Σελίδα 31 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Είναι κανας γΛήγορος εδώ με σκούτερ ?????

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Σε παω μια κοντρα με typhoon αμα ψηνεσαι!
    MADE IN JAPAN 日本製

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    βγαλε 2μπουζοπιπες πλυσου κι ελα!!τιμια προσκληση!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    Μπερδευεσαι με το να συγκρινεις μοτοσυκλετες με συστημα αυτοματης μεταδοσης με τα scooter. αν πας δηλ σε ενα r1 και για καποιο λογο στη βαρεσει εσενα να βαλεις αυτοματη μεταδοση, θα παψει να ειναι μοτοσυκλετα; Μπορει να χασει οτι θες εσυ απο οποια αποψη το δεις, μου ειναι αδιαφορο,αλλα θα ειναι ακομη ενα r1 χωρις ταχυτητες.

Οι μοτοσυκλετες που ανεφερες εχουν απλως αυτοματη μεταδοση δεν εχουν κατι διαφορετικο απο ολες τις αλλες, οπως και τα scooter εχουν αυτοματη μεταδοση και αν του βαλεις ενα σασμαν manual παλι scooter θα ειναι με σασμαν manual.

Οι διαφορες λοιπον που εγω βλεπω και αυτος ειναι ο λογος της ενστασης μου, ειναι οτι το scooter φτιαχτηκε (ασχετως σε τι θα μπορουσε η εχει εξελιχθει) να εκτελει βασικη και ευκολη αστικη μετακινηση, να εχει μεγαλους αποθηκευτικους χωρους, κινητηρα στο κεντρο κατω απο τη σελα κυριως,ποδια για προστασια απο καιρικες συνθηκες,βροχη αερα,ντουλαπακια μπριζουλες, χαμηλο κεντρο βαρους, χαμηλο υψος, και ολα αυτα για να προσφερουν αυτο για το οποιο φτιαχτηκαν, για ευκολη μετακινηση,αυτος ειναι ο λογος που τα κατεστησαν αναρπαστα με συνεχως αυξανομενες πωλησεις.

Για τις μοτοσυκλετες, φανταζομαι δε θες να αναλυσω το πως τις βλεπω γιατι θα γνωριζεις απ οτι καταλαβαινω,οποτε παμε παρακατω.

Οι μοτοσυκλετες που αγγιζουν πλεον τον κοσμο των scooter συνεχως θα αυξανονται μονο και μονο επειδη σταδιακα θα αυξανονται οι αναβατες που αναζητουν την ευκολια χειρισμου τους σε μια μοτοσυκλετα.

Edit ειναι σαν να λεμε για να καταλαβεις το σκεπτικο μου, οτι πατερας μπορει να γινει ο οποιοσδηποτε,αλλα το ποιος μπορει να γινει γονιος θελει λιγο ψαξιμο.

Επί επιχειρημάτων μπορούν να γραφούν σεντόνια, για την μία ή την άλλη πλευρά. Δεν θεωρώ οτι μπορεί να σταθεί οποιοδήποτε ντετερμινίστικο επιχείρημα τύπου "Ποτέ δεν θα γίνουν μοτοσυκλέτες" όμως, διότι στην μορφή που έχουν εξελιχθεί (και για αυτην την εξέλιξη συζητάμε) οι γραμμές που τα διαχωρίζουν είναι πλέον πάρα πολύ δυσδιάκριτες.

Τα scooter ξέφυγαν πολύ από τον αρχικό σκοπό που περιέγραψες παρα πάνω, ενώ και οι μοτοσυκλέτες προσχώρησαν σε συμβιβασμούς "ευκολίας" και οικονομίας εισχωρώντας στο χώρο που ανήκαν τα οχήματα του άχρωμου/φθηνού/οικονομικού μέσου μετακίνησης των παπιών και των scooter της πλάκας.
    Μέσα σ΄αυτή τη μίξη, το μόνο που μένει ως στοιχείο διαχωρισμού, είναι ο αέρας αντικομφορμισμού που διεκδικούν οι κάτοχοι των μοτοσυκλετών vs του αέρα καθωσπρεπισμού που "πρέπει" να έχουν οι κάτοχοι scooter, σαν ταξικός διαχωρισμός.

