Σελίδα 10 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314152060 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bujinkan Προβολή μηνύματος
    Ελεύθερα ξεκινά να γράφεις να συζητήσουμε ....με επιχειρήματα όμως Έτσι ?
    Τα σκούτερ αξίζουν μόνο για να μετακινήσαι εύκολα και οικονομικά σε μια μεγαλούπολη.
    Το σκούτερ είναι για κάποιον που δν θέλει να αλλάζει χειροκίνητα ταχύτητες, να τον απαλλάξει από
    τον κόπο να βάζει μονίμως πρώτη-δευτέρα από φανάρι σε φανάρι. Τα σκούτερ είναι για να υπάρχει
    το ίσιο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια για να μεταφέρει πράγματα. Προσωπικά θεωρώ πιο ασφαλή λύση
    να μεταφέρεις πράγματα σε μια μεγάλη μπαγκαζιέρα, παρά ανάμεσα στα πόδια.

ΑΡΑ: σκούτερ για μένα ίσον 200 κυβικά το πολύ, ελαφρύ, με ευκολία ελιγμού ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
    Κατανοώ κάποιους καταναλωτές που θα επιλέξουν ένα σκούτερ αντί ενός παπιού ή μιας μικρής μοτοσυκλέτας.

Αλλά δεν μπορώ (με το φτωχό μου μυαλό πάντα) πως υπάρχει ουσία σε κάτι τεράστια βαριά πράγματα που
    κάνουν 10+ χιλιάρικα και το μόνο που προσφέρουν είναι αυτόματο γκάζι και φαρδιές σέλες.

Θες γκάζι; Πάρε μια μηχανή 600 κυβικά και άνω
    Θες γκάζι και χώρους; Πάρε μια μηχανή 600 κυβικά και άνω και μια μπαγκαζιέρα 50 λίτρα.
    Θες γκάζι και χώρους και άνετη σέλα; Πάρε μια ον-οφφ που έχει ξεχωριστές σέλες κι άμα θες
    παραπάνω άνεση για τον ποπό σου πήγαινε την σέλα σε ένα ειδκό να την κάνει μεγαλύτερη και πιο μαλακή.
    Θες όλα τα παραπάνω ΚΑΙ χωρίς να αλλάζεις ταχύτητες; Πάρε μια honda με dct.

Όπως και να'χει θα πάρεις μια μηχανή με τα πλεονεκτήματα ενός μεγκασκούτερ ΑΛΛΑ θα έχεις καλύτερη
    οδηγική συμπεριφορά και με πολλά λιγότερα χρήματα και για να την αγοράσεις και για να την συντηρήσεις
    και για να την επισκευάσεις σε περίπτωση που θα σαβουριαστείς.

ΤΩΡΑ, θες εσύ να μου πεις με επιχειρήματα, γιατί να θυσιάσω την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά
    και να πληρώσω πολλά παραπάνω χιλιάρικα, να πληρώνω παραπάνω λεφτά για συντήρηση και
    να πληρώσω πολλά παραπάνω λεφτά για την επισκευή σε περίπτωση στραβής;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως, όσο και να γκαζώνουν στο φανάρι, δεν τσιμπάω.

Αν είναι καμία μοτοσυκλέτα που με φτιάχνει, ναι.

Για καναπέδες όμως, δεν καίω βενζίνα.
    Τετοια κανετε και τους αφηνετε ατιμωρητους και την εχουνε δει
    οι τρεντολες με τις σκαφιδες...νομιζουν οτι κωλωνουν ολοι στο ακουσμα της ακραπας..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εάν ήθελα όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις θα έπαιρνα ένα Honda NC700 dct.

Τι θα κέρδιζα;
    -3000 ευρώ πιο φθηνή
    -30 κιλά ελαφρύτερη
    -Πιο οικονομική σε κατανάλωση
    -Πιο φθηνή σε συντήρηση
    -Καλύτερη οδηγική συμπεριφορά

Τι θα έχανα σε σχέση με το BMW C650GT;
    Απολύτως τίποτα.
    Τελευταία τροποποίηση από Ζεύκας; 15/06/2015 στις 01:33.

Μπαμπη τα βαζεις με μπεμβεδες....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Τα σκούτερ αξίζουν μόνο για να μετακινήσαι εύκολα και οικονομικά σε μια μεγαλούπολη.
    Το σκούτερ είναι για κάποιον που δν θέλει να αλλάζει χειροκίνητα ταχύτητες, να τον απαλλάξει από
    τον κόπο να βάζει μονίμως πρώτη-δευτέρα από φανάρι σε φανάρι. Τα σκούτερ είναι για να υπάρχει
    το ίσιο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια για να μεταφέρει πράγματα. Προσωπικά θεωρώ πιο ασφαλή λύση

ΑΡΑ: σκούτερ για μένα ίσον 200 κυβικά το πολύ, ελαφρύ, με ευκολία ελιγμού ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
    Κατανοώ κάποιους καταναλωτές που θα επιλέξουν ένα σκούτερ αντί ενός παπιού ή μιας μικρής μοτοσυκλέτας.

