Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Βορεια Ευβοια...ζητουνται πληροφοριες.

Παλαιό μέλος

Βορεια Ευβοια...ζητουνται πληροφοριες.

Κατα τον Ιουνιο σκεφτομαι να παω για μερικες μερες με την οικογενεια στη Βορεια Ευβοια .Ακουω καλα λογια για την περιοχη,αλλα εχω μεσανυχτα.

Οποιος ξερει ας πει κανενα καλο παραθαλασσιο μερος ,η καποια δοκιμασμενα καταλυματα,κατα προτιμηση ενοικιαζομενα δωματια.

Περα απο αυτο,ολες οι πληροφοριες δεκτες.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Εγώ για χρόνια πήγαινα για camping εδώ.Αλλά κοίτα το γιατί έχει και bungallows και επίσης κάτω ακριβώς απο το δρόμο έχει πολύ καλή παραλία.Το συγκεκριμένο πάντως μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση γιατί και πεντακάθαρο ήταν και μπορούσες να φας εντός είχε καταπληκτικές τιμές στο εστιατόριο του και είχες και εναλλακτικά την πισίνα οπού πολλοί άφηναν τα παιδάκια τους και τα ελέγχει και ναυαγοσώστης και έχει και δραστηριότητες για να μην βαριόνται.Τελευταία φορά πήγα το '05 αλλά απ ότι είδα έχει οργανωθεί πιο πολύ απο τότε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ροβιες

βρισκεις απο bungalows μεχρι ενοικιαζομενα δωματια και ξενοδοχεια...
    η θαλασσα ειναι καλη και διπλα καθ'οτι παραθαλασσιο το μερος...
    στα 22χλμ Αιδηψος για μεγαλη περατζαδα και λιγο night life...(το ξερω δεν φημιζεται για την νεολαια το μερος, αλλα εχει 2-3 μαγαζια που μαζευει νεαρο-κοσμο)..
    στα 10χλμ Λιμνη για ρομαντζαδα, βολτα και παγωτο..
    στα 13χλμ καταρρακτες Δρυμωνα και μοναστηρι οσιου Δαϋιδ μεσα στο πρασινο...

και μπορεις να πας και μονοημερες εκδρομες σε Λιχαδα-Λιχαδονησια, Πευκι κλπ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Εγω επειδη λογω επαγγελματος αναγκαστικα τριγυριζω στην β. Ευβοια θα σου ελεγα να πας αν:
    -Θελεις ηρεμες οικογενειακες διακοπες που το τσακιρ κεφι ειναι τσιπουρο με καλο ψαρακι σε ταβερνα.
    - Σου αρεσει η φυση-βουνο-καταπρασινο δασος με ωραιες διαδρομες για μοτο.
    -Οικονομικα σχεδον στα παντα.

-Μην πας αν ψαχνεις:
    -Μαγευτικες παραλιες με γαλαζια νερα και αμμο. (Εχω κανει μπανιο σε Αιδηψο, Ωρεους, Πευκι και ξενερωσα με το τις πετρες που δεν μπορεις να περπατησεις, βαθιες θαλασσες γενικα κ σιγουρα οχι καθαρες- τελευταια φορα στο Πευκι κονομησα μια ωραια ωτιτιδα απο μολυσμενα νερα που με ταλαιπωρησε απιστευτα)
    -Διασκεδαση για νεολερα..

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Καταπράσινα τοπία με πλατάνια, βελανιδιές και πολλά μα πολλά αξιοθέατα. Παμφθηνα ολα τα φαγωσιμα και χαλαροτητα. Μεχρι εκει ομως.Θα συμφώνησω με τον φίλο μου από πάνου, ότι η θάλασσα στον βόρειο Ευβοϊκό είναι χάλια.

Από την πλευρά της Αιδηψού, απατα στα τρία μέτρα από την ακτή, βοτσαλακι, θολούρα και βρωμια αν το πιάσει βοριάς.
    Από την πλευρά της Αγ. Άννας οι παραλίες είναι καλύτερες ( ψιλο βοτσαλακι η αμμος) η θάλασσα καθαρή, αλλά πάλι στα τρία μέτρα το χάος. Επίσης απο την πλευρα του Αγαιου βγαίνουν σαλουφες ( τσούχτρες).

