Κανονιστε θα αναστησετε τον Αμπατιέλο στο τέλος...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ξέρω τι λέει το κάθε ΜΜΕ
τώρα, δεν ξέρω τι νόημα έχει το ποστ σου.
εγώ έλεγα για τις πλουσιοπάροχες μέχρι αηδίας παροχές που είχαν και έχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
και όλο αυτό ξεκίνησε με τον Αντρέα Παπαντρέου με δανεικά λεφτά.
Τώρα θες να μιλήσουμε για πιο παλιά; Τι θες;
Βενιζέλο;
Τρικούπη; Τον Ατυχή του ΄97;
Το Αγγλικό, το Γαλλικό και το Ρώσικο κόμμα;
Τα Ορλωφικα του 1770;
Την πρώτη άλωση της Πόλης το 1204;
Τη Συμμαχία της Δήλου τον 5ο αιώνα Π.Χ.;
από που να το ξεκινήσουμε;
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δεχομεθα εμβασματα καταθεσεων σε ευρω. ΤιμΑΙ λογικΑΙ
ΠληροφοριΑΙ εντος![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παντα την ειχα την ανωτερωτητα
(αυτο καταλαβες ρε Μπαμπη; κατσε να σου πω τι ωραια που ειναι εδω αυτη την εποχη να πηγαινεις σε συνεντευξεις για δουλεια και να λες οτι εισαι έλληνας... σα λευκο αφρικανο σε κοιταζουν...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όλη αυτή η συλλογή κοινών τόπων που έχεις κάνει πάρα πάνω είναι ΟΛΗ άκυρη.
Μια και μιλάς για δημόσιο λοιπόν και για προνόμια έτσι γενικά και τους τσουβαλιάζεις όλους....
Δημόσιο είναι οι πυροσβέστες που κάηκαν ζωντανοί
Δημόσιο είναι και οι εφοριακοί
Έχουν καμία σχέση?
Μιλάς μετά για τα προνόμια του δημοσίου?
Τι προνόμια δηλαδή έχει ένας δάσκαλος?
Αναφέρεσαι και στην εποχή του ΠΑΣΟΚ.
Πιο πριν ξέρεις τι "προνόμια" υπήρχαν και ποιοι τα είχαν?
Παπάδες, χωροφύλακες, στρατιωτικοί επί χούντας, έχεις ακούσει κάτι?
Επίσης τον ιδιωτικό τομέα δεν το ακούω πουθενά.
Σε ενοχλούν τα "προνόμια" του ΔΥ αλλά ότι άδειαζαν μια τράπεζα ανά 5ετία περίπου δεν δείχνει να σου κάνει εντύπωση.
Όλα αυτά τα λαμόγια που έφαγαν ΜΟΠ, πακέτα Ντελόρ, ΕΣΠΑ χέσπα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, που τίναξαν το ΧΑ στον αέρα, που έφτιαχαν δρόμους και μετά τους έσκαβαν όλη μέρα...
Δεν τ αναφέρεις πουθενά.
Γιατί?
Αν θέλεις πάλι ιστορική αναδρομή ξεκίνα από το 2ΠΠ και μετά και σκέψου πως μπορεί να έμοιαζε η Ελλάδα σήμερα αν δεν είχαν δολοφονήσει οι τύραννοι όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεξιούς και αριστερούς....
Ίσως πάρεις και την πραγματική απάντηση για το πως φτάσαμε ως εδώ.
υγ
Αυτό με τους ελευθέρους επαγγελματίες που δεν πλήρωναν να το κοιτάξεις.
Μπορεί ας πούμε να πλήρωναν αλλά τα λεφτά να μην έφταναν ποτέ στο κράτος.
Για ρώτα κανένα φίλο σου να σου πει τι "εμπειρίες" είχε.
υγ2
Οι ΔΕΚΟ δεν είναι δημόσιο και ΕΚΕΙ έγινε ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ φαγοπότι
μαζί με τους ιδιώτες
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 18/06/2015 στις 17:31.
