Σελίδα 36 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Bell cap στον Subtank mini
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bellcap subtank mini.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	26,7 KB 
ID:	337345
    Φίου φίου φι φι φίου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Bell cap στον Subtank mini

Όνομα:	bellcap subtank mini.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	26,7 KB 
ID:	337345
    Toli o mini μου φέρνει υγρό στο στόμα (ελάχιστο), έχει διαρροές απ' τις τρύπες αερισμού και απ' τη ροδέλα που γυρίζει για να ρυθμίζει την τζούρα και οι ατμοποιητές με τις κάθετες αντιστάσεις δεν έχουν την απόδοση που θα έπρεπε (ούτε ο 0,5 ούτε ο 1,5Ω).
    Κάτι μου λέει ότι για όλα τα κακά ευθύνονται οι κεφαλές και όχι το τανκ γιατί αυτοί έχουν επάνω τους τις τσιμούχες στεγανοποίησης ώστε να μην κάνει το υγρό κύκλο.
    Η κεφαλή 0,5 αρνείται να λειτουργήσει επαρκώς κάτω από 30w (25 το λιγότερο) με αποτέλεσμα ο ατμός να είναι ζεστός.

Το επισκευάσιμο είναι λίγο καλύτερο από θέμα διαρροών και γεύσης. Πόσο σου διαρκεί το επισκευάσιμο?

Δεν είναι ίδιος με αυτόν που έχεις εσύ, είναι απ' το σετ που πόσταρε ο τεό 2 σελίδες πριν και έχει τις κάθετες αντιστάσεις.

Όταν ξεκίνησα ηλ. τσιγάρο δεν δούλευε τίποτα. Όταν ξεκίνησε το θρεντ είχα κόψει τα πάντα για να ξεκινήσω πάλι πολύ αργότερα το κάπνισμα. Πριν λίγο καιρό το γύρισα πάλι σε ηλεκτρονικό γιατί βαρέθηκα. To βρίσκω περίεργο να υπάρχουν ακόμα τέτοια προβλήματα!

Τώρα χρησιμοποιώ έναν της eleaf, τον gs air που κοστίζει το 1/3 του kangertech και είναι απροσδόκητα καλός για τα λεφτά του ενω οι κεφαλές έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση και διάρκεια.
    Sent from me using a computer.

Τις κάθετες αντιστασεις δεν τις έχω δοκιμάσει. Μπορείς να κάνεις το εξής : Κλείσε τον αέρα από το δαχτυλίδι και μετά γέμισε. Αν το ξεχάσεις αυτό, μόλις το γεμίσεις, γύρισε το ανάποδα έχοντας το δαχτυλίδι στη μεγάλη ροή αέρα, και βάζοντας ένα χαρτομαντηλο στην όπη του αέρα, κλείσε τα μάτια και φυσα δυνατά για να φύγει το περίσσευμα. Τα μάτια τα κλείνεις για να μην σου πέσει υγρό στα μάτια. Το έχω πάθει κάι ημανε με κόκκινα μάτια μετά. Μετά από αυτό, στρωνει και δεν έχεις υπερτροφοδοσία. Το πρόβλημα που περιγράφεις είναι καθαρά υπερτροφοδοσία.

Με κεφαλή 0.5 το ελάχιστο είναι το 25 watts οπότε σωστά κάνει και δεν σε καλύπτει. Μια μέση τιμή είναι το 1.2 Ohm το οποίο έχει μέγιστο τα 25 watts. Στα 18 μέσο όρο θα είσαι πιερ καρντεν.
    Αν ρουφας και σου κάνει μπουρμπουληθρες στο rba κομμάτι, τότε, πάλι έχεις υπερτροφοδοσία. Το βαμβάκι νά μην σκεπαζει τις τρύπες τροφοδοσίας. Με ένα ψιλό στέλεχος, άνοιξε το καπάκι της καμιναδας και σπρωξε το βαμβάκι προς το deck, ώστε να είναι ελεύθερες οι οπες του υγρού. Τι υγρό κάνεις σε αναλογία;

Moderator
    Αυτό με το οποίο τον δοκίμασα πρέπει να ήταν 50-50 (είχε σίγουρα pg). Ξεκίνησα με το rda. Ποσότητα στο βαμβάκι έβαλα όση είδα στα βίντεο στον σωλήνα και αυτό με τις τρύπες το πρόσεξα. Η αντίσταση του rda είναι 0,5 αλλά δούλευε και σε πολύ χαμηλά w (στα 15 σκότωνε).
    Αργότερα δοκίμασα και με τις άλλες 2 κεφαλές, κάποια στιγμή το φύσηξα, έπαιξα με τα w, ξαναδοκίμασα με διαφορετική ποσότητα βαμβάκι στο rda κτλ.

