Σελίδα 3 από 62 ΠρώτοΠρώτο 123456781353 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Και πέραν αυτών, το super cub που πλέον (αν δεν κάνω λάθος) έχει ξεπεράσει τα 87 μύρια σε παραγωγή, ανέβασε μέχρι και την κουτσή Μαριώ πάνω σε μηχανάκι, κι έδωσε μέχρι και στον πιο μπατίρη και καημένο ένα μεταφορικό μέσο να μπορεί να πάει στη δουλειά του.

Βέβαια, με ένα τέτοιο σκεπτικό μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η Χόντα κατέστρεψε το μοτοσυκλετισμό γιατί έφερε την πλέμπα στο "άθλημα".
    #natalemeafta κι έτσ'
    Ίσως έχετε αντιληφθεί την λατρεία που έχω για τα cubs και τα C (κ τα Ζετάκια). Ότι κ να γίνει/γινόταν πάντα θα είχα και έχω στην κατοχή μου ένα.

Τα bold από πάνω συμπυκνώνουν όλη το νόημα - πεμπτουσία των παπιών.

Για αυτό το λόγο θεωρώ το C το πλέον σημαντικό όχημα των 2 τροχών εδώ και 50+ χρόνια.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως (και οn topic) από ιστορικής απόψεως, θα έπρεπε να μπει στο παιχνίδι κ η vespa - ο ηγέτης (αν και όχι πρωτοπόρος) των σκούτερς.

Το παπί είναι ιστορία, το σκούτερ είναι αγαπησιάρικο και αν το συνηθίσεις δύσκολα το αποχωρίζεσαι. Ωστόσο και τα δύο κατασκευάστηκαν με γνώμονα την ευκολία χρήσης από τον ανίδεο αναβάτη. Εξ ορισμού λοιπόν δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν τη συγκίνηση και την αίσθηση μιας μοτοσυκλέτας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Υπαρχουν τα σκουτερ που κανενας δεν αμφισβητησε την χρηστικοτητα τους και υπαρχουν και οι μαλακιες τυπου ΤΜΑΧ που δεν ξερω τι εξυπηρετουν ακριβως εκτος από την εκπαιδευση καγκουρό....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Ίσως έχετε αντιληφθεί την λατρεία που έχω για τα cubs και τα C (κ τα Ζετάκια). Ότι κ να γίνει/γινόταν πάντα θα είχα και έχω στην κατοχή μου ένα.

Για αυτό το λόγο θεωρώ το C το πλέον σημαντικό όχημα των 2 τροχών εδώ και 50+ χρόνια.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως (και οn topic) από ιστορικής απόψεως, θα έπρεπε να μπει στο παιχνίδι κ η vespa - ο ηγέτης (αν και όχι πρωτοπόρος) των σκούτερς.

Το παπί είναι ιστορία, το σκούτερ είναι αγαπησιάρικο και αν το συνηθίσεις δύσκολα το αποχωρίζεσαι. Ωστόσο και τα δύο κατασκευάστηκαν με γνώμονα την ευκολία χρήσης από τον ανίδεο αναβάτη. Εξ ορισμού λοιπόν δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν τη συγκίνηση και την αίσθηση μιας μοτοσυκλέτας.

Δε διαφωνώ.

Γράφω όμως στην αρχή του τμήματος του ποστ μου που έκανες παράθεση "Πέραν αυτών...".
    Τα "αυτά", στα οποία είχα αναφερθεί νωρίτερα είναι που κάνουν το παπί μια μικρή μοτοσυκλέτα χωρίς συμπλέκτη, αλλά με ποδόφρενο, με ταχύτητες, με μια κάποια σχετική γεωμετρία κλπ.

