Είναι κανας γΛήγορος εδώ με σκούτερ ?????![]()
Είναι κανας γΛήγορος εδώ με σκούτερ ?????![]()
Επί επιχειρημάτων μπορούν να γραφούν σεντόνια, για την μία ή την άλλη πλευρά. Δεν θεωρώ οτι μπορεί να σταθεί οποιοδήποτε ντετερμινίστικο επιχείρημα τύπου "Ποτέ δεν θα γίνουν μοτοσυκλέτες" όμως, διότι στην μορφή που έχουν εξελιχθεί (και για αυτην την εξέλιξη συζητάμε) οι γραμμές που τα διαχωρίζουν είναι πλέον πάρα πολύ δυσδιάκριτες.
Τα scooter ξέφυγαν πολύ από τον αρχικό σκοπό που περιέγραψες παρα πάνω, ενώ και οι μοτοσυκλέτες προσχώρησαν σε συμβιβασμούς "ευκολίας" και οικονομίας εισχωρώντας στο χώρο που ανήκαν τα οχήματα του άχρωμου/φθηνού/οικονομικού μέσου μετακίνησης των παπιών και των scooter της πλάκας.
Μέσα σ΄αυτή τη μίξη, το μόνο που μένει ως στοιχείο διαχωρισμού, είναι ο αέρας αντικομφορμισμού που διεκδικούν οι κάτοχοι των μοτοσυκλετών vs του αέρα καθωσπρεπισμού που "πρέπει" να έχουν οι κάτοχοι scooter, σαν ταξικός διαχωρισμός.
Μαλακίες θα έλεγα εγώ, όλα στο κεφάλι μας είναι. Δεν έχω οδηγήσει πχ GP800 ή SRV850 ούτε και θέλω. Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το αυτόματο κιβώτιο του Mana όμως, που του έλιωσα τα μαρσπιέ για καμμιά 100στη χιλιόμετρα στα Μέγαρα. Αντίστοιχα, πιο πολύ κέφι και διάθεση παιχνιδιού θα έχει βγάλει το 530, από τάφους τύπου NC/TransAlp ή του υπερκυβισμένου παπιού που λέγεται XT600E και λοιπών χαβαλεμοτοσυκλετών που ουσιαστικά είναι scooter με ντεπόζιτο (ή πλαστικό κάλυμμα για ρόλο ντεπόζιτου).
Γιατί είναι πιο μοτοσυκλέτα λοιπόν το ΧΤ600 που πάνω απ΄τα 140χλμ κάνεις τον σταυρό σου για να σταματήσει να χορεύει τσάμικο, από το SH300 που δεν κουνάει, στρίβει καλύτερα και φρενάρει καλύτερα?
Δεν ξέρω ρε παίδες...ή εγώ έχω καταρρίψει μύθους, ή γερνάω και δεν αλλάζω γνώμη εύκολα.
Για τον θορυβο μιλησα...?? Το κερασακι ειναι αυτο......!
Για το οτι ανοιγετε στα στενα και δεν ξερετε που θα σταματησετε μιλησα κυριως.....
Κατα τα αλλα......
Σοβαρολογεις...?? Σκατε συγκεκριμενη ωρα καμμια 50αρια ( οχι οτι εχω καποιο προβλημα σε αυτο) στην καφετερια και φευγετε παλι συγκεκριμενη ωρα ......
Και μου συγκρινεις με διαφορα μεμονομενα περιστατικα που ολοι εχουν λιγο πολυ στις γειτονιες τους...???
Για να δικαιολογησεις τι ...?? Τον θορυβο...?? Ε δεν ειναι αυτος το προβλημα.....!!
Αλλο ειναι το προβλημα και εαν κανεις τον κοπο να διαβασεις προσεκτικοτερα ισως καταλαβεις κατι...!
Τελευταία τροποποίηση από STOYBI; 17/06/2015 στις 14:15.
Τι σύγκριση είναι αυτή μεταξύ του ss σε πίστα και του on off σε βουνό και του σκουτερ; Τι συγκρίνουμε;
Ρε μάστορα τα σκουτερ ξεκινάνε από χαμηλα κυβικά και συνήθως η πλειονότητα όσων κινούνται φτάνουν μέχρι τα 300cc. Με τα κυβικά αυτά τα λίγα θέλω να πω, παλαιότερα ο κόσμος έτρωγε πολύ χιλιόμετρο, αυτό θέλω να πω, τόσο απλό είναι. Και τώρα καβαλάνε τα 300αρι και τα 400αρια και πάνε μέχρι το Λουτράκι και βγάζουνε φωτογραφίες από το "ταξίδι"...ΕΛΕΟΣ
Και γενικώς θέλω να πω ότι έχουμε σκατοφλωρέψει, αυτό θέλω να πω και έχει βγάλει ο καθένας οποιδήποτε συμπέρασμα εκτός από αυτό.
Και επίσης δεν κατάλαβα αυτό το "γ@μηθήκατε"
(και μην κάνεις τον κόπο, βαρέθηκα, δε θέλω να το εξηγήσεις)
Δεν νομίζω...το ένα απ΄τα καλύτερα σημερινά scooter παραμένει "scooter" (ασχέτα με το πόσο καλό είναι), ενώ μια μοτοσυκλέτα 3.5 δεκαετιών με μηδενική εξέλιξη που την αγόραζες καινούργια μέχρι το 2005 παραμένει "μοτοσυκλέτα" (άσχετα με το πόσο κακή είναι).
Αν σε χαλάει η σύγκριση με το αρχαίο ΧΤ όμως, κάνε σύγκριση με το NC700 που είναι σύγχρονο κουκουνάρι.