι πιο «εύχρηστο» στην πόλη απ’ότι το Africa;;; λέω εγώ τώρα. Την κυριακή τι θα κάνεις; Θα έρθεις βόλτα;
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
ελπίζω απλά jul πριν πας να καταλήξεις στην ατέλειωτη στρατιά χρηστών (και όχι αναβατών - αλλά δεν το αναλύω εδώ τώρα αυτό) παλαιού TA να δοκιμάσεις και ένα διαφορετικό (και ΠΟΛΥ νεώτερο) μηχανάκι
NLS...KAI NAPO ..KAI POLLY KALYTERO APO TA TRA!!
......εγω σου λεω να αφησεις αυτες τις μαλακιες και να παρεις ενα μοταρδι πυραυλο!
αλλα αν επιμενεις ΜΗΝ παρεις εστω transalp ......sorry αλλα τα σιχαινομαι!πως ειναι ετσι η εξατμιση του??!!!!
...........ρε ειστε πολλες σφηκες εδω μεσα!!!!!!!τωρα το προσεξα![]()
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
ρε να σου πω.. δεν πας να παρεις και ενα σκυλο , ενα βολβο στεισιον βαγκον και ενα φριζμπι για να παιζεται γιατι προς τα εκει το πας σιγα σιγα....
![]()
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
ΠΑΡΕ ΡΕ JULIUS ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑ.....ΝΕΙΣ!
ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
ase re edoses to Fazer to 1000 kai piges to R1 !!!!! kai milas gia ypoloipsh!!!!!! (parepiptontos kala kai grigora xiliometra me to thirio)Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Julius, σε είχα σε υπόληψη !!!![]()
![]()
re na se do na kaneis kamia 300ara serri me to R1 na tha leis meta dyo meres isioma. (kai ego tha ftano kai tha sou kouvalao kai ta pragmata, xalaros kai ksekourastos)![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΣΚ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ??
ΚΑΙ ΦΕΡΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ!!! :rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Το τρανσπλατ-πλουτς λοιπόν κάνει άνετα 800χμ αυθημερόν και ο κώλος σου δεν καταλαβαίνει σχεδόν τίποτα! Εγγυημένο , δοκιμασμένο!!! και ταξίδι εννοείται διπλό άτομο, φορτωμένο τριβάλιτσο τίγκα... και δε μασάει ούτε βουνά ούτε τίποτα (όλα αυτά είναι προσωπική εμπειρία εννοείται οπότε ισχύουν)
Για το άφρικα κι εγω νομίζω ότι έχει λιγο στενη σέλα οπότε θα κουράζει λίγο..νομίζω έτσι?
το bmw δεν το ξέρω καθόλου αλλά πόσο λίγους κραδασμούς να έχει πια? μονοκύλινδρο είναι...
Πάντως αν ήμουν στη θέση σου και με τα λεφτά που λες.... TRANSALP!!! (αντικειμενικά πάντα)
![]()
Το ταξίδι με το Africa είναι κατά πολύ κουραστικότερο από ότι με το Transalp. Το έχω κάνει παρέα με φίλο που είχε και το ξέρω. Εγώ και η γυναίκα μου είμασταν μια χαρά και αυτός με τη κοπελιά του δε μπορούσαν να κάτσουν ούτε σε καρέκλα.
Πάντως ότι και να αποφασίσεις προτίμησε Honda. Οπως και να το κάνουμε είναι η πλέον αξιόπιστη εταιρεία και έχει και τη μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία, αν αυτά σου λένε κάτι...
Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
αλλά το ταξίδι...
μπλα μπλα μπλα μπλα
ναι διάλεξε ότι θες αλλά να είναι transalp
χαχαχα οκ
KAI OTI NA NAI...DE PEIRAZEI!
PARE EKEI OTI NA NAI RE KULIE LES KAI SARESEI KATI APO AYTA POY KOITAS NA PAREIS!!
MIA MALAKIA ME RODES THELEIS...E KAI THA TH PAREIS...EXEI SHMASIA PIA THA EINAI PIO MALAKIA;;![]()
Μερικές φορές η αλήθεια πονάει έ??Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
μπλα μπλα μπλα μπλα
ναι διάλεξε ότι θες αλλά να είναι transalp
χαχαχα οκ
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!