Από κει και πέρα, περί ορέξεως μπουγάτσα, και δεν το συζητάμε.
    Σαφώς κι έχουν λόγο ύπαρξης τα μικρά σκούτερ (αν και προσωπικά θα προτιμούσα παπί), για να κάνει κάποιος εύκολα τις μετακινήσεις του κλπ.
    Τώρα, γιατί να τις κάνει με σκούτερ κι όχι με παπί (πέραν του τεράστιου παράγοντα του πουλ μουρ που απλά εμένα με ξεπερνάει), δυσκολεύομαι να το καταλάβω.

Αυτά που θεωρώ ότι είναι η κατάντια της αθρωπότητας είναι τα μέγκα ΖΓΚούντερ, που ούτε την άνεση να χωθούν κλπ έχουν, ούτε την κ@υλα της μηχανής.
    Μπανιέρα με ρόδες κι άγιος ο Θεός.

Περί βέσπας, οκ σεβαστά αυτά που λες, και υπάρχουν λάτρεις κλπ κλπ, αλλά εγώ προσωπικά ξαναλέω, ορδή από ζόμπι να με κυνηγούσε και να έβλεπα ένα τέτοιο κατασκεύασμα παρκαρισμένο στα 10 μέτρα φουλ από βενζίνη and with the engine running που λένε στο χουργιό μ', πιθανολογώ ότι θα προτιμούσα να κάτσω να με φάνε παρά να καβαλήσω αυτό το πράγμα για να γλιτώσω.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πάλι τα ίδια;

Εχουν δωθεί μάχες παλιότερα εδώ κι εδώ κλπ...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Υπαρχουν τα σκουτερ που κανενας δεν αμφισβητησε την χρηστικοτητα τους και υπαρχουν και οι μαλακιες τυπου ΤΜΑΧ που δεν ξερω τι εξυπηρετουν ακριβως εκτος από την εκπαιδευση καγκουρό....
    Γιατί?
    Λίγο πράγμα το'χεις?

Κι όχι μόνο εκπαίδευση αλλά και συνταξιοδότηση.

Φιλαράκι μου μένει σε πολυκατοικία (στο ισόγειο) κι ο ιδιοκτήτης είχε ένα ΤουΔουΜου.
    Ακράπες και τα ρέστα εννοείται.
    Ο φίλος δε χρειαζόταν ποτέ ξυπνητήρι μην αργήσει στη δουλειά.
    Κάθε πρωί που έβαζε μπροστά ο καγκ τρίζαν τα θεμέλια της πολυκατοικίας.

Το πούλησε το ΤουΔουΜου.
    Πήρε Τί?Μαξ!
    Ακράπες και τα ρέστα εννοείται, και πάλι τσάμπα τα γράφω.
    Ούτε τώρα χρειάζεται ξυπνητήρι ο φίλος.

Μια φορά που τον είχε ρωτήσει πώς και άλλαξε "Ε μωρέ με κούρασε το άλλο. Μεγαλώνουμε κιόλας..."
    32 χρονώνε ο τύπος.

Τονε γέρασε πριν της ώρας του το βίβερε περικΩλοζαμέντε με το ΤΔΜ και πήρε την μπανιέρα να αράξει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πάλι τα ίδια;

Εχουν δωθεί μάχες παλιότερα εδώ κι εδώ κλπ...

Σιγά μη δώσουμε μάχη για την τιμή των σκούτερ.

Καμιά μλκία λέμε να περάσει η Πέμπτη να έρθει η Παρασκευή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πάλι τα ίδια;
    Τον έχω κόψει τον συνονόματο αλλά ντρέπεται να το παραδεχτεί, θα του κατεβάσω στο νησί δώρο μαζί με αυτά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Τονε γέρασε πριν της ώρας του το βίβερε περικΩλοζαμέντε με το ΤΔΜ και πήρε την μπανιέρα να αράξει

Ναι ρε.... άσπρισαν τα μαλλιά του από τις συγκινήσεις.....