Διαβάζοντας αυτά που μου έγραψες πιθανολογώ ότι κάπου έκανα μαλακία με το rda οπότε ξανα ξεκίνησα απ' την αρχή.

Έπλυνα φύσηξα καθάρισα, γέμισα με 100% vg 9% νικοτίνη και αυτή τη φορά ξεκίνησα με μια έτοιμη κεφαλή, (αντίσταση 1,5). Έκανα λίγο στα 18W δοκίμασα μέχρι τα 15 με μεσαία και μεγάλη τρύπα. Ως τώρα όλα καλά. Ακόμα και η απόδοση είναι πολύ καλύτερη.

Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και με την 0,5 και δε θα βιαστώ να χρησιμοποιήσω το rda για να σιγουρευτώ ότι φταίω εγώ.

Ευχαριστώ ρε συ!
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 20/06/2015 στις 18:22.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εχω και εγω διαρροές και νόμιζα οτι είναι συμπύκνωση.
    Αλλά παίζει να είναι αυτό που λέει ο σουπιας.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Moderator
    Τα πάντα λειτούργησαν σωστά μέχρι να το ξαναγεμίσω. Μετά άρχισαν πάλι οι μπουρμπουλίθρες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Τα πάντα λειτούργησαν σωστά μέχρι να το ξαναγεμίσω. Μετά άρχισαν πάλι οι μπουρμπουλίθρες.
    έκλεισες τον αέρα όταν πήγες να γεμίσεις;Αν όχι,ανάποδα και φύσηγμα και λογικά θα στρώσει.
    Αυτα συνέβησαν με έτοιμη κεφαλή ή με το επισκευάσιμο κομμάτι;Αν ναι με το rba,στείλε μια φωτό το deck σου να βρούμε τι παίζει λάθος.
    Φίου φίου φι φι φίου

Moderator
    Απογοητευτικα πάλι και κότσαρα τον eleaf. Είναι κρίμα όμως γμτ!

Αυτό εννοείς?

Όνομα:	IMG_8435.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	79,6 KB 
ID:	337446

Αυτό έχει αντίσταση 0,5 και δουλεύει ακόμα και με 7w. Το δοκίμασα και με αρκετή και με λίγη ποσότητα στο βαμβάκι. Αυτό είναι τελευταίο που έφτιαξα, τα άλλα τα πέταξα λόγο διαρροών. Μετά από λίγο στα 10w έβγαλε και αυτό υγρό απ' τις τρύπες χωρίς να κάνει μπουρμπουλίθρες ή να μου δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά όπως κάνει η έτοιμη.

Η έτοιμη κεφαλή στα 0,5 δεν δουλεύει κάτω από 30w. To επισκευάσιμο αν το φτάσω εκεί θα πάρω φωτιά. Κάνω κάτι λάθος?

Την έτοιμη στα 0,5 δεν την έχω δουλέψει πολύ.

Την άλλη στο 1,5 την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές. Αρχικά υπέθεσα ότι το υγρό που έβγαινε απ' τις τρύπες ήταν εκεί από πριν λόγο του ότι είχα βάλει τον επισκευάσιμο και είχα κάνει κάποιο λάθος. Αν και κάποια στιγμή τα φύσηξα όλα υπέθεσα οτι δοκιμάζοντας θα έκανα πάλι κάποιο λάθος ή δεν καθάρισα κάτι καλά. Αφού τα έπλυνα, φύσηξα κτλ. τα πάντα όλα, δούλεψε μια χαρά για μια φορά μόνο. Ο ατμος ήταν καλός αλλά η γεύση-άρωμα μάλλον όχι. Μετά δεν ξαναλειτούργησε όπως πρέπει. Ας έκανα πάλι την ίδια διαδικασία. Δοκίμασα και το φύσιμα ανάποδα που μου είπες, τα έλυσα και τα καθάρισα, τίποτα. Με το που το έδενα και το γέμιζα έκανε μπουρμπουλίθρες και δεν ρουφούσε καλά.

Οι τρύπες δεν κλείνουν εντελώς (ίσως στον παλιό να κλείνουν), μα τι ρόλο παίζει αυτό? Μπορώ να το γυρίσω ανάποδα, να ξεβιδώσω το δοχείο μόνο, αφήνοντας τον ατμοποιητή και την βάση του στην μπαταρία να γεμίσω και να ξαναβιδώσω κρατώντας την μπαταρία ανάποδα. Μα το έχω κάνει και βγάζοντάς το ολόκληρο, δεν έχει καμία διαφορά.

Αρχικά υπέθετα ότι το πρόβλημα ήταν σε αυτές τις τσιμούχες και περνούσε το υγρό κάτω.

Όνομα:	IMG_8442.jpg 
Μέγεθος:	80,4 KB 
ID:	337448

Μα δεν νομίζω να φταίει αυτό. Μάλλον είναι ο ατμοποιητής. Τον έχω φυσήξει και μόνο του αφού τον σκουπίσω όπως κάναμε παλιά.

