Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Σκουρια σε μπροστινη αναρτηση.

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x

Σκουρια σε μπροστινη αναρτηση.

Οταν δουμε σκουρια στο μπροστινο, το εχουμε χασει το παιχνιδι ηδη ή υπαρχει τροπος να το σωσουμε?
    Αυτο το θεμα το ανοιγω για δυο λογους.

Α.Ο πρωτος λογος ειναι για το μπροστινο συστημα που φοραει τωρα η γρια (bandit400).
    Τωρα που πηγα να αλλαξω τσιμουχες, μου ειπε ο μηχανικος (οχι οτι δεν το ειχα δει), οτι εχει πιασει ψωρα.
    (επειδη δεν μου αρεσει αυτη η λεξη, ας μεινουμε στο "σκουρια").
    "θα το καθαρισω οσο μπορω, αλλα θα ξαναβγαλει",ειπε.
    θα ξαναβγαλει κ θα σου ξαναφαει τις τσιμουχες!

Ποτε ρε μαστορα θα μου τις ξαναφαει? σε 2 μηνες?6? 2 χρονια?

Οντως ο κυριος μου το καθαρισε, δεν ξερω πως, αλλα σιγουρα το αποτελεσμα ειναι δυο θαμπωμενα καλαμια στα σημεια που δεν ερχονται σε επαφη με τις μπουκαλες. Σκουρια..δεν εχει παντως!με την αφη εψαξα για αμιχες αλλα δεν καταλαβα κατι.
    (ειχα ερθει αντιμετωπος σε κατι τελειως πρωτογνωρο, λες κ ειχα ανακαλυψει μια καινουρια φυλη.)
    Τεσπα λεω, οτι εγινε, εγινε, σημασια εχει που δεν σταζουν λαδια απο τις μπουκαλες κ παταει καλα!

Β.Ο δευτερος λογος, μιας που με τρωει κ ο πωπουλης μου να χαλασω λεφτα, ειναι ενα upside down απο ενα gsxr 400.
    Πηγα το ειδα σημερα κ ως εμπειρος κ γνωστης πλεον (αφου ξεπερασα το σοκ που ειχα ερθει αντιμετωπος 30 λεπτα πριν με τα καθαρισμενα καλαμια)...
    πηγα κ ειδα γλιστρες, που ολως περιεργως ηταν σε πααααρα πολυ καλη κατασταση.. αλλα εκεινα τα μικρα κομματια καλαμιων που εμεναν εκτως μπουκαλων..ηταν σε μαυρα χαλια. Προβληματιστηκα κ εφυγα..

Λοιπον? τι κανεις?(δεν εννοω αν εισαι καλα)
    Το να αλλαξεις καλαμια κ να παρεις καινουρια ειναι μια επιλογη που -αν δεν ειναι η τελευταια σου- δεν αξιζει.
    Καθαριζεις κ περιμενεις ποτε θα ερθει η στιγμη που θα ξανακαθαρισεις κ την βγαζεις ετσι?
    Ή υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις?

Μη σκας.

Αν δεν είναι στην διαδρομή της ανάρτησης να σου τρώει τις τσιμούχες, δεν πειράζει. Αλλά και να είναι, μη σκας αφού καθάρισε. Κάνε και εσύ μερικά ψεκάσματα με WD προληπτικά και όποτε ξαναδείς να πιάνει πάλι ρίξε και ένα χάδι με σφουγγαράκι κουζίνας ή με το χοντρό της κατσαρόλας. Και περιμένεις... Λογικά μέχρι να πάθει "μη αναστρέψιμη βλάβη" θα το έχεις αλλάξει ή θα το έχεις πετάξει το μπάντιτ.

Το δικό μου με σημαδάκια από πέτρες και βαθιές χαρακιές με καλή πΧιότητα τσιμούχα σφράγισε, πόσο μάλλον το δικό σου που λες ότι δεν έχει και ζημιές πέραν του "θαμπώματος".

