Σελίδα 29 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ποιό ακριβώς είναι το επιχείρημά μου σοκολάτα?
    Σοκολάτα ΜΟΥ. Σκέτο δεν είναι το ίδιο.

Είπα ότι το αυτόματο (cvt) είναι άλλο πράγμα από το dct, smg, dsg και λοιπά.

Ότι δεν είναι ίδια όλα αυτά, ούτε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, κλπ κλπ κλπ.

Υπήρξε ένα (παρ'ολίγον?) μπέρδεμα μεταξύ των μάνιουαλ, των αυτόματων, και των σειριακών όπως αυτά που προανέφερα και απλά προσπάθησα να το ξεδιαλύνω.

Με είδες να επιχειρηματολογώ υπέρ του "Το μπαίρνουν τα cvt" οπότε και να έχεις δίκιο να μου πεις αυτά που μου λες?

Όχι.

Θα το κάνω τώρα όμως για να μην πάνε και χαμένα αυτά που έγραψες
    Όχι ρε, να ανοίξουμε θρεντ "CVT, τον μπαίρνουν ή τον μπαίρνουν όλα τα άλλα.

Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ήθελες να έχεις πάντα και παντού τη μέγιστη ροπή που μπορεί να σου δώσει ο κινητήρας?
    Είμαι σίγουρος, ως ορισμός οι "ταχύτητες" υπάρχουν για να παίρνουμε τη δυνατότερη μέγιστη ροπή ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα.

Αν κάνω λάθος, ας μας διορθώσει κάποιος παππούς, κωλόγερας, σπαστικός από τους γνώστες.

Εμ δεν είναι αλλουνού παπά βαγγέλιο βρε μανίτσο μου, το ότι η τεχνολογία δεν έχει λύσει τα προβλήματα που αναφέρεις.
    Παρακάτω

Κι εγώ θεωρώ ότι ο καλύτερος εξοπλισμός ασφαλείας είναι φανελάκι, βερμούδα, μπαντάνα (γαμώ τις ζέστες μου γαμώωωωωω), απλά η τεχνολογία δεν έχει βρει τρόπο να τα κάνει να απορροφούν τους κραδασμούς και να μας προστατεύουν όπως μια δερμάτινη φόρμα κι ένα Arai ή ένα Shoei.

Μέχρι να τα λύσει, και αν τα λύσει ποτέ, η δερμάτινη φόρμα και το καλό κράνος θα προσφέρουν τη μεγαλύτερη ασφάλεια.
    Η υπερβολή που παραθέτεις δεν είναι αναλογική.

Last time I checked τα περισσότερα σκούτερ με cvt πορεύονταν.

Τέσπα.

Αυτιά
    Θα με βάλεις να φτιάξω λίστα με τα κιβώτια των σκούτερ παναθεμάσε.

Επιστρέφω

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    Μπα οι περισσότεροι αυτό κανουβ. Δυστυχώς τα σούπερ σπορτ επειδή είναι αρκετά φτηνά μτχ, τα αγοράζει δευτεροτριτοτεταρτο χέρι ο κάθε βλαχοκαγκουρας αδαής ακρανωτος με κολλημένο τισερτ για μαρσαρισμα στην καφετέρια κ στην κίνηση δεν μπορεί ούτε να περάσει ανάμεσα από τους καθρέφτες. ..
    δεν γενικευω ιδιαίτερα εεεεε

αυτος ο αναβατης μια που θα το παρει μια που θα το πουλησει στο 3μηνο....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    ........ κ στην κίνηση δεν μπορεί ούτε να περάσει ανάμεσα από τους καθρέφτες. ..
    δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα αν κάποιος θέλει να πηγαίνει αργά σε διήθηση..... το ορθό (και ουχί ορθόν) είναι με +20 χλμ....

αν κάποιος θέλει να πηγαίνει δίχως αύριο στη διήθηση, δικαίωμά του, αλλά δεν θα πει τον συνετό "μαλάκα".....

τωρα αν ο "αργός" παίρνει χαμπάρι και φροντίζει να αφήνει τους πίσω του να περνάνε ή όχι, είναι άλλο θέμα, άλλη κουβέντα....