ανανήψαντας
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κοίτα Νίκο ώρες ώρες πιστεύω ότι διαβάζεις αυτά που θέλεις και απαντάς σε ότι σε βολεύει.
είπα ΠΟΛΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι, όχι όλοι.
τώρα, αναφέρω τους δημοσίους υπαλλήλους γιατί πληρώνονται από τα λεφτά μου.
επισής δεν είπα ποτε ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι αθώες παναγίες.
όσο για τις ΔΕΚΟ, με ποιανού λεφτά δημιουργήθηκαν;
Με των Αμερικάνων....
Τέλος πάντων εμένα η γνώμη είναι -και την έχω ξαναπεί- ότι η Ελλάδα οδηγήθηκε στην πτώχευση συνειδητά.
Οι πολίτες αυτής της χώρας είχαν 2 επιλογές
Ή να συναινέσουν και να πάρουν ένα μισθό ο οποίος έφτανε να ζεις καλά αλλά δεν μπορούσες να επενδύσεις
Ή να διαφωνήσουν οπότε βίωναν τον κοινωνικό αποκλεισμό.
(φανταριλίκι στα σύνορα, κλειστές οι πόρτες του δημοσίου και
δυσκολίες στον ιδιωτικό τομέα.)
Η διαφθορά λοιπόν που ξεκινά από πολύ παλιά όχι μόνο δεν χτυπήθηκε αλλά καλλιεργήθηκε επιμελώς...
Δεν άφησε δε έξω κανέναν τομέα και κανέναν κλάδο.
ΟΥΤΕ τα μοναστήρια, ούτε τους γιατρούς, ούτε τους δασκάλους, ούτε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Έτσι μας γαμάνε σήμερα .....
![]()
ανανήψαντας
Μα πραγματικά ρε σύ...τι γράφεις? Πόσο γαμημένα βολικό είναι για τον κάθε έναν να καλλιεργεί συνωμοσίες στο μυαλό του και να δίνει εύκολες απαντήσεις για να ησυχάσει πως δεν έχει καμμία ευθύνη και ΚΑΜΜΙΑ αυτοκριτική το τι έχει γίνει εδώ?
Τι σημαίνει οτι είχαν δύο επιλογές? Πότε έγιναν δύο οι επιλογές? Όταν χρεωκοπήσαμε που έγινε ηθελημένα...από ποιούς και γιατί? Ασε τις αοριστίες για τους κακούς και τους εξωγήινους, και απάντησε μου σοβαρά.
Γιατί οδηγηθήκαμε στην πτώχευση συνειδητά? ...1-2-3 λόγους
Γιατί η διαφθορά καλλιεργήθηκε συνειδητά από παλιά? Ποιό είναι το απώτερο σχέδιο που κατέστρωσαν οι "σύμμαχοι"-"εταίροι" που ΤΗΝ ίδια χρονική περίοδο ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις με δολοφονίες και πραξικοπήματα, και γιατί δεν έκαναν το ίδιο και εδώ? Σαν να λέμε οτι ενώ θα μπορούσαν να μας θάψουν για πλάκα, προτίμησαν να μας ταίσουν μέχρι να πάθουμε χοληστερίνη και να πεθάνουμε από έμφραγμα.
Πείτε μου ρε ΄σεις, γιατί θα με μουρλάνετε...ποιός είναι αυτός που επί 30-40 χρόνια εξυφάνει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει το πήξιμο στις επιδοτήσεις για να χρεοκοπήσουμε τελικά? Γιατί, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ λές ! Πως το σχέδιο ήταν να μάθουμε να ζουμε σε έναν άνετο τρόπο ζωής, έτσι που θα ήταν εύκολο να μας στραγγαλίσουν.
Πες μου λοιπόν. Ποιά κράτη/ομάδες/συμφέροντα/κονσόρτιουμ/πολυεθνικές/ συμμετέχουν σε αυτή τη συνωμοσία, περιμένοντας επί 40 χρόνια μέχρι την τελική νίκη?
Ήμαρτον λέμε...ο ψυχρός πόλεμος, λιγότερο διήρκεσε.