Αν σου περισσεύουν, δεν είναι κακό αυτό που προτείνεις αλλά να βρεις καλάμια σε καλή κατάσταση.

να το πεταξω??? γιατι με στεναχωρεις????
    (για καφε ποτε θα παμε???)

Οχι, ενταξει, αυτο που φοραει τωρα ειναι σε παρα πολυ κατασταση. Κ αυτο το λιγο που ειχε ηταν αναμεσα απο τις δυο τιμονοπλακες.
    Το αλλο που πηγα να παρω ηταν ψιλοχαλια γι'αυτο κ προβληματιστηκα. Ο μηχανικος μου ειπε οχι κ μπορω να πω ηταν καθετος!

Έχεις σκεφτεί να τους φορέσεις καλτσάκια για προστασία;
    Αλλιώς κάθε φορά επαναλαμβάνεις την διαδικασία που ανέφερες στην αρχή και τα έχεις πάντα καθαρά.

φυσουνες χωματινες να βαλει. σκραμπλε κιετς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    φυσουνες χωματινες να βαλει. σκραμπλε κιετς.
    Πολύ προχώ και είμαι πολύ συντηρητικός στο να τις προτείνω.
    Δεν'κακό πάντως.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Καθαρισμα και επιχρωμίωση..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

θενξ για τις απαντησεις...αλλα πειτε μου κ αυτο..
    να σκασω 150 ευρω να παρω οοοοολο το αναποδο μπροστινο του gsxr400 το οποιο ειναι σκουριασμενο ή μπα????

Στο gsxr είναι σκουριασμένη η διαδρομή της ανάρτησης.
    Στο δικό σου είναι σκουριασμένο ένα "νεκρό" σημείο ανάμεσα στις τιμονόπλακες το οποίο δεν επηρεάζει λειτουργικά την διαδρομή της ανάρτησης.

Για πες, τι σου φαίνεται λογικό να κάνεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Καθαρισμα και επιχρωμίωση..
    Αυτό λοιπόν το είχα συζητήσει εδώ (με το εδώ εννοώ συνεργεία Αθήνας και στενό ενδοπαρεϊκό κύκλο το πάλαι ποτέ) και η απάντηση ήταν "το χρώμιο ποτέ δεν θα κάτσει τόσο καλά όσο το εργοστασιακό και άρα τα καλάμια σου δεν θα είναι ποτέ ξανά λειτουργικά όπως πριν, πέτα τα και πάρε άλλα"...

οκ..δεν θα το παρω...

βρες ένα ΚΑΛΟ άμα σε ψήνει τόσο πολύ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    γυαλισμα καλο με βουρτσα και σαπουνι για αρχη και καθε λιγους μηνες περασμα για να μην ξαναπεταξει σκουριες.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτό λοιπόν το είχα συζητήσει εδώ (με το εδώ εννοώ συνεργεία Αθήνας και στενό ενδοπαρεϊκό κύκλο το πάλαι ποτέ) και η απάντηση ήταν "το χρώμιο ποτέ δεν θα κάτσει τόσο καλά όσο το εργοστασιακό και άρα τα καλάμια σου δεν θα είναι ποτέ ξανά λειτουργικά όπως πριν, πέτα τα και πάρε άλλα"...
    Οπότε και το έκανες και δεν έμαθες ποτε την πραγματικότητα..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

αφου δεν χανουν οι τσιμουχες δεν ασχοληθηκα, πιο πολυ αισθητικο ζητημα τελικα. τεσσερα χρονια τωρα, "οπου να'ναι χαλαει φιλε"...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ερωτηση μπροστινη αναρτηση
    από giannis113 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2010, 09:20
  2. Ήχος από μπροστινή ανάρτηση
    από Harrys στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2008, 17:30
  3. σκουρια σε ψυγείο
    από lygonis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks