Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Mega Scooter VS ON/OFF

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=amyroukai;2597500]να πετύχω στο δρόμο μου πεζός κανένα @@ με μηχανή στο πεζοδρόμιο να κάνει το στρίμωγμα που βλέπω σχεδόν κάθε μέρα από κάθε καρυδιάς καρύδι που δεν ανέχεται να περιμένει μισό λεπτό στην άσφαλτο, δεν θα το σκεφτώ καθόλου για να ρίξω κλώτσο να τον ρίξω κάτω. Και ας έρθει να πει κουβέντα.

Πεζοδρόμιο το πρωτο αίμα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rembo (2).jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	50,9 KB 
ID:	336674

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11390060_494657450688927_7422738448099952495_n.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	28,3 KB 
ID:	336675
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Ούτε τα παπιά αλλά δε βαριέσαι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πίπερμαν, φάση κέντρο (αρκετά συχνά). Περιμένω. Πεζοδρόμιο με δύο πλάκες πλάτος, ήτοι 80 πόντοι. Ο "επαγγελματίας" με το κουτί πίσω ή ο καγκουραίος με το παλιό συνήθως ονοφάκι αναγκάζει τον κόσμο ή να χωθεί σε καμμιά είσοδο ή να κατέβει στο δρόμο για να περάσει. Ε άντε και γαργαλήσου ρε φίλε, μονά ζυγά δικά σου "γιατί μπορείς". Σκατογερνάω; Τι να πω, οι απ'έξω συχνά βλέπουν καλύτερα την καμπούρα στην πλάτη. Μικρότερη ανοχή στην καφρίλα σίγουρα, έχω κορεστεί και βαρεθεί με την επικράτηση του χοιρινού και δεν μιλάω για τους ατσίδες με τα μπλε ή τα νόστιμα τετράποδα.

Χούμορ κάνω ΝΤΖώννΙη μου. Χούμορ.

Το ξέρω ότι είσαι σωστό παιδί και με ηθικές αξίες και το άδικο δεν το μποράς.

Μιας και το ανέφερα, και για να μην τα ρίχνω όλα στο χούμορ, να πω ότι εννοείται ότι αυτό που περιγράφεις είναι απαράδεκτο.
    Να περπατάς στο πεζοδρόμιο σε φάση νερατζιά από τη μια, κουράδα σκύλου από την άλλη, γιαγιά με καρότσι λαϊκής μπροστά και να σου κορνάρει κι από πίσω ο πάπιας/μπάμιας γιατί θέλει να περάσει.
    Κλωτσά με τη φτέρνα στα μούτρα.

Το να δω ένα μηχανάκι σε ένα φαρδύ πεζοδρόμιο να παγαίνει αργά και διακριτικά ψάχνοντας ράμπα ή χαμηλό σημείο να κατέβει πχ και χωρίς να ενοχλάει δε με πειράζει προσωπικά.
    Ναι λάθος είναι, ναι δεν είχε καμία δουλειά εξ'αρχής πάνω στο πεζοδρόμιο, κλπ κλπ κλπ αλλά προσωπικά όπως είπα δεν έχω θέμα και κάποιες φορές μπορεί να το κάνω κι εγώ.

Νέο μέλος
    Σχετικά με κατανάλωση και συντήρηση ποια κατηγορία είναι πιο οικονομική;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από partakiasss Προβολή μηνύματος
    Σχετικά με κατανάλωση και συντήρηση ποια κατηγορία είναι πιο οικονομική;
    Οσο ποιο μικρη ,τοσο ποιο καλη θελει και ρωτημα??Το θεμα ειναι τι αναγκες εχεις.Γι αυτο που θες να κανεις ενα σκουτερ μεχρι 300 κυβικα θα σε καλυψει απολυτα Γνωμη μου HONDA SH 300 ABS βαζεις και μια βαλιτσα πισω και καθαρισες.Ολα τα αλλα ειναι απλως οδοντοκρεμες που ελεγε και μια παλια διαφημηση.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα!
    Εγώ λέω σκούτερ αλλά είναι κάτι πολυ προσωπικό δέν μπορεί κάποιος να σου πεί πάρε αυτό η το άλο..
    Οι περσότεροι εδω μεσα κράζουν τα μεγκα σκουτερ καποιοι ειναι αδιαφοροι κάι κάποιοι λίγοι όπος εγώ είναι λάτρεις..
    Παρόλα αυτά και εγώ μηχανή έχω και οχι σκούτερ...Αλλά για σκούτερ πήγαινα (μεγάλη ιστορία)
    Με λίγα λόγια εγώ αν ημουν εσύ θα έπερνα σκούτερ δαγκοτό..kymko 300αρι 2015 μοτέλο ολοκαινουριο 3700€ στα κυβικά κλέβει λίγο στην πραγματικότητα δέν είναι 300 αλλά 260-270 κάπου εκεί.πάρε και το λίνκ http://www.kymco.gr/product/xciting-r-300i-ubs-my2015/
    το έχει ένα φιλικό μου ζευγάρι που κάνουν ταξιδάκια 2καβαλο και μου έχουν πεί τα καλύτερα..αυτοι έχουν το 2011 μοντέλο να φανταστείς
    Αλλα όπος είπαμε είνα καθαρα θέμα τι θές εσύ..θες σκούτερ?θες μηχανή?

ΥΓ :Εγώ όπος είπα θα έπερνα το kymko 3700€ και θα του έριχνα άλλα 1500 να βάλω Akrapovic ζάντες τιμονια σπορ καρμπον πλαστικά,πειραγμένα βαριέτορ κτλ κτλ..
    Τελευταία τροποποίηση από 007mastras; 13/06/2015 στις 11:09.
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα!

ΥΓ :Εγώ όπος είπα θα έπερνα το kymko 3700€ και θα του έριχνα άλλα 1500 να βάλω Akrapovic ζάντες τιμονια σπορ καρμπον πλαστικά,πειραγμένα βαριέτορ κτλ κτλ..
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. On/off Vs Tsoper
    από hks300 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2009, 17:08
  2. Scooter ή μικρό On/Off??
    από bill.k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 20:46
  3. Mega On-Off Tour Βουλγαρία
    από MikeG στο forum Off topic