ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ VENHIL
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 29 ΚΟΥΚΑΚΙ
ΤΟ ΤΗΛΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 210-9241400
ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ VENHIL
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 29 ΚΟΥΚΑΚΙ
ΤΟ ΤΗΛΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 210-9241400
H MHXANH EINAI TΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...
www.billsrebuilts.gr
εχω βαλει το μπροστα βενχιλ συσκευασμενα , ετοιμα για ζ750 ... να ξερετε οτι η βενχιλ προτιμαει την μαμα συνδεσμολογια .... ξερετε αυτη με τις γεφυρες .... οταν ρωτησα για ποιο λογο επιμενει στη μαμα συνδεσμολογια , μου απαντησαν οτι καταπονει λιγοτερο την τρομπα ....
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
τη Δευτερα θα παρω τηλ να ρωτησω τιμες ΧΩΡΙΣ τοποθετηση μιας και μπορουμε να τα βαλουμε μονοι μας..(εχω garaz να μαζευτουμε)![]()
www.pro-fiber.com
...PERASA TO PRWI APO TON SHORT-JOHN (KONTOGIANNHS) KAI RWTHSA, O TYPAS MOU EIPE TA E3EIS:
0. (KATARXAS, EINAI EISAGWGEAS, DEN TOPO8ETEI)
1. H VENHILL BGAZEI SET-AKIA (DILADI SWLHNAKIA K RAKOR, GIA MPROSTA, SE ENA BLISTER-PACK) KAI EINAI OLA STO MAMA SET-UP (PRWTA STHN DE3IA DAGANA K META STHN ARISTERH), ALLA MPOROUME NA PARAGEILOUME KAI TO MHKOS POU 8ELOUME (AN MAS PEI ENAS SYNERGIAS POSO AKRHBOS EINAI APO THN TROMPA MEXRI THN ARISTERH DAGANA) + TA RAKOR.
2. APO XRWMATA TWRA, EXEI ETOIMOPARADWTA, MIA 10-ARIA SETAKIA MPROSTA KAI SETAKIA PISW, ME MAYRO KALYMA, KAI ALLA TOSA ME DIAFANO. H VENHILL EXEI AKOMA SE KOKKINO, MPLE, K KITRINO, ALLA AYTA PAIZOUN ME PARAGELIA (KANA 5-ARI MERES).
3. APO TIMES, LIANIKH PAIZEI 115e TO MPROSTINO SET KAI 50e TO PISW. SE AUTES TIS TIMES PAIZEI STANDAR 10% KATW KAI VLEPOUME (?).
LOIPON MAGES COPY PASTE H LISTA ME TA NAMES, NA APOFASISOUME NA POUME K STON BILL NA DEI TI MPOREI NA KANEI....
LETS GO![]()
![]()
![]()
ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!
Σκεφτειτε οτι πρεπει να υπολογισετε και εργατικα ΚΑΙ υγρα φρενων (οχι οτι τα υγρα ειναι πανακριβα αλλα λιγα λιγα μαζευονται)...
![]()
![]()
![]()
A gentleman would walk but never run...
ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΕΓΩ!.......
H MHXANH EINAI TΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...
www.billsrebuilts.gr
Πάντως παίζει και ebay εκτος και αν η διαφορά σε λεφτά είναι μικρότερη από 10-15 ευρώ.
http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Stai...QQcmdZViewItem
(item number 8028557821)
Αυτό το κιτ (μπροστά-πίσω) έρχεται με τα μεταφορικά περίπου 115 ευρώ
εγω παντως πιστευω ειναι καλα!!!!!!!!
και οσο για τα περαστικα σας τα περνανε ο idi με τον wizzy που πηραν διδακτορικο σε αυτον τον τομεα την επομενη φορα!!!(με το αζημειωτο φυσικα!!!!)(ο idi αμα θελετε τον πληρωνετε και σε ειδος δεν πιστευω να εχει προβλημα!!!!)
παιδια η τοποθετηση δεν ειναι τιποτα παντως μην αγχωνεστε τρελα για αυτο!!!!
να μας και και ο bill αμα μπορει να κανει κατι καλητερο!!!!![]()
![]()
![]()
Ωραια μαγκες,εγω ειμαι μεσα παντως.Ο Βill μπορει να μας πει τωρα τι καλυτερη τιμη μπορει να μας κανει για να αποφασισουμε απο που θα τα παρουμε.
Tωρα που θα τα βαλουμε..αν μπορουν τα παιδια να μας φτιαξουν καλα θα ειναι.Να γνωριστουμε και απο κοντα δηλαδη!
GRT Z-750
LOIPON MAGES COPY PASTE H LISTA ME TA NAMES, PEITE XRWMATA KAI SET-UP NA PROXORISOUME KAMIA FORA!!!
1. NICK-Z-DAGREEK (FRONT - BACK) (?)
2. BILLGEO (FRONT-BACK) (FREN-TUBO CRBN)
3. adam_tsouk (BACK) (?)
4. GRT Z-750 (FRONT - BACK) (?)
5. wizzy (BACK) (?)
6. Z-Newbie (FRONT) (?)
7. WebMan (FRONT - BACK) (Ασημί/Νίκελ) (Goodridge)
8. Lantz (front - back) (?)
Αλλιώς σε ότι μάρκα καταλήξετε κατ'όπιν ενημέρωσης μου.![]()
3. adam_tsouk (BACK) (?)
5. wizzy (BACK) (?)
6. Z-Newbie (FRONT) (?)
8. Lantz (front - back) (Μαύρα ή Carbon)
3. adam_tsouk (BACK) (?)
5. wizzy (BACK) (?)
6. Z-Newbie (FRONT) (?)
8. Lantz (front - back) (?)
9. idi (---- back .....MAMA ) εξαερωση απο τον wizzy :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: