Σελίδα 14 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ε?
    Για τις βέσπες μιλάς ειδικά, ή γενικά για τα scooter?
    Για τα σκουτερ....... Διορθωνω ( γιατι οι βεσπες ειναι τεχνολογικα και οδηγικα ανωτερες απο τα σκουτερ....!!!! )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bujinkan Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν....καταρχήν η κάθε αγορά είτε αυτοκινήτου είτε μοτοσυκλέτας ξεκινάει με τα θέλω του οδηγού. καλά μέχρι εδώ ? Προσωπικά λοιπόν η χρήση που κάνω είναι η εξής . 60 με 70% μετακίνηση αστική και το υπόλοιπο Ταξίδια. Άρα μέσα στην πόλη η μπέμπα μου προσφέρει ευκολία ,γρήγορη μετακίνηση και χώρους.Στα Ταξίδια μου προσφέρει απίστευτη ανεση, προστασία από καιρικές συνθήκες και σουπερ κατανάλωση για τα κυβικά της. Και Δεν μιλάμε για Ταξίδια 150 χιλιομέτρων. Για παράδειγμα το Σεπτέμβριο έχει προγραμματιστεί ταξίδι γύρος Ιταλίας με καθημερινό μέσο όρο 350χλμ οδηγικες αποστάσεις. Με τη χρήση λοιπόν που ανέφερα Προσωπικά δεν μπορώ να βρω Κάτι αλλο σε μηχανή να με καλύπτει και να με ευχαριστεί. Έχω ανεση και ευκολία και χώρους στην πόλη και από την άλλη Έχω Ταξίδια που μετά από πολλά χλμ θα βγω ατσαλακωτος ξεκούραστος και ευχαριστημένος. Διαφωνώ κάθετα ως προς την οδηγική συμπεριφορά που λες αλλά ας πούμε ότι αυτό είναι υποκειμενικό. Δυο είναι τα μείον ενός σκούτερ. Α σε περίπτωση σούπας θα πληρώνεις ακριβά τα πλαστικά που θα σπάσουν και β δεν μπορείς να πας σε χωματόδρομο.
    Ως προς τα χρήματα αγοράς δεν έχει σχέση διότι αν μπορεί ο άλλος ας ξοδέψει όσα γουστάρει. μπορεί και θέλει...ας δωσει 20 χλκ να πάρει ενα gs1200 μονο για να πηγαίνει για καφέ στο Κολωνάκι. Από τη στιγμή που δεν τα παίρνει από την τσέπη μου ας αγοράσει ότι θέλει.
    Τώρα για το θέμα συντήρηση δεν.γνωρίσω Πόσο κοστίζουν τα σέρβις μια μηχανής και αν είναι φθηνότερα από ένα σκούτερ όπως αναφέρεις.

Τα υπόλοιπα Περί τα σκούτερ δεν είναι.μηχανές διότι δεν έχουν ποδοφρενο η ντεπόζιτο ανάμεσα στα ποδια η ταχύτητες τα προσπερνω διότι είναι παιδικά επιχειρήματα
    Vstom 650...
    Τα κάνει όλα αυτά που λές πολύ,πάρα πολύ πιο άνετα...
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Να ρωτησουμε και τον στεργιο ρε παιδια;
    πουτσ@@@@@@@@@

Μια χαρα ειναι οι βεσπες,ειναι τι σου καθεται καλα και τι οχι.
    Αλλοι τις λενε επικινδυνες,εγω οσες εχω οδηγησει μια χαρα ηταν,αρκει να ξερεις τι οδηγεις.
    Εδω μιλαμε για τα μεγαλα σκουτερ

Οριστε και πως καποιος μπορει να οδηγησει ενα σκουτερ(μπανιερα) σε μια πιστα
    Οχι οτι εγω θα μπορεσω ποτε να παω το δικο μου ετσι αλλα απλα για μια ιδεα
    https://www.youtube.com/watch?v=9qLU...9HvQD9I1GS4lLQ
    Ετσι επειδη ειναι μεσημερακι και εχω ορεξη θα ριξω μια τρολια
    Troll mode on:
    Μα καλα δεν ντρεπονται τα παλικαρια να γωνιαζουν ετσι με γονατο κατω με τις μπανιερες τους που δεν εχουν καν ντεποζιτο αναμεσα στα αρχ.... εεε στα ποδια εννοουσα

https://www.youtube.com/watch?v=P8o9bi8XV_Q

troll mode off.
    και αυτοί δες τι κάνουν...
    http://www.enduro21.com/index.php/co...ant-be-stopped

https://www.youtube.com/watch?t=518&v=1tY43aSpAZo

τι σημαίνει...?

