Mr. Robot υπόσχεται πάρα πολλά όμως.
Dark matter. Έλλειψη άλλης space opera, λίγο από firefly, λίγο από SGU θα το φάμε.
Mr. Robot υπόσχεται πάρα πολλά όμως.
Dark matter. Έλλειψη άλλης space opera, λίγο από firefly, λίγο από SGU θα το φάμε.
Ναι είναι λίγο περίεργο το Dark Matter... Τι θα δούμε και με αυτό, τα κακά παιδιά που γίνονται καλά παιδιά και σωτήρες του ελεύθερου κόΖμου και των αποικιώνΕ;
Το Mr Robot πότε στο καλό θα συνεχίσει; **άκυρο, τώρα είδα ότι επίσημα ξεκινάει 24 Ιουνίου.
Εχω δεί σχεδόν τα πάντα οι καλύτερες σειρές που κυκλωφορούν ειναι οι εξής.
game of thrones,walking dead,spartacus,vikings, lost, true detective, prison break,homeland
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Καλα τα λετε με το GOT .... συμφωνω με τους προλαλησαντες αλλα εδω και κανα δυο μερες μαθαινω πως μαγειρευει meth ο μπέκινγκ μπαντ! Αργησα λιγο (εως παρα πολυ) αλλα την ξεκινησα! Το θεμα ειναι οτι και στην πρωτη σεζον κανει κοιλια αλλα στα τελευταια δυο επεισοδια σε αποζημειωνει! Ωραιος ο καραφλας τα σπαει!
Λέγαμε ότι λείπουν "space dramas" ε να ακόμα ένα. The killjoys, οι "κυνηγοί κεφαλών" του διαστήματος. Δεν το είδα ακόμα.
http://www.imdb.com/title/tt3952222/
The Knick.
Το άρχισα χθες.
Με τον Clive Owen να κάνει το χειρούργο σε ιδιωτική κλινική του 1900 στη Νέα Υόρκη και να βαράει ενέσεις κοκαϊνης.
Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh
Για το GoT, θα ήθελα η Σέρσεϊ να σκίσει αυτήν την τύπισα που της έκανε όλα αυτά.
Μετά, να κατέβουν επιτέλους αυτοί οι άσπροι μισοπεθαμένοι και να καθαρίσουν όλο τον σκατότοπο το Westeros.-
Στο τέλος, μην γίνει όπως το Lost μόνο.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Μάλλον ξεχνάς τι έχει κάνει η Σέρσει τόσες σεζόν τώρα...
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Ώπα ρε μπόις, εγώ δεν θέλω να γίνει zombie wasteland το μέρος...
Μου θυμίζει υπερβολικά το Warcraft που παίζαμε το πάλαι ποτέ και το συμπαθώ. Death to the dead ή κάτι παρεμφερές λέω.