+1 στο να μην δώσεις τον μαύρο σκύλο το XR. Κράτησε το και πάρε ένα άλλο για κανένα ταξίδι ή πάρε κάποιο ασφάλτινο να κάνεις και τις καταδρομικές σου.
Τώρα στο δίλλημα σου εγώ θα διάλεγα το 990.
+1 στο να μην δώσεις τον μαύρο σκύλο το XR. Κράτησε το και πάρε ένα άλλο για κανένα ταξίδι ή πάρε κάποιο ασφάλτινο να κάνεις και τις καταδρομικές σου.
Τώρα στο δίλλημα σου εγώ θα διάλεγα το 990.
Καλα ρε μαγκες μας δουλευευτε??? Εδω ανοιξαμε τον κουμπαρα για να βαλουμε βενζινη και εσεις λετε αν θα κρατησετε η θα δωσεται το 2 μηχανακι.ειμαστε κανα 2 ατομα που το θελουμε το xr δωστο μας και ξερουμε τι να το κανουμε μην το εχεις και καθεται κιολας και οταν το θες στο δινουμε πισω....ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος .και μπραβο ρε παλικαρια ευτυχως που μας ενημερωσατε για το υψος σας να ξερουμε με ποιον μιλαμε...1.93 και 1.85 πρεπει να ειστε ωραια παιδια...παρε το 950 καγκαλε.
Για την πρόκληση του κοινού αισθήματος; :P
Θέλει να πει ότι είναι υπερβολή να κρατήσει δύο μεγάλα μηχανάκια.
Ειμουνα και εγω στη θεση σου, για κανα χρονο ειχα και το xr και το 950.
Αν μπορεις να τα συντηρεις και τα 2 κρατα και το xr. Αν οχι δωστο και παρε ενα παπι-σκουτερ αν κυκλοφορεις πολυ στην πολη.
Εγω το εδωσα το xr μετα απο 17 χρονια. Το ευχαριστηθηκα οσο δεν παει, απο παπι, διακοπες νησακια, μεχρι μονοπαταδες στην Παρνηθα. Στεναχωρηθηκα οταν το εδωσα αλλα πιστευω οτι ειχε κανει τον κυκλο του, σε σχεση και με τις αναγκες μου.
Ακους εκει κατσανε κατι λεφτα κ θα μας τα φαει ο τσιπρας....απο ποτε εχουν κ πολιτικες προεκτασεις οι συζητησεις για μηχανακια....???
Απο ποτέ ρε παίδες έγινε το φόρουμ τόπος συζήτησης μόνο για μηχανάκια κάτω 4000€ και μόνο. Αυτοί που εχουν ακόμα λεφτά και θέλουν το κατι παραπάνω δλδ να μην μας απασχολούν με τα θέλω τους γιατί μας προκαλούν το κοινό αίσθημα και ζηλεύουμε?
Πάρε το 990 σίγουρα και κάνε οτι γουστάρεις με το XR.
Μια φορά χοντρός, μια ζωή "χοντρος" .
Εντάξει, δεν το πα ως "πρόκληση" να κρατήσω το XR! Το χω τόσο καιρό ως κύριο μέσο μεταφοράς... Απλώς σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και τίποτα άλλο (παρότι κάθε φορά που ανεβαίνω στην Εξαρούμπα χαίρομαι!) Τεσπα, κουβέντα κάνουμε, γνώμες λέμε, μην αρπάζεται κανείς!
![]()
στηρίζω κι εγώ την επιλογή "παίρνω τώρα KTM, κρατάω το XR και βλέποντας και κάνοντας". Όσον αφορά τα φράγκα, αν δε καταναλώσουμε παιδιά, έστω και κατέμ εργαλεία, πώς θα τονωθεί η αγορά?![]()
Aυτο δεν εχει και πολυ νοημα.. Δυο χωματερα. Αμα μπορουσε το παλικαρι να παρει ας πουμε το smt 950 τοτε ναι.
Αλλα ποιος ο λογος να συμβιβαστει στην ασφαλτο με 21 18 ζαντες και μεγαλο υψος για τις off road δυνατοτητες του adv εφοσον εχει ηδη μια χαρα endurακι που κανει τα παντα και πιο οικονομικα;;
Παντως αν οντως παρει το adv και χρησιμοποιει μονο αυτο ειναι καλυτερο να κρατησει το XR στην ακρη. Δεν χανουν την αξια τους αυτα τα μηχανακια και ισως κερδιζουν κιολας οσο περνανε τα χρονια εφοσον ειναι σε καλη κατασταση. Επενδυση!![]()
MADE IN JAPAN 日本製