Να την χαίρεσαι την επιλογή σου, πάντα όρθιος αλλά να μην λέμε και ότι θέλουμε...
    Τα scooter είναι για αυτό που είπε ο Ζεύκας πιο πίσω...
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος
    Πριν μία εβδομάδα ο γειτονάς μου έφυγε με τη βέσπα για κροατεία μαζι με ένα γκρούπ..έχει λέει παγοσμια συγκέντροση βέσπας εκει ετήσια...Εκίνηση απο Λάρισα..
    Και αυτή που έχει είναι και 2χρονη..
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Και ποιο είναι το συμπέρασμα..?

https://worldvespa.wordpress.com
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος
    Εσυ πές μου
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    μη γινεσαι μιζερος. τα εχουμε ξαναπει.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11140062_485496744938331_449369500421982743_n.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	53,3 KB 
ID:	337224

:rotflmao:
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Μπαμπη εδώ νομίζω είναι το ζουμί…
    Φυσικά και έχεις δίκιο για τον ρόλο του ρεζερβουάρ στην οδήγηση, την κατανομή βάρους κλπ ΑΛΛΑ σου πέρασε απ το μυαλό ότι αυτό μπορεί να μην ενδιαφέρει ή να μην το γνωρίζει πολύς κόσμος?
    Όχι μονο με σκούτερ αλλά και με κανονικές μηχανές.
    Εσυ (και όποιος) που έχεις μάθει να οδηγείς έτσι , μάλλον θα σου φανεί ίσως και επικίνδυνο ένα σκούτερ.
    Για τον πολύ τον κόσμο όμως είναι μια χαρά και , μάλλον , θα του φαινόταν επικίνδυνο π.χ. το τουονο ή ενα βαρυ και ψηλο ον-οφφ κλπ

Τα μικρα σκουτερ μεχρι 200 είναι μια χαρα για μέσα στην πολη και κανουν την δουλειά τους.

Τα μεγαλα έχουν σαφείς περιορισμούς λόγο σχεδίασης έτσι ώστε να θεωρηθούν ότι λειτουργούν σαν μοτοσυκλέτες σε μεγαλες ταχύτητες και ταξιδια , όμως βλέπω ότι η τάση είναι να παντρέψουν τις ευκολίες των σκουτερ με τον σχεδιασμό των μοτοσυκλετών.
    Ηδη οι κινητήρες τους έχουν μετατοπιστεί μπροστά για καλύτερο ΚΒ και η χονταρα βαζει την ευκολία του DCT και χωρους σε πάρα πολλά μοντέλα μοτοσυκλετών αμιγώς μεγα-τουριστικών. (VFR-Crosstourer-Africa)
    Επισης , νομίζω ότι πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις στις μοτοσυκλέτες είναι μακραν το NC700x dct πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος αποδέχεται αυτό το πάντρεμα….
    Περιμενω να δω αν θα μπουν και αλλοι σοβαρα στο παιχνιδι…

μανούλα μου η συζήτηση που κάνω με τον φίλο από το Λουτράκι γίνεται για τα megascooter

για τα μικρά δεν έχω αντίρρηση

Παμε ενα ενα
    Επειδη τωρα το πηρα δλδ το εχω 2 μηνες το περισσοτερο που εχω κανει ειναι 250 χλμ

Στην ιταλια θα παμε 3 σκουτερ 2 μπεβερλυ 500 και εγω
    Αντι για βαλιτσες εχω τα πλαινα σαμαρια της givi συν την 47αρα βαλιτσα πισω
    Βεβαια επιπλεον ολη η τεραστια πισω σελα του συνεπιβατη ειναι ελευθερη

Παμε και στη συγκριση
    Μου θυμιζει συγκρισεις του στυλ γιατι πηρες station audi ενω την ιδια δουλεια θα την εκανες και με ενα kia station? η γιατι πηρες ρε χαζε 911 οταν με τα μισα θα επερνες ενα mitsu evo που ειναι και γουαου?
    Τεσπα συνεχιζω να σου λυσω την απορια περι κυμκο

