Δεν μου λες πήγαν όλοι οι ελληνόψυχοι να κάνουν λαικ με μόνο κριτήριο ότι είναι "έλληνας" και "συμφορουμίτης" ή άκουσες κανένα να το ψάξει καθόλου γιατί εγώ είδα 20 ψήφους και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να πει έστω μια κουβέντα για κάποια διαφορετική φωτογραφία που του άρεσε . Προσωπικά δεν τραβάω κανένα ζόρι ,δεν έχω φβ και δεν συμμετέχω σε ανούσιους διαγωνισμούς , κουβέντα να γίνεται , αφού την είδα έτσι να γράψω σε ένα άσχετο θέμα μετά από 3+ χρόνια χωρίς να προσβάλω ρώτησα αν προκαλεί το γεγονός μόνο σε μένα εντύπωση και κάποιοι άρχισαν τις ειρωνείες , ξέρεις πόσο σκιάχτηκα ... Και ναι, αν φανταστώ ότι κάποιοι απλά πατάτε κουμπάκια και πεθαίνουν άτομα στην Κίνα που έλεγε και ένας παλιός μύθος για Μανταρίνους ,,ε τότε είστε και για σκότωμα , αλλά δεν είναι της παρούσης !
Respect mah authoritah!!!!
Μπήκε ένας τύπος και ζήτησε βοήθεια. Και τον βοηθήσαμε. Αυτό είναι όλο. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, έχεις δίκιο ΓΕΝΙΚΑ, αλλά ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλά υπερβάλλεις και δημιουργείς θέμα από το πουθενά. Προσωπικά, είμαι του χώρου (Πληροφορικής/ΙΤ) και ξέρω πολύ καλά τί και γιατί το κλικάρω.
Εγώ κι εσύ μπορεί να θεωρούμε βλακώδη και ανούσιο τον διαγωνισμό, αλλά για εκείνον, προφανώς, για να φθάσει να ζητήσει βοήθεια από αγνώστους, είναι σημαντικός. Γιατί, λοιπόν, να μη βοηθήσω έναν άνθρωπο που ζητάει τη βοήθειά μου, όταν το μόνο που μου στοιχίζει είναι 3 δευτερόλεπτα από τον χρόνο μου; Γιατί να με ενδιαφέρει να δω και τους άλλους διαγωνιζόμενους; Είδα κάτι γκομενάκια που πόζαραν, αλλά ακόμα και πολύ, πολύ καλύτερες φωτογραφίες να υπήρχαν, πάλι τον "φίλο" θα ψήφιζα, επειδή μου το ζήτησε.
Life begins at 45°.
andgeo sorry για την ειρωνεία. Δεν ήταν ακριβώς αυτός ο σκοπός μου.
Sent from me using a computer.
μα για αυτό σου έγραψα κι εγώ ότι δεν τραβάω ζόρι γενικά απλά έκανα μια απλή ερώτηση , έγινε λίγο κουβέντα και μετά άρχισαν κάποιοι την ειρωνεία , δεν είχα καμιά πρόθεση να θίξω κανένα για την επιλογή του ...
Τους μανταρίνους στους ανέφερα γιατί πρώτος σύγκρινες τις φωτογραφίες με τον πόλεμο .Εσύ μπορεί να ξέρεις, δεν συμβαίνει το ίδιο για όλους . Και η νοοτροπία είναι ίδια στα αυτοκίνητα γιατί το αντικείμενο με το οποίο ο Μπάμπης ο Σουγιάς κάνει την επιλογή του δεν έιναι το αυτοκίνητο αλλά οι πινακίδες .
αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός σου αλλά γάμησε το , πάλι αδιάφορο μου είναι .
Γενικά δε διαφωνούμε ότι υπάρχει ΠΟΛΥΣ αφελής κόσμος στα social media. Άνθρωποι που αναδημοσιεύουν ό,τι βλακεία δουν οπουδήποτε, καταπίνουν αμάσητα τα πάντα και θεωρούν ειδήσεις ό,τι διαβάζουν στο "Κουλούρι". Αλλά από εκείνο μέχρι αυτό εδώ απέχει λίγο. Καλή μας νύχτα ^^
Life begins at 45°.
Μα αν ήταν αυτός ο σκοπός μου δε θα είχα λόγο να πω ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου!
Sent from me using a computer.
μα σου είπα ότι μου είναι αδιάφορο ;
δεν ήμουν σίγουρος αν στο είχα πει ...