Μαλακίες θα έλεγα εγώ, όλα στο κεφάλι μας είναι. Δεν έχω οδηγήσει πχ GP800 ή SRV850 ούτε και θέλω. Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το αυτόματο κιβώτιο του Mana όμως, που του έλιωσα τα μαρσπιέ για καμμιά 100στη χιλιόμετρα στα Μέγαρα. Αντίστοιχα, πιο πολύ κέφι και διάθεση παιχνιδιού θα έχει βγάλει το 530, από τάφους τύπου NC/TransAlp ή του υπερκυβισμένου παπιού που λέγεται XT600E και λοιπών χαβαλεμοτοσυκλετών που ουσιαστικά είναι scooter με ντεπόζιτο (ή πλαστικό κάλυμμα για ρόλο ντεπόζιτου).

Γιατί είναι πιο μοτοσυκλέτα λοιπόν το ΧΤ600 που πάνω απ΄τα 140χλμ κάνεις τον σταυρό σου για να σταματήσει να χορεύει τσάμικο, από το SH300 που δεν κουνάει, στρίβει καλύτερα και φρενάρει καλύτερα?

Δεν ξέρω ρε παίδες...ή εγώ έχω καταρρίψει μύθους, ή γερνάω και δεν αλλάζω γνώμη εύκολα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    δικοιο αλα καρτ δινεις ετσι χαλαρα βλεπω....να σε κερασω καφεδακι μια τεταρτη που εχει παρα πολυ κοσμο λογω θερους να δεις εσυ αν στεκουν οσα ειπε το παληκαρι,να δεις ποσα παπακια με νεροσωληνες παπαγιαννη θα περασουν ,ποσα τδμ ξεταπωτα και ποσα σκουτερ με ακραπες θα ενοχλησουν το κοσμο.

Για τον θορυβο μιλησα...?? Το κερασακι ειναι αυτο......!

Για το οτι ανοιγετε στα στενα και δεν ξερετε που θα σταματησετε μιλησα κυριως.....

Κατα τα αλλα......

Σοβαρολογεις...?? Σκατε συγκεκριμενη ωρα καμμια 50αρια ( οχι οτι εχω καποιο προβλημα σε αυτο) στην καφετερια και φευγετε παλι συγκεκριμενη ωρα ......

Και μου συγκρινεις με διαφορα μεμονομενα περιστατικα που ολοι εχουν λιγο πολυ στις γειτονιες τους...???

Για να δικαιολογησεις τι ...?? Τον θορυβο...?? Ε δεν ειναι αυτος το προβλημα.....!!

Αλλο ειναι το προβλημα και εαν κανεις τον κοπο να διαβασεις προσεκτικοτερα ισως καταλαβεις κατι...!
    Τελευταία τροποποίηση από STOYBI; 17/06/2015 στις 14:15.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    βγαλε 2μπουζοπιπες πλυσου κι ελα!!τιμια προσκληση!!
    Εντάξει, αν είναι να βγάλω και την εξάτμιση, να κάνουμε εντύπωση?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Επί επιχειρημάτων μπορούν να γραφούν σεντόνια, για την μία ή την άλλη πλευρά. Δεν θεωρώ οτι μπορεί να σταθεί οποιοδήποτε ντετερμινίστικο επιχείρημα τύπου "Ποτέ δεν θα γίνουν μοτοσυκλέτες" όμως, διότι στην μορφή που έχουν εξελιχθεί (και για αυτην την εξέλιξη συζητάμε) οι γραμμές που τα διαχωρίζουν είναι πλέον πάρα πολύ δυσδιάκριτες.