Παλαιό μέλος
    Γιατί ρε παιδιά τόσο ''κακά'' είναι τα σκούτερ?Κατα πλειοψηφία τουλάχιστον Λάρισα που είμαι εγώ όλοι μέγα σκούτερ έχουν,πού είναι όλοι αυτοί κρυμένοι και δέν μιλάνε?
    Ισος επιδή είναι το ''έυκολο'' και βολικό μηχανάκι το περνουν όλοι και γενικά δέν ασχολούντε τόσο πολύ ωστε να ασχοληθούν με φορουμ κτλ ..Αλλά οι δρόμοι είναι γεμάτοι!
    Εγώ κατέληξα σε XT660R για διάφορους λόγους αλλά σκούτερ ήθελα να πάρω 300άρι,του χρόνου (πρώτα ο θεός) σκούτερ θα πάρω και δέν τρέπομαι καθόλου που λέω!!!!
    Δέν λέω καλό και χρυσό το XT αλλά..πολλά αλλά..μέχρι το σο΄θπερ μάρκετ να πάρω μια σακούλα ψώνια δέν μπορώ να πάω..Σπίτι δουλειά (μικρή διαδρομή μέν) αλλά ολόκληρη ιστορία 1η-2α φανάρια συμπλέχτες..πάω ένα ταξιδάκι και πιάνομαι ολόκληρος,παλέυω με τον αέρα..
    Δέν τα βγάζω απο το μυαλό μου ολα αυτά που λέω κάτωχος 2-3 χρόνια burgman 250 σάν μηχανάκι άθλιο μηχανικά και ηλεκτικά αλλά τρομερά βολικό ευκολοδήγητο και άνετο..να θές να πάς βόλτα ενα πράμα..

Θα πώ και κάτι άσχετο με όλα αυτά στη θεσαλονικη όταν σπουδαζα τότε που το είχα είχα κάνει ολόκληρη μετακόμηση με αυτο..βαλίτσες στα πόδια βαλίτσεσ πίσο στο κάθισμα αποσκευές στην μπαγαζιέρα... το αίσθημα στο πισο κάθισμα και το καλύτερο?μέχρι και το σκύλο είχα πάνω!!Αλλα όπος είπα δέν έχει να κάνει αυτο με τα προλεγόμενα μου

Μην με βρίστε πολύ
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος

Θα σου πρότεινα το ποδήλατο , έχει ανεβάσει περισσότερο κόσμο σε μηχανή από το παπί ...
    Respect mah authoritah!!!!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Γιατί?
    Λίγο πράγμα το'χεις?

Κι όχι μόνο εκπαίδευση αλλά και συνταξιοδότηση.

Φιλαράκι μου μένει σε πολυκατοικία (στο ισόγειο) κι ο ιδιοκτήτης είχε ένα ΤουΔουΜου.
    Ακράπες και τα ρέστα εννοείται.
    Ο φίλος δε χρειαζόταν ποτέ ξυπνητήρι μην αργήσει στη δουλειά.
    Κάθε πρωί που έβαζε μπροστά ο καγκ τρίζαν τα θεμέλια της πολυκατοικίας.

Το πούλησε το ΤουΔουΜου.
    Πήρε Τί?Μαξ!
    Ακράπες και τα ρέστα εννοείται, και πάλι τσάμπα τα γράφω.
    Ούτε τώρα χρειάζεται ξυπνητήρι ο φίλος.

Μια φορά που τον είχε ρωτήσει πώς και άλλαξε "Ε μωρέ με κούρασε το άλλο. Μεγαλώνουμε κιόλας..."
    32 χρονώνε ο τύπος.

true story bro ...
    Respect mah authoritah!!!!

Χεχε, εμένα με βρίσκεις σύμφωνο σε μεγάλο βαθμό.

Καταρχήν το 300άρι SH δε το θεωρώ ιδιαίτερα mega, αλλά medium και αυτό λόγω διαστάσεων.

Το mega είναι για τον μη σχετικό με μηχανές που θα βγει κ ένα ταξιδάκι, είναι για εμένα που κινούμαι σε πόλη αλλά κατά 90% σε Αττική Οδό (δηλ. εντελώς ανοιχτό δρόμο όπου το 150άρι κρεμούσε) κ ένα 10% ίσως κ λιγότερο εντός κέντρου.