Αλλά δεν μπορώ (με το φτωχό μου μυαλό πάντα) πως υπάρχει ουσία σε κάτι τεράστια βαριά πράγματα που
    κάνουν 10+ χιλιάρικα και το μόνο που προσφέρουν είναι αυτόματο γκάζι και φαρδιές σέλες.

Θες γκάζι και χώρους; Πάρε μια μηχανή 600 κυβικά και άνω και μια μπαγκαζιέρα 50 λίτρα.
    Θες γκάζι και χώρους και άνετη σέλα; Πάρε μια ον-οφφ που έχει ξεχωριστές σέλες κι άμα θες
    παραπάνω άνεση για τον ποπό σου πήγαινε την σέλα σε ένα ειδκό να την κάνει μεγαλύτερη και πιο μαλακή.

Όπως και να'χει θα πάρεις μια μηχανή με τα πλεονεκτήματα ενός μεγκασκούτερ ΑΛΛΑ θα έχεις καλύτερη
    οδηγική συμπεριφορά και με πολλά λιγότερα χρήματα και για να την αγοράσεις και για να την συντηρήσεις

ΤΩΡΑ, θες εσύ να μου πεις με επιχειρήματα, γιατί να θυσιάσω την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά
    και να πληρώσω πολλά παραπάνω χιλιάρικα, να πληρώνω παραπάνω λεφτά για συντήρηση και
    Τα ειπες ολα πολυ σωστα. Τα σκουτερ ξεκινησαν απο τα 50 κυβικακια ... και καταληγουν μεχρι μια 300αρια που ειναι η χρυση τομη της μεσης καταναλωσης σε 50/50 (Πολη - Επαρχιακο).
    Οτιδηποτε παραπανω τοσο σε κυβισμο αλλα και σε βαρος, ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ.
    Οταν εμεινα "αμηχανος" και εψαχνα το επομενο που θα καβαλησω... κατεληγα παντα, ειτε σε dual-sport / ταξιδιαρικο μεσαιου κυβισμου με ευκολη προσθηκη σαμαριων και μπαγαζιερας ... ειτε σε ενα 300αρι σκουτερ που και μικρη καταναλωση εχει για τα εντος πολης και μπορει να κινηθει με ευκολια στα 120χλμ/ω.

Δεδομενου οτι πλεον δεν εχω αυτοκινητο, με υπερκαλυπτει εναντι ενος ταφου σε ροδες των 600+ κ.εκ. που το μονο ουσιωδες ειναι καμια ρεπριζ παραπανω και ΗΛΙΘΙΑ τιμη και ΑΘΛΙΑ καταναλωση γι'αυτα που προσφερει (ΔΕΝ) εντος πηγμενου κεντρου πολης.

Θεωρω τρελη σπαταλη οτιδηποτε φερνει σε Τμαξ, GP800, C650 κτλ ... ποσο μαλλον οταν αποδεικνυεται απο τις αγγελιες που υπαρχουν. Ολα ... με ελαχιστα χλμ συγκριτικα με καποια μικροτερα....
    Τα παιρνουν να τα κανουν ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Παλαιό μέλος
    Πλέον τους ψαρώνω εγώ στα φανάρια τους τραγικούς.
    Έχουν πλάκα που φεύγουν τάπα επειδή νομίζουν ότι θα ανοίξω

σε ενα φαναρι ναι συνηθως βαριεμαι. αν εχει και δευτερο πεφτει λουτσος. ουτε δευτερα δεν χρειαζεται να κουμπωσω...

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    σε ενα φαναρι ναι συνηθως βαριεμαι. αν εχει και δευτερο πεφτει λουτσος. ουτε δευτερα δεν χρειαζεται να κουμπωσω...
    Ας οψεται που αλλαξες καρμπυΛατερ και περπατησε το κακομοιρο.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Ας οψεται που αλλαξες καρμπυΛατερ και περπατησε το κακομοιρο.......
    Φαντασου να αλλαζε καρμπυΡατερ τι θα γινοταν......

Χαχαχαχα
    πουτσ@@@@@@@@@

καμπιλατερ ειναι το σωστο. τιποτα δεν κσερετε πχια.