Τα scooter ξέφυγαν πολύ από τον αρχικό σκοπό που περιέγραψες παρα πάνω, ενώ και οι μοτοσυκλέτες προσχώρησαν σε συμβιβασμούς "ευκολίας" και οικονομίας εισχωρώντας στο χώρο που ανήκαν τα οχήματα του άχρωμου/φθηνού/οικονομικού μέσου μετακίνησης των παπιών και των scooter της πλάκας.
    Μέσα σ΄αυτή τη μίξη, το μόνο που μένει ως στοιχείο διαχωρισμού, είναι ο αέρας αντικομφορμισμού που διεκδικούν οι κάτοχοι των μοτοσυκλετών vs του αέρα καθωσπρεπισμού που "πρέπει" να έχουν οι κάτοχοι scooter, σαν ταξικός διαχωρισμός.

Μαλακίες θα έλεγα εγώ, όλα στο κεφάλι μας είναι. Δεν έχω οδηγήσει πχ GP800 ή SRV850 ούτε και θέλω. Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το αυτόματο κιβώτιο του Mana όμως, που του έλιωσα τα μαρσπιέ για καμμιά 100στη χιλιόμετρα στα Μέγαρα. Αντίστοιχα, πιο πολύ κέφι και διάθεση παιχνιδιού θα έχει βγάλει το 530, από τάφους τύπου NC/TransAlp ή του υπερκυβισμένου παπιού που λέγεται XT600E και λοιπών χαβαλεμοτοσυκλετών που ουσιαστικά είναι scooter με ντεπόζιτο (ή πλαστικό κάλυμμα για ρόλο ντεπόζιτου).

Γιατί είναι πιο μοτοσυκλέτα λοιπόν το ΧΤ600 που πάνω απ΄τα 140χλμ κάνεις τον σταυρό σου για να σταματήσει να χορεύει τσάμικο, από το SH300 που δεν κουνάει, στρίβει καλύτερα και φρενάρει καλύτερα?

Δεν ξέρω ρε παίδες...ή εγώ έχω καταρρίψει μύθους, ή γερνάω και δεν αλλάζω γνώμη εύκολα.
    η συγκριση που κανεις ειναι τελειως ακυρη........
    συγκρινεις ενα απο τα καλυτερα σημερινα σκουτερ με μια μοτοσυκλετα που σχεδιαστηκε πριν 3,5 δεκαετιες

εισαι λαθος!!δεν ξεκινησε ετσι!!οι εχοντες σκουτερ γνωριζουμε τι καβαλαμε!η προκαταληψη ειναι των μηχανοβιων αυτοι ξυνονται!!ειδες ποτε εδω μεσα ή καπου αλλου να επιχειρηματολογει για το στριψιμο και τις επιδοσεις των σκουτερ??
    και ο ομιλων εχει ριξει ενα σκασμο λεφτα στη βελτιωση εχει πλησιασει πολυ τις μοτοσυκλετες αλλα ημαρτον ξερω τι καβαλαω....
    το θεμα ξεκινησε για τη συναντηση του σκουτερ κλαμπ στην πλατεια μεμου και τις καγκουριες των κατοχων....αν εχει δικοιο το παληκαρι δεν μπαινω καν στη κουβεντα καθως ηταν τραγικη η περιγραφη αλλα και ο μοτορατσιμος μετεπειτα
    Περιμενω να μου κανεις αναλυση της τραγικης περιγραφης.........Για παμε...?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    alres αλίμονο αν ο βροχίδης είναι κριτήριο "ταξιδιώτη" ή αν θεωρήσουμε ότι ο μητσάκης που ταξίδεψε με παπί από στοίχημα είναι κανόνας, έχουμε κοπεί όλοι με αυτό το στάνταρ. Μιά χαρά πετυχαίνεις σκουτεράκια εκτός πόλης... Πιο πολλά από SS σε πίστα, ας πούμε ένα τυχαίο παράδειγμα ή από ον-οφ στο βουνό, ένα άλλο τυχαίο παράδειγμα. Γ@μηθήκατε ρπμ... Πραγματικά.