πουτσ@@@@@@@@@

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κούρασε το θέμα, και ακόμα περισσότερο κούρασαν τα επιχειρήματα/σκαλώματα/ιδεοληψίες που προσκυνάνε κάποιες "σταθερές", χωρίς να πολυψάχνουν πέραν των κλισέ.
    Κάτι σαν Λουκά με Dainese δλδ...χρησιμότητα-σκοπός-τα@@μαςκουνιούνται...

Αυτό που προφανώς δεν μπορείτε να καταλάβετε, είναι αδιανόητο, δεν το χωράει ο νούς...είναι οτι για τους ίδιους λόγους που κάποιοι αγοράζουν κάποια "περιττή" "άχρηστη" μοτοσυκλέτα, για τους ίδιους λόγους αγοράζουν κάποιο "περιττό" scooter. O fun factor δεν έχει κάποια σταθερά. Άλλος το καλύπτει με ένα "άχρηστο" muscle bike, άλλος street fighter, άλλος με SM, άλλος με GP800.
    Ok...και?

Από πότε ο fun factor επιτρέπεται σε κάθε άχρηστη μοτό (μήπως θέλετε να δούμε το thread του άπειρου τυπάκου που ήθελε να πηγαίνει απ΄την πλατεία του χωριού στο σπίτι, και έπεσαν προτάσεις για SMR-SXV-EXC ?), και είναι απαγορευμένη σε scooter? Από πότε ο fun factor έγινε προνόμιο ΜΟΝΟ των μοτοσυκλετών?

Τον άλλον τον ενοχλούν οι βλαχοκάγκουρες των scooter επειδή δεν κάνουν ταξίδια λέει.... Ενώ οι βλαχοκάγκουρες με τις 17"άρες στα ΧΤ, τις Arrow στα Tiger, και τα συρματασφαλισμένα RRRRR κατεβαίνουν μόνο για κατούρημα στα parking της εθνικής και τεκίλες στα σαλούν της επαρχίας.

ΥΓ. Δεν με ενδιαφέρει να εξωραίσω τους μαλάκες κατόχους των scooter. Η υποκρισία με σαλτάρει...το πωωωωω ρε πστμ στα καρναβάλια του Ribas, της μαύρης και του κάθε ψυχοπαθή της εθνικής, που αυτόματα μετατρέπεται σε κουνημένο δάχτυλο και κράξιμο αν δεν γουστάρουμε το όχημα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    Άλλο δεν μπορώ γιατί δεν έχω αίσθηση του χώρου κ άλλο να θες να τρέχεις ανάμεσα που αν δεν απατωμαι ΚΑΝΟΝΙΚΑ αποτελεί κ παράβαση του κοκ. Εννοείται ότι δεν πρέπει να τρέχουμε. Ποσοι μλκες με αυτοκινητα στριβουν ξαφνικά χωρίς φλας για να αλλάξουν λωρίδα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα αν κάποιος θέλει να πηγαίνει αργά σε διήθηση..... το ορθό (και ουχί ορθόν) είναι με +20 χλμ....

αν κάποιος θέλει να πηγαίνει δίχως αύριο στη διήθηση, δικαίωμά του, αλλά δεν θα πει τον συνετό "μαλάκα".....

τωρα αν ο "αργός" παίρνει χαμπάρι και φροντίζει να αφήνει τους πίσω του να περνάνε ή όχι, είναι άλλο θέμα, άλλη κουβέντα....

το ξαναγραψα χθες,δυστηχως καθε μερα κατεβαινω κηφισιας ....ποια +20??ειτε πανε σαν τα αμαξια αναμεσα και κλεινουν διαδρομο ειτε με +2χλμ αναβατες κρισης και αμπαλοι ανεξαρτητου μοτο...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Σοκολάτα ΜΟΥ. Σκέτο δεν είναι το ίδιο.
    Βανίλια ΣΚΕΤΟ με είπες ΡΕ!

Δεν ξανακάνω κουότε, τράβα πίσω να δεις

Βαριέμαι

Να πόσα είδη CVT υπάρχουν

https://en.wikipedia.org/wiki/Contin...e_transmission
    Κι εγώ βαριέμαι.

Είδη CVT είναι αυτά βρε μάνα μου.

Κατηγορία CVT, με κάποιες υποκατηγορίες που παραμένουν κάτω από την ομπρέλα CVT.