Μπορουμε να τα λεμε “καρμπς" και ολα καλα......
    πουτσ@@@@@@@@@

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Λοιπόν....καταρχήν η κάθε αγορά είτε αυτοκινήτου είτε μοτοσυκλέτας ξεκινάει με τα θέλω του οδηγού. καλά μέχρι εδώ ? Προσωπικά λοιπόν η χρήση που κάνω είναι η εξής . 60 με 70% μετακίνηση αστική και το υπόλοιπο Ταξίδια. Άρα μέσα στην πόλη η μπέμπα μου προσφέρει ευκολία ,γρήγορη μετακίνηση και χώρους.Στα Ταξίδια μου προσφέρει απίστευτη ανεση, προστασία από καιρικές συνθήκες και σουπερ κατανάλωση για τα κυβικά της. Και Δεν μιλάμε για Ταξίδια 150 χιλιομέτρων. Για παράδειγμα το Σεπτέμβριο έχει προγραμματιστεί ταξίδι γύρος Ιταλίας με καθημερινό μέσο όρο 350χλμ οδηγικες αποστάσεις. Με τη χρήση λοιπόν που ανέφερα Προσωπικά δεν μπορώ να βρω Κάτι αλλο σε μηχανή να με καλύπτει και να με ευχαριστεί. Έχω ανεση και ευκολία και χώρους στην πόλη και από την άλλη Έχω Ταξίδια που μετά από πολλά χλμ θα βγω ατσαλακωτος ξεκούραστος και ευχαριστημένος. Διαφωνώ κάθετα ως προς την οδηγική συμπεριφορά που λες αλλά ας πούμε ότι αυτό είναι υποκειμενικό. Δυο είναι τα μείον ενός σκούτερ. Α σε περίπτωση σούπας θα πληρώνεις ακριβά τα πλαστικά που θα σπάσουν και β δεν μπορείς να πας σε χωματόδρομο.
    Ως προς τα χρήματα αγοράς δεν έχει σχέση διότι αν μπορεί ο άλλος ας ξοδέψει όσα γουστάρει. μπορεί και θέλει...ας δωσει 20 χλκ να πάρει ενα gs1200 μονο για να πηγαίνει για καφέ στο Κολωνάκι. Από τη στιγμή που δεν τα παίρνει από την τσέπη μου ας αγοράσει ότι θέλει.
    Τώρα για το θέμα συντήρηση δεν.γνωρίσω Πόσο κοστίζουν τα σέρβις μια μηχανής και αν είναι φθηνότερα από ένα σκούτερ όπως αναφέρεις.

Τα υπόλοιπα Περί τα σκούτερ δεν είναι.μηχανές διότι δεν έχουν ποδοφρενο η ντεπόζιτο ανάμεσα στα ποδια η ταχύτητες τα προσπερνω διότι είναι παιδικά επιχειρήματα

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Όταν είμαι εθνική με 130-140 και νιώθω τους κραδασμούς και μουδιαζουν τα πόδια μου σαν να κάνω πάουερ Πλέιτ και βλέπω κάτι Μπέβερλι με ψιλή ζελατίνα να πηγαίνουν σαν να μη συμβαίνει τπτ στιγμιαία νιώθω μια ζήλια.. Αλλά μόλις βγαινεις στον επαρχιακό με τις στροφουλες και κανείς τα κατεβάσματα σου να μπεις ωραία σε αποζημιώνει στο έπακρο..

Μηχανή και πάλι μηχανή..

Κι από θέμα ασφάλειας κλάσεις ανώτερη μια μηχανή. Το καταλαβαίνεις όταν χρειαστεί να κόψεις το γκάζι και να φρενάρει ο κινητήρας. Σε ορισμένες περιπτώσεις Αξία Ανεκτίμητη!!!!

Παλαιό μέλος
    Στα γεράματα δεν θα λακίσω, με το ΧΤακι αργά και σταθερά εξερευνώ μοναχικές παραλιές που οι μπανιεράδες της βλεπουν από μόνο από το Face Book, 10 λεπτά χωματινη διαδρομής= χαλάρωση και απόλαυση ανεκτίμητη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Στα γεράματα δεν θα λακίσω, με το ΧΤακι αργά και σταθερά εξερευνώ μοναχικές παραλιές που οι μπανιεράδες της βλεπουν από μόνο από το Face Book, 10 λεπτά χωματινη διαδρομής= χαλάρωση και απόλαυση ανεκτίμητη
    Οχι μονο οι μπανιεραδες των σκουτερ....

Οποτε; χτ κιετς για τρου αντβεντσουρ και μονο;
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 10 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314152060 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 26