Μηπως ξερει καποιος αν αρκει η ταυτοτητα ανηλικου για ταξιδι οδικως;;
Η χρειαζεται διαβατηριο;
Δεν μπορω να βγαλω ακρη τηλεφωνικα..
Μηπως ξερει καποιος αν αρκει η ταυτοτητα ανηλικου για ταξιδι οδικως;;
Η χρειαζεται διαβατηριο;
Δεν μπορω να βγαλω ακρη τηλεφωνικα..
Εκτός Schengen?
edit
Δες εδώ αν σε καλύπτει
Μεχρι Κροατια μεσω Αλβανιας.
Μιλησα με την αστυνομια στα συνορα και Αλβανια μπαινει ανηλικο κανονικα με ταυτοτητα,απο πλευρας ελληνικων συνορων
παντα.
Απο την αλλη πλευρα δεν ξερω τι γινεται,και προσπαθω με τηλεφωνα
σε πρεσβειες και συνορα να βγαλω ακρη αλλα δεν..
Σε διαφορα site αλλος λεει μονο ταυτοτητα,αλλος οπωσδηποτε διαβατηριο..
Δεν ξέρω για ταυτότητα ή διαβατήριο αλλά πρόσεξε το εξής:
Αν το παιδί δεν συνοδεύεται στο ταξίδι και από τους δύο γονείς του πρέπει να υπάρχει υεπύθυνη δήλωση του άλλου γονέα οτι επιτρέπει αυτό το ταξίδι. Φυσικά επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής κλπ.
Βγαλε ενα διαβατηριο και εισαι κομπλε.....
Ακρη δε θα βγαλεις με τις ελληνικες ταυτοτητες μονο.... Το διαβατηριο ειναι πιο ισχυρο χαρτι....
Κατι σαν φλος ρουαγιαλ με χρωμα και κεντα μαζι (φαινεται οτι ειμαι ασχετος![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Διαβατήριο έβγαλα για τα δικα μου. Η ταυτότητα δεν κάλυπτε, τουλάχιστον έτσι μου έιπαν στο τμήμα διαβατηρίων. Το ταξίδι ήταν εντός ΕΕ, οπότε εκτός ίσως είναι ακόμα πιο μπέρδεμα με ταυτότητα ανηλίκου. Νομίζω πως ταυτότητα δεν βγάζει αν είναι κάτω των 13 πάντως.
Για καθε σνηλικο οποιασδηποτε ηλικιας Διαβατήριο ΜΟΝΟ και με παρουσια και των ΔΥΟ γονέων στο αστυνομικο τμημα
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 18/06/2015 στις 19:58.
δεν βγάζουν όλα τα α.τ. διαβατήρια. π.χ. για την περιοχες νικαια ρεντη αγ.βαρβαρα κορυδαλλο πειραια υπάρχει μόνο ένα στον πειραια που ασχολείται μόνο με διαβατήρια.
για ανήλικο απαιτείται η παρουσια των 2 γονέων μόνο για την πρώτη έκδοση και για τη δήλωση ότι επιτρέπεται να ταξιδέψει μόνο με τον 1.
για γερμανία χρειάστηκα να βγάλω διαβατήριο για ανήλικο 10 ετων