Και 300 είδη "Continuously Variable Transmission" συστημάτων να υπάρχουν, και τα 300 συνέχιζουν να παρέχουν την transmission τους κατά τρόπο continuously variable.

Δεν έχει κράκα κρούκα άλλαξε το γρανάζι και κούμπωσε το άλλο, πώς διάλο να το πω?

Δεν έχει κράκα κρούκα άλλαξε το γρανάζι και κούμπωσε το άλλο, πώς διάλο να το πω?

Με ΜΟΥ στο τέλος και θα είμαστε ΟΚ

(το βανίλια προέρχεται από ένα ταμπάκο που είχες προτείνει κάποτες )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Επειδη μπερδεψαμε λιγο τις βουρτσες στο θρεντακι, να ριξω κι εγω τον οβολο μου...

Δεν ειπε κανει απ οτι βλεπω οτι τα scooter ειναι αχρηστα η για πεταμα,με τους κατοχους τα βαζουνε επειδη δε συμπεριφερονται ως αναβατες scooter ως οφειλαν,(αυτο το κανω και φραγκοδιφραγκα αν θελετε)αλλα ως γ@μαω και δερνω οτι κινειται....

Το ιδιο ακριβως κανουμε και με τους κατοχους gs 1200 με την ιδια νοοτροπια, δε φταιει το μηχανακι αν το αγοραζουν μαλακες με κολληματα...

Λογικο ειναι οταν ενα μηχανακι προοριζεται για αλλη χρηση και αλλη να υποκειται να το βλεπεις και να γελας,η να κραζεις, δε πα να ειναι και το παπαγκαλε η το νεο h2r

Τα scooter φτιαχτηκαν για ευκολια στη μετακινηση και τιποτα αλλο,ολα τα υπολοιπα ειναι θεμα μαρκετινκ και τιποτα αλλο.

Και οχι δε προκειται να γινουν ποτε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, απλα δικυκλα θα ειναι και ενιοτε τρικυκλα...
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Με ΜΟΥ στο τέλος και θα είμαστε ΟΚ

(το βανίλια προέρχεται από ένα ταμπάκο που είχες προτείνει κάποτες )

Ε άντε ΜΟΥ γ@μήσου και είμαστε οκ:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

A, ναι το μακμπάρεν λες.
    Από σιρόπια μόνο αυτόν καπνίζω.

Ε άντε ΜΟΥ γ@μήσου και είμαστε οκ:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

A, ναι το μακμπάρεν λες.
    Από σιρόπια μόνο αυτόν καπνίζω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    Και οχι δε προκειται να γινουν ποτε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, απλα δικυκλα θα ειναι και ενιοτε τρικυκλα...
    Από αυτή τη φράση ξεκίνησε όλο το κακό! Μη τη ξαναλέτε γιατί δε θα το αντέξω να το πάρουμε απ'την αρχή!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος

Ναι ε? Για πες και γιατί...

Γιατί είναι μοτοσυκλέτα το Mana πχ και δεν είναι το GP800...?
    Γιατί είναι μοτοσυκλέτα το NC700 και δεν είναι το T-Max 530 πχ...?
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 17/06/2015 στις 11:39.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Από αυτή τη φράση ξεκίνησε όλο το κακό! Μη τη ξαναλέτε γιατί δε θα το αντέξω να το πάρουμε απ'την αρχή!

εισαι λαθος!!δεν ξεκινησε ετσι!!οι εχοντες σκουτερ γνωριζουμε τι καβαλαμε!η προκαταληψη ειναι των μηχανοβιων αυτοι ξυνονται!!ειδες ποτε εδω μεσα ή καπου αλλου να επιχειρηματολογει για το στριψιμο και τις επιδοσεις των σκουτερ??
    και ο ομιλων εχει ριξει ενα σκασμο λεφτα στη βελτιωση εχει πλησιασει πολυ τις μοτοσυκλετες αλλα ημαρτον ξερω τι καβαλαω....
    το θεμα ξεκινησε για τη συναντηση του σκουτερ κλαμπ στην πλατεια μεμου και τις καγκουριες των κατοχων....αν εχει δικοιο το παληκαρι δεν μπαινω καν στη κουβεντα καθως ηταν τραγικη η περιγραφη αλλα και ο μοτορατσιμος μετεπειτα

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 23:23
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 14:32

Κανόνες δημοσιεύσεων