δικυλινδρο μοτερ εναντι μονοκιλυνδρο
    60 αλογα εναντι 37
    15αρηδες μπρος πισω τροχοι εναντι 15/14 του κυμκο
    upside down πηρουνι εναντι απλου
    ποιοτητα κατασκευης
    Αξεσουαρ οπως ηλεκτρικη ζελατινα, θερμαινομενα γκριπ,θερμαινομενο καθισμα οδηγου,συνοδηγου ξεχωριστα κουμπια,
    πλασιο
    καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα

Αυτα τα ολιγα μου ερχονται στο μυαλο
    οκ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    οκ, ολίγον άκυρο το επιχείρημα. Δεν θέλω να το προχωρήσω, αλλά μην ορκίζεσαι κιόλας οτι είναι τόσο δραματικά τα πράγματα...σιγά μην δεν μπορείς να οδηγήσεις αν δεν σφηνώνεις γόνατα στο ντεπόζιτο. Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στις διαδρομές μου, που στρίβω πιο γρήγορα με το scooter παρά με το T...
    για σένα μπορεί να μην είναι. για μένα είναι σημαντικό το ρεζερβουάρ ανάμεσα στα πόδια.

και όπως έχω αναφέρει μιλάω για βαριά μεγκασκούτερ. όχι για τα μικρά

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    για σένα μπορεί να μην είναι. για μένα είναι σημαντικό το ρεζερβουάρ ανάμεσα στα πόδια.

και όπως έχω αναφέρει μιλάω για βαριά μεγκασκούτερ. όχι για τα μικρά
    Α, οκ...
    Με την ίδια λογική, το ρεζερβουάρ είναι σημαντικό για τα SS. Εγώ μιλάω για τα υπόλοιπα, τύπου CBR125
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    απορω ακομα που καθεστε και συζητατε για την χρησιμοτητα των κλασιομπανιερων....

αν θες ταχυτητα παιρνεις μηχανη...γιατι αν ηταν αλλιως τα πραγματα και αυτοι στο motogp και στο wsbk θα ετρεχαν με beverly...
    αν θες χωρους βαζεις σαμαρια, βαλιτσες πλαϊνες, μπαγκαζιερα, tank bag...αν θες πιο πολλους χωρους παιρνεις αμαξι...ακομα πιο πολλους φορτηγο και κλεινεις...
    αν θες να μην πιανεσαι, κανονιζεις στον προορισμο σου 3 μ0υναρες γυμνοστηθες (ξανθια, μελαχρινη, κοκκινομαλλα) να σου κανουν μασαζ, σιατσου, γιογκα και καμασουτρα..ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!

επισης μην πιστευετε οτι οι μεγαλοσκουτεροβιοι ειναι original μηχανοβιοι...ντεμεκ ειναι..για να χρησιμοποιησω και μια εκφραση των καρντασιων εδω πανω...
    εποχιακοι που απλα ζεσταινονται και θελουν να εχουν μοστρα στην καφετερια...

οσοι καταλαβουν τι εστι μηχανη, τους βαζουν φωτια και τα καινε τα ρδελα τους...
    οσοι δεν μπορουν να καταλαβουν, αφηστε τους στην αγνοια...καλυτερα!!

δεν μιλαω προφανως γι'αυτους που εχουν ΚΑΙ μηχανη και απλα ενα χαμαλη με το ονομα scooter για να κανει δουλειες και να μην φορτωνει το αλλο χλμ...
    μιλαω για τους αλλους...που εχουν και ενα και μοναδικο scooter και νομιζουν οτι εχουν παρει το υπερεργαλειο που τα κανει ολα και σε καλες τιμες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Πριν μία εβδομάδα ο γειτονάς μου έφυγε με τη βέσπα για κροατεία μαζι με ένα γκρούπ..έχει λέει παγοσμια συγκέντροση βέσπας εκει ετήσια...Εκίνηση απο Λάρισα..
    Και αυτή που έχει είναι και 2χρονη..
    δεν μου λέει κάτι αυτό. τσουκουτσουκου και ένας μπόμπος φτάνει στην ινδία

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 23:23
  3. Απαντήσεις: 22