Tρέλανε μας βραδυατικα με το διάολο....αψογος..πολλα συγχαρητήρια...αυτα τα δίχρονα οπως και τα snowmobil εκεινης της εποχης ειναι πραγματικα vintage εργαλεία!!!!
Tρέλανε μας βραδυατικα με το διάολο....αψογος..πολλα συγχαρητήρια...αυτα τα δίχρονα οπως και τα snowmobil εκεινης της εποχης ειναι πραγματικα vintage εργαλεία!!!!
Μαμηστερο ειναι
Ειστε πολλοι τελικα οι ρεστοραδες αλλα βγαινετε ενας ενας
![]()
πολύ ωραίο!!!
έχεις να βγάλεις γούστα μόλις τελειώσει.....!!!
πολύ ωραίες επιλογές χρωμάτων! χρειάζεται ένα σετάκι αυτοκόλλητα τώρα με ρετρό στύλ, τύπου ζιγκ ζαγκ λωρίδες, κλπ...
μόνο το ροζ πατάκι με ξενίζει λίγο αλλά ακόμα κι αυτά τα χρώματα τα συνηθίζανε στην εποχή του...
καλό καλοκαίρι και καλά να περάσετε μαζί του!
Η ροζ ταπετσαρία ήταν προς ικανοποίηση της γυναίκας, άλλωστε το αρχικό παρατημένο ρημάδι μου το έκανε δώρο μιας και γνωρίζει την ασθένειά μου για αυτά τα μηχανήματα(έχουμε άλλα 2 παλιά όρθια kawasaki στο σπίτι).
Χτές αλλάξαμε σούστες στο τρειλερ, το τρίψαμε όλο, 2 χέρια εποξικό αστάρι και βάψιμο. Τώρα την έχω βάλει και κόβει τα τελευταία κομμάτια του ρόζ για να τελειώσουμε με το εξωτερικο του σκι.
Περιμένω να μου έρθουν και κάτι καινούριες βάσεις απο Αμερική και θα είναι ετοιμοπόλεμο εντός της εβδομάδας. Το επόμενο Σ/Κ στρώσιμο και κωλοτούμπες!!
Ένα σετάκι αυτοκόλλητα θα μπεί, απλώς δεν έχω καταλήξει στο σχέδιο. Όσοι έχετε ιδέες, παρακαλώ μοιραστείτε.
νομίζω με τα φουξια είσαι εδω....
http://www.ebay.com/itm/1990-Kawasak...fc4b8a&vxp=mtr
Ωραιος!!!
Αντε καλο καλοκαιρι κ καλες βολτες κ στην θαλασσα![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Ωραίος!!!!![]()
![]()
![]()
Βάλε και κανένα ενδεικτικό κόστος για το μοτερ, αν θέλεις.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Το μοτέρ κόστισε γυρω στα 1200 μόνο τα ανταλλακτικά και μηχανουργείο για ρεκτιφιέ και deck τα κύλινδρα. Όλη η εργασία είναι προσωπική. Βέβαια θα μπορούσε κάποιος να έχει ένα 650 μοτεράκι πλήρως ανακατασκευασμένο με περίπου 350. Απλώς αυτό που δέθηκε είναι ουσιαστικά competition μοτέρ, όπως αυτά που έτρεχαν(και τρέχουν ακόμα ) σε αγώνες. Δεν υπάρχει τίποτα stock πάνω του εκτός από τα μάγουλα του στροφάλου.
Πολλά απο τα υπόλοιπα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν τα είχα ήδη στοκαρισμένα καινούρια στο σπίτι, οπότε δεν μπήκα σε διαδικασία να υπολογίσω συνολικό κόστος.
Παίζουν άπειρα ανταλλακτικά στο νετ και σε καλές τιμές, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως ένα τέτοιο σκι θα κοστίσει λίγο...
Κάτι κάναμε πάντως και σήμερα! Τελειώσαμε το βάψιμο του τρέιλερ, τελειώσαμε με τα μαξιλαράκια, βάλαμε εξόδους για ψύξη και σεντίνα.
![]()
Επίσης αναχώρησε απο το σπίτι ένα άλλο γαστράκι που είχα μαζέψει κομπλέ μαζί με μοτεράκι 550 reed, τουρμπίνα, άξονα, ηλεκτρικά και λοιπά ανταλλακτικά..
Χαρίστηκε σε αδερφικό φίλο που έχει και αυτός τέτοιο μεράκι.
Καλές βόλτες!!
Αύτοί ήταν κυρ αστυνόμε! Τους είδα που τα είχαν φορτώσει όλα σε ένα ναβάρα και έτρεχαν προς την εθνική!!!!
Να! Πρόλαβα να τους βγάλω και φωτογραφία!