Κατά τα λοιπά το θεωρώ περιττή πολυτέλεια. Νομίζω πως κ με ένα 150άρι κάνεις άριστα τη δουλειά σου.

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα το αποχωρίζεσαι αν το συνηθίσεις. Πάντως αξιόπιστα δεν τα θεωρώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Γιατί ρε παιδιά τόσο ''κακά'' είναι τα σκούτερ?Κατα πλειοψηφία τουλάχιστον Λάρισα που είμαι εγώ όλοι μέγα σκούτερ έχουν,πού είναι όλοι αυτοί κρυμένοι και δέν μιλάνε?
    Ισος επιδή είναι το ''έυκολο'' και βολικό μηχανάκι το περνουν όλοι και γενικά δέν ασχολούντε τόσο πολύ ωστε να ασχοληθούν με φορουμ κτλ ..Αλλά οι δρόμοι είναι γεμάτοι!
    Εγώ κατέληξα σε XT660R για διάφορους λόγους αλλά σκούτερ ήθελα να πάρω 300άρι,του χρόνου (πρώτα ο θεός) σκούτερ θα πάρω και δέν τρέπομαι καθόλου που λέω!!!!
    Δέν λέω καλό και χρυσό το XT αλλά..πολλά αλλά..μέχρι το σο΄θπερ μάρκετ να πάρω μια σακούλα ψώνια δέν μπορώ να πάω..Σπίτι δουλειά (μικρή διαδρομή μέν) αλλά ολόκληρη ιστορία 1η-2α φανάρια συμπλέχτες..πάω ένα ταξιδάκι και πιάνομαι ολόκληρος,παλέυω με τον αέρα..
    Δέν τα βγάζω απο το μυαλό μου ολα αυτά που λέω κάτωχος 2-3 χρόνια burgman 250 σάν μηχανάκι άθλιο μηχανικά και ηλεκτικά αλλά τρομερά βολικό ευκολοδήγητο και άνετο..να θές να πάς βόλτα ενα πράμα..

Θα πώ και κάτι άσχετο με όλα αυτά στη θεσαλονικη όταν σπουδαζα τότε που το είχα είχα κάνει ολόκληρη μετακόμηση με αυτο..βαλίτσες στα πόδια βαλίτσεσ πίσο στο κάθισμα αποσκευές στην μπαγαζιέρα... το αίσθημα στο πισο κάθισμα και το καλύτερο?μέχρι και το σκύλο είχα πάνω!!Αλλα όπος είπα δέν έχει να κάνει αυτο με τα προλεγόμενα μου

Μην με βρίστε πολύ
    πολύ καλά θα κάνεις να πάρεις σκούτερ και μεγκασκούτερ ακόμα.

αλλά άμα αρχίσεις να βάζεις ελευθερες εξατμίσεις και να πηγαίνεις με τις πάντες....ε τότε θα πέσει κράξιμο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μπλα μπλα μπλα μπλα... όλοι με scooter θα καταλήξετε, και τραγουδάτε...

Δεν έχει ποδόφρενο στη θέση του λέει ο ένας (να ακυρώσουμε και τα Laverda που το έχουν ανάποδα...), ο σκελετός τους είναι της πλάκας (να το διαβάσω από κάτοχο Ζ αυτό...), δεν έχουν ντεπόζιτο λέει για να κάνουμε hook turn κλπ κλπ κλπ.

Τα scooter μια χαρά είναι, και ουδεμία ευθύνη φέρουν για την μαλακία των οδηγών τους. Αλλιώς να πετάξουμε στην πυρά, τα XT-TDM-640-Tiger και ότι καγκουρομήχανο υπάρχει.

Proud owner of a fucking ducking scooter.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 62 ΠρώτοΠρώτο 123456781353 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 23:23
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 14:32