Όνομα:	IMG_8441.jpg 
Μέγεθος:	75,5 KB 
ID:	337449

Μετά κάνω ότι ρουφάω και δίνει ελεύθερα. Γεμισμα-δοκιμή-μπουρμπουλίθρες χωρίς να στάζει αλλά και χωρίς σοβαρή απόδοση. Τον βγάζω, τον σκουπίζω εξωτερικά κάνω ότι ρουφάω απαλά προσέχοντας να μην κλείσω τις τρύπες με τα δάχτυλα και δεν δίνει σωστά.

Στην πιο πάνω φωτό βλέπεις δυο μικρές τρυπούλες πάνω απ' την κόκκινη τσιμούχα? Ίσως έχει βουλώσει κάτι και με το που παίρνει υγρό δεν δίνει σωστό αέρα.

Ο επισκευάσιμος όμως γιατί να βγάζει το υγρό από κάτω? Αυτός δεν κάνει μπουρμπουλίθρες κ μλκ. Απλά κάνει υπερχείλιση! Μα είναι δυνατόν να μη δουλεύει τίποτα? Θέλω να ξαναδοκιμάσω τον ατμοποιητή με την 0,5 αλλά έχω χαλάσει μισό μπουκαλάκι υγρό σε δοκιμές φυσώντας και σκουπίζοντας το με χαρτοπετσέτες.
    Αν είχε την τιμή του eleaf δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ.

Moderator
    Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά η απο πάνω ή τι θέλεις να δεις.

Όνομα:	IMG_8437.jpg 
Μέγεθος:	69,0 KB 
ID:	337450

Αυτό το έχω φυσήξει μέχρι να μη βγάζει τίποτα από καμία τρύπα.

Όνομα:	IMG_8439.jpg 
Μέγεθος:	81,2 KB 
ID:	337451

Βιδώνω επάνω την κεφαλή, το βάζω στην μπαταρία, κρατάω την μπαταρία αναποδα και βιδώνω το δοχείο. Το γυρίζω ίσια, ρουφάω, μπουρμπουλίθρες.

Μάλλον έχει βουλώσει η κεφαλή. Αν το γυρίσω ανάποδα και φυσήξω στέλνει το υγρό στις τρύπες αλλά μια ποσότητα πρέπει να μένει μέσα και πρέπει να το ξανανοίξω.

Με την επισκευάσιμη δεν έχω τέτοια προβλήματα, μόνο υπερχείλιση απ' τις τρύπες και ζέστη με 12w και πάνω, τόση όση και η ετοιμη κεφαλή με την ίδια αντίσταση στα 30 και στα 35w.

Moderator
    Με τα πάντα καθαρά, δοκιμή της έτοιμης 0,5 στα 30w μετά από 5 ρουφιξιές σχετικά ζεστού ατμού.
    Μπουρμπουλίθρες δεν έκανε όπως η άλλη. Απόδοση όχι αυτή που θα έπρεπε.

Όνομα:	IMG_8446.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	84,1 KB 
ID:	337452

Γυρίζοντας τη ροδέλα.
    Όχι δεν βγάζει η κόκκινη τσιμούχα που στεγανοποιεί το τζαμάκι.

Όνομα:	IMG_8448.jpg 
Μέγεθος:	71,9 KB 
ID:	337453

Όνομα:	IMG_8449.jpg 
Μέγεθος:	60,6 KB 
ID:	337454

Moderator
    Άλλη μια προσπάθεια με τον rda βάζοντας ακόμα περισσότερο βαμβάκι. Όσο πιο σφιχτά στο ελατήριο μπορούσα ώστε να μην κοπεί και όσο το δυνατόν περισσότερο στις άκρες ώστε να μην στουμπώσει και δεν τραβάει.

Με λειτουργία στα 12w (την αντίσταση μου την αναγνωρίζει και το μηχάνημα 0,5) δουλεύει χωρίς δράματα.

Μαλλον θελει αρκετο φυτιλι,γιατι και εμενα με λιγο βαμβακι εβραζε σαν τρελο.

Η εργοστασιακή για να μην δουλέψει μάλλον θα έπεσες σε ελαττωματική.Σωστά τα κάνεις όλα,δε βλέπω κάτι λάθος.Η λογικότερη εξήγηση είναι πως κάτι πάει στραβα με την εργοστασιακή παρά με έσενα.Ερώτηση χαζή,στην φωτό,η εργοστασιακή κεφαλή,μοιάζει σα να μην έχει βαμβάκι μέσα.
    Φίου φίου φι φι φίου

Τολη εχει κατι σαν δευτερο πασο και μετα ειναι το βαμβακι,δεν ειναι προσωπο με το τοιχωμα.

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:01