Ε δεν αντέχω. Θα το πω...
ΤΙ ΚΩΛΟΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ !!!
Από το Νοέμβριο δεν έχει σταματήσει να βρέχει στη Θεσσαλονίκη. Και τώρα πάλι καταιγίδα...
Τελειώνει ο Ιούνιος και καλοκαίρι ακόμα δεν είδαμε...
Ε δεν αντέχω. Θα το πω...
ΤΙ ΚΩΛΟΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ !!!
Από το Νοέμβριο δεν έχει σταματήσει να βρέχει στη Θεσσαλονίκη. Και τώρα πάλι καταιγίδα...
Τελειώνει ο Ιούνιος και καλοκαίρι ακόμα δεν είδαμε...
εχω βρισει Θεους και δαιμονες για τον κωλοκαιρο της Θεσσαλονικης...
καμια σχεση με της Αθηνας...
μιλαμε για καταντια...
τοσο σκατοκαιρο καλοκαιρι εχω δει μονο στα Γιαννενα και γενικοτερα Ηπειρο, και λογω αυτου ορκιστηκα να μην ξαναπαω καλοκαιρι ΠΟΤΕ...
Η υπομονή του Ινδού...
Ε ρε να φτιάξει ο καιρός και να μας μοιράσουνε δελτία για τα καύσιμα...![]()
και μενα δε με πάει καθόλου τελευταια... προηγουμενη βδομαδα αλλαξα λάστιχα και ειπα να πάω μια ορεινη χαλκιδικη(*) να τα "στρωσω" και εγινα μουσκεμα!
πάλι καλα που βρήκα ένα κιοσκι και γλιτωσα
αφου γυρισα την επλυνα, γυαλισα, κέρωσα και την πέμπτη που την έβγαλα βόλτα μια απ τα ίδια...
ξανά λοιπον γυαλισμα και σημερα που σηκώθηκα με σκοπό να παω καμια βολτα χαλκιδικη ριχνει καρέκλες!!!
(*) ωραιο πιστάκι βρήκα - απο Πλανά-Μεταγγιτσι![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Ωραίος .... εγώ το πλένω κάθε έξι μήνες περίπου, ειδικά αν δω και έρχεται βροχή το ξεσκεπάζω για να πλυθεί.
αν δεν σας αρέσει η Σαλόνικα , τότε να πάτε αλλού ... όπως λέει και η διαφήμιση με τα magnum!![]()
Τώρα έβγαλε ήλιο,επειδή κάνει μια στο τόσο 1-2 μπόρες ... είναι λες και είστε από ζάχαρη.
Όπως λέει κι ο Ηλίας, στην Ήπειρο βρέχει μια φορά το χρόνο...
...από Οκτώβρη μέχρι Μάιο.
![]()
Τον Αύγουστο του 98 πάντως που υπηρετούσα Βελισσάριο 10 βροχές (τουλάχιστον) τις έριξε.
Και όλες μεσημεράκι
14:00 λαμπίκο ο ουρανός
14:30 Οι πρώτοι σωρήτες στο Μητσικέλι
15:00 Ομπρέλα
17:30 Στο 12 έξω για καφέ.
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
εγω παντως προλαβα και εκανα μια γρηγορη σημερα..!μετα τις 1+ πεταχτηκα μεχρι ρεντινα!
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/