θα σφωνησω με τους προλαλησαντες. η χρηση μετραει.
βγαινει ο αλλος και ρωταει ποσες εκαντονταδες αλογα και ποιες αναρτησεις και λαστιχα να προτιμησει για 10λεπτη αστικη διαδρομη και ειστε ολο σοβαροτητα. ουτε ενας να πει "μπρτ γιδι πουλμουρογλου παρε παπι". κατα τα λοιπα μας φταιν τα σκουτερζ...
λατρεμενε, η κοινη λογικη υπαγορευει τη χρηση "αστικων" οχηματων ητοι παπιων και σκουτερ στις πολεις. ο εχω σουπερσπορΤ για καφε καλως πραττει αφου το πλερωκε, μεσα στα ορια της κοινης λογικης δεν ειναι ομως.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Οτι λέει ο φιλτατος Βύρωνας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Εδω σχεδόν ιερα εξέταση θέλουν μερικοί να επιβάλουν ή τελος πάντων στρατιωτικό νόμο απαγόρευσης κυκλοφορίας αυτων αν δεν είναι ως 150 κυβικα, με ισιο πατωμα και γάντζο για την λαϊκή, και φυσικά να πηγαίνουν καθώς πρέπει δεξια και παρακαλετα με ευγένεια....
Ο αναβατης κάνει την διαφορα και όχι το μεσο. Ξεκολλάτε με ταμπέλες ο δρόμος είναι ένας και τον μοιραζόμαστε όλοι αναλογικά και εξίσου.
Η κοινή λογική και η κοινή γνώμη...
Την μπάλα χάσαμε για ακόμα μία φορά.
Άλλος τα έχει με τα μέγκασκούτερ, άλλος τα έχει με τους ιδιοκτήτες τους, άλλος τα έχει με τα άντερά του, κι άκρη δε θα βγάλουμε.
α) Αν εγώ θέλω να πάρω ένα supersport 1000 sp rrrrrrr special edition extra power super wow για να πηγαίνω σπίτι-δουλειά-καφέ-σπίτι δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Εγώ το πλήρωσα, τα δικά μου @@ίδια βράζουνε, θέλω να το καβαλάω και να κάνω 5 χιλιόμετρα τη μέρα.
β) Άμα θέλω να πάρω chopper bobber custom με ape hangers και να οδηγάω λες και είμαι έτοιμος να κάνω μονόζυγο, πάλι δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Δε ζήτησα δανεικά. Το γούσταρα το πήρα.
γ) Άμα θέλω να πάρω megascooter και να βάλω τακουνάτα τραχτερωτά λάστιχα, κροσάδικες μανέτες, number plate στο προβόλΙι και να ξεχυθώ στα βουνά πάλι δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Πλερώνω και παίρνω.
Το με τί θα γελάσει ο καθένας είναι δική του δουλειά βεβαίως βεβαίως κι έχει να κάνει με το γούστο του.
Άλλος βλέπει το cafe racer και το λέει καρναβάλι κι άλλος μουσκεύει το βρακί του.
Όταν όμως πρόκειται για σοβαρή κουβέντα κι επιχειρηματολογία αλλάζει το πράγμα.
Ο α τύπος μια χαρά ξηγιέται για τα δικά του δεδομένα. Αν αρχίσει όμως να μου λέει ότι το ss βολεύει καλύτερα σε μια πηγμένη Αθήνα από παπί, θέλει φάπες.
Ο β τύπος μια χαρά ξηγιέται κι αυτός. Αν αρχίσει όμως να επιμένει ότι έχει πιο εργονομική θέση οδήγησης και στρίβει καλύτερα το μονόζυγό του από ένα γυμνό πχ, θέλει φάπες.
Ο γ τύπος μια χαρά ξηγιέται επίσης. Αν αρχίσει κι αυτός όμως να λέει πόσο καλύτερα οργώνει την ύπαιθρο η μπανιέρα από ένα enduro, θέλει φάπες.
Η ένσταση του καθενός μας στο γιατί φτιάχνονται κάποιες μοτοσυκλέτες, κι αν έχουν λόγο ύπαρξης, κι αν είναι όντως μοτοσυκλέτες, κι αν είναι καλύτερες για τον ένα σκοπό ή τον άλλο, είναι τελείως άλλη κουβέντα και γίνεται σε τελείως διαφορετική βάση.
9 χρονια πριν...
Epic Thread!!!
...locked by Byron...(ειχες το sprortcity τοτε?)
Πολυ απλα...
Τον τροπο οδηγησης τον διαμορφωνει το οριο ασφαλειας και ευχαριστησης ( αναλογα παντα με τις οδηγικες δυνατοτητες σου ) στο βγαζει το ιδιο το οχημα που οδηγας.....πΧ..
Το οτι βρεθηκες κατα λαθος με το SH, σε εναν ωραιο ανοιχτο με καποιες καλες φουρκετες δρομο......
Δεν σημαινει οτι επειδη εκεινη την ωρα ΠΟΥ ..... θα αναθεματισεις που κατω απο τα σκελια σου δεν εχεις το Tuono...
Θα προσπαθησεις να πιεις το αιμα του SH ...??
Χεστηκες !!! Αφου δεν θα εχεις καμμια ευχαριστηση και θα ρισκαρεις τσαμπα...!!!
Αρα μαντεψε......Αυτοματα θελοντας και μη εχεις ηδη συγκεκριμενοποιησει εναν τροπο οδηγησης αρεστο στον οχημα σου μα οχι σε εσενα....!
Τελευταία τροποποίηση από STOYBI; 16/06/2015 στις 14:02.
Καλα πλακα κανεις ? δεν εξηγειται αλλιως
Αυτες ειναι αντιληψεις των 90s
Τα σοβαρα αυτοκινητα εχουν αυτοματα σειριακα πως το λεει η καθε εταιρια κιβωτια
Παει η εποχη του συμπλεκτη παλικαρι
Μονο κατι ρομαντικοι τα νοσταλγουν
Βεβαια τους κατανοω διοτι οι περισσοτεροι δεν ειχαν την ευκαιρια να οδηγησουν ενα αμαξι σπορ με τετοιο κιβωτιο για να δουν πραγματικα τι σημαινει
Εκτος αν εννοεις αυτοκινητα επιδοσεων κατι ιαπωνικα κουτια τυπου εβο και σουμπαρου
Οταν βρεθεις να οδηγησεις μια 997 με το pdk και στο καπακι μπεις σε μια 997 με συμπλεκτη τοτε θα αναθεωρησεις πολλα