Ο πρώτος γαμπρός βρεθηκε
http://www.cinemaclub.gr/pictures/st...orhands-01.jpg
καλα αν το καθιερωσουν η λυση ειναι απλη...
μποϋκοταζ απ'ολους τους αντρες στο σεξ...
να δεις για ποτε ξυριζονται all over...![]()
Ήμαρτον..τι άλλο θα δούμε !
Συγγνώμη αλλά στην Ισπανία το φαινόμενο παίζει πολύ και το έχω συναντήσει προ 3ετίας χιπστεριλίκι φάση,καταπληκτικό πράμα στο λεωφορείο να μυρίζει αυτή η εσανς το κάτι άλλο.....Έχουμε φτάσει στο επίπεδο να ξυρίζει ο άντρας μέχρι και τα $$#%μάγουλα και να προσπαθούν να κάνουν μόδα τη μασχαλότριχα στις γυναίκες!
Μη συγκρινεις με Ισπανια, εδω δεν παιζει να γινει ποτε μοδα αυτο, οι ελληνιδες ειμαστε πολυ αυταρεσκες!
Εκει ειναι ολοι το ιδιο, ημουνα Ερασμους και ολο το Πανεπιστημιο βρωμαγε τσιγαριλικι, τι Ολλανδιες μου λες και πρασσειν αλογα!
Ολα αυτα ειναι σετ με το ταγαρι-lifestyle. εδω κρητη τους συναντας στη Γαυρο και τα Ματαλα....
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Εδώ λέμε δεν γουστάρουμε τις τρίχες του αντρικού σώματος μας, θα μας αρέσουν στις γυναίκες;
Βγάζουν και φωτογραφίες οι σιχαμένες!
Ουστ ρε!
Καταλαβαίνεις πόσο αντιφατικό είναι αυτό που λες ε?
Από την άλλη δε μπορώ να καταλάβω γιατί ένα φυσικό γυναικείο σώμα σας μοιάζει ντεκαυλέ ... Τι να γίνει ρε παίδες και το μ@νί έχει δική του μυρωδιά και το βυζί πέφτει και τρίχα έχουν και ιδρώνουν και χέζουν! Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να πάρει μια σιλικόνης! Και η μαλακία είναι πως σας τη λέω αλλά γ@μώ την κοινωνία όσο και να έχω προσπαθήσει την τρίχα στη γυναίκα πλην του εφηβαίου αν είναι περιποιημένη (ναι είμαστε και μερικοί που δε τη βρίσκουν με τον Κότζακ και προτιμάνε κάναν βραζιλιάνο μπαλαδόρο) ε την τρίχα λοιπόν δε τη μπορώ. Από την άλλη που κολλάει η απλυσιά με την τρίχα δε ξέρω... Τέλος πάντων σώμα της καθεμιάς είναι να του φερθεί όπως θέλει και αν γουστάρουν να μείνουν με την τρίχα να μείνουν θα συνηθίσουμε και εμείς σε αυτό και θα μας αρέσει σε λίγα χρόνια και καλά θα κάνουμε κιόλας !
Θα τη συνηθισεις φιλε γιατι με την πεινα που ερχεται σιγα μην καθονται να ξουριζονται
πουτσ@@@@@@@@@
Μολις δουνε οτι δεν τις πλησιάζει ουτε αρσενικός σκύλος, θα συνέλθουν