Τι σύγκριση είναι αυτή μεταξύ του ss σε πίστα και του on off σε βουνό και του σκουτερ; Τι συγκρίνουμε;

Ρε μάστορα τα σκουτερ ξεκινάνε από χαμηλα κυβικά και συνήθως η πλειονότητα όσων κινούνται φτάνουν μέχρι τα 300cc. Με τα κυβικά αυτά τα λίγα θέλω να πω, παλαιότερα ο κόσμος έτρωγε πολύ χιλιόμετρο, αυτό θέλω να πω, τόσο απλό είναι. Και τώρα καβαλάνε τα 300αρι και τα 400αρια και πάνε μέχρι το Λουτράκι και βγάζουνε φωτογραφίες από το "ταξίδι"...ΕΛΕΟΣ

Και γενικώς θέλω να πω ότι έχουμε σκατοφλωρέψει, αυτό θέλω να πω και έχει βγάλει ο καθένας οποιδήποτε συμπέρασμα εκτός από αυτό.

Και επίσης δεν κατάλαβα αυτό το "γ@μηθήκατε"
    (και μην κάνεις τον κόπο, βαρέθηκα, δε θέλω να το εξηγήσεις)

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

.
    Ολο το νοημα σε μια προταση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Για τον θορυβο μιλησα...?? Το κερασακι ειναι αυτο......!

Για το οτι ανοιγετε στα στενα και δεν ξερετε που θα σταματησετε μιλησα κυριως.....

Κατα τα αλλα......

Σοβαρολογεις...?? Σκατε συγκεκριμενη ωρα καμμια 50αρια στην καφετερια και φευγετε παλι συγκεκριμενη ωρα ......

Και μου συγκρινεις με διαφορα μεμονομενα περιστατικα που ολοι εχουν λιγο πολυ στις γειτονιες τους...???
    αφου την πας εκει την κουβεντα γινε πιο συγκεκριμενος

Περιμενω να μου κανεις αναλυση της τραγικης περιγραφης.........Για παμε...?
    τι αναλυση θες να κανω??που θυμιζεις παππουδες που τους ενοχλουν τα παιδια που παιζουν μπαλα στο σχολειο??

5χρονια κατεβαινω πλ.μεμμου ποτε δεν ειδα κοντρες και ανοιγματα σε στενα μαλλον εχω επιλεκτικη οραση

τι αναλυση θες να κανω??που θυμιζεις παππουδες που τους ενοχλουν τα παιδια που παιζουν μπαλα στο σχολειο??

5χρονια κατεβαινω πλ.μεμμου ποτε δεν ειδα κοντρες και ανοιγματα σε στενα μαλλον εχω επιλεκτικη οραση

Σου ξαναλεω διαβασε καλα......

Σου ξαναλεω διαβασε καλα......
    οκ φιλε ευχομαι να βρεθουμε και στην πλατεια καμμια φορα απο σμσ φορουμ θα ξημερωσουμε να συννενοηθουμε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    η συγκριση που κανεις ειναι τελειως ακυρη........
    συγκρινεις ενα απο τα καλυτερα σημερινα σκουτερ με μια μοτοσυκλετα που σχεδιαστηκε πριν 3,5 δεκαετιες
    Δεν νομίζω...το ένα απ΄τα καλύτερα σημερινά scooter παραμένει "scooter" (ασχέτα με το πόσο καλό είναι), ενώ μια μοτοσυκλέτα 3.5 δεκαετιών με μηδενική εξέλιξη που την αγόραζες καινούργια μέχρι το 2005 παραμένει "μοτοσυκλέτα" (άσχετα με το πόσο κακή είναι).

Αν σε χαλάει η σύγκριση με το αρχαίο ΧΤ όμως, κάνε σύγκριση με το NC700 που είναι σύγχρονο κουκουνάρι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 23:23
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 14:32

Κανόνες δημοσιεύσεων