Θες αποκλειστικά Βόρεια? Η Νότια Εύβοια είναι εξίσου όμορφη ( δεν έχει πράσινο όμως) και οι παραλίες της θυμίζουν Κυκλάδες. Αμμος και πεντακαθαρες. Μαρμάρι, Κάρυστος, Στύρα είναι καταπληκτικά μερη για οικογενειακές διακοπές.
    Για Κάρυστο σου λέω, που, πως και πόσο αν σε ενδιαφέρει. Για Στύρα έχει κονε ο Σωτήρης(sotostzav).

Άσχετο ...
    Κανά αυτοκόλλητο έμεινε γιατί τα μοίρασα όλα?
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    και οι παραλίες της θυμίζουν Κυκλάδες.
    ήθελα να γράψω οτι το γ@μισες αλλά μάλλον το έχεις ξεσκίσει....
    πουτσ@@@@@@@@@

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Μωρέ Εύβοια να ' ναι κι όπου να 'ναι. Παρόλ' αυτά προτιμώ για καλοκαίρι τη νότια. Έχει και χωματόδρομους Τρου αντβεντσουρ
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Τρου αντβεντσουρ
    Θα ειναι με την οικογενεια....

Ειναι μπαι ντιφολτ τρου αντβεντσουρ.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Αιδηψός: Κοροϊδεύτε αλλά εμένα μου αρέσει, πολλές επιλογές για φαγητό κ ήρεμη βραδινή έξοδο.
    Ιστιαία (Ξηροχώρι): Ωραίες παραλίες (τσουκαϊτη, κανατάδικα)
    Ωρεοί: Πάνω - κάτω όπως η Ιστιαία.
    Λίμνη: Όπως το λέει η λέξη, σαν να είσαι σε λιμνοθάλασσα με λίγες κ καλές επιλογές για καταλύματα.
    Ροβιές: Πάνω κάτω όπως η λίμνη.
    Πευκή: Ωραία παραλία, περιποιημένα δωμάτια.

Γενικά όλα τα παραπάνω είναι στη σειρά. Παντού είναι καλά κ έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη βόλτα - περατζάδα από παντού.

Αγιά Άννα επίσης πολύ καλά. Μια καλή ιδέα είναι να μείνεις Αιδηψό κ μπάνιο στην Ιστιαία (έχει κ ωραίο ταβερΝείο στην ακροθαλασσιά).

Τέλος, θεωρώ πως η Β. Εύβοια είναι ποιοτικώς ανώτερη από τη Νότια πλευρά νοου οφένς γκάις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Τέλος, θεωρώ πως η Β. Εύβοια είναι ποιοτικώς ανώτερη από τη Νότια πλευρά νοου οφένς γκάις.
    ναι αλλά δεν έχει τις παραλίες της νοτίου πλευράς (νομίζω)
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ναι αλλά δεν έχει τις παραλίες της νοτίου πλευράς (νομίζω)
    για Νοτια Ευβοια δεν ξερω...ειχα παει πολυ μικρος Αετο-Καρυστο και το μονο που θυμαμαι ειναι κατι βραχια που καναμε βουτιες...
    Βορεια εχω εξοχικο Ροβιες και εχω γυρισει, επειδη ειμαι τυπος της παραλιας και της θαλασσας...καθομαι ολη μερα, ρακετες, ηλιοθεραπεια, κλπ...θα πω δυο πραγματα...

ο ευβοϊκος δεν εχει κυμα...ΠΟΤΕ...
    που σημαινει οτι μπορεις να κολυμπησεις πολυ ανετα και συνεχως εχεις την εντυπωση οτι εισαι σε μια μεγαλη λιμνη...
    οι θαλασσες ειναι καθαρες αλλα δεν εχει αμμο σχεδον πουθενα..μονο βοτσαλο, και μεγαλες πετρες (κροκαλες νομιζω το λενε)....

επισης ειναι πολυ βαθιες..στα 3 μετρα απο ακροθαλασσια δεν πατωνεις, εκτος αν εισαι 2μετρος...και μετα το χαος...κυριολεπτικα...(νομιζω οτι καπου στον ευβοϊκο εχει καταγραφει και το πιο βαθυ σημειο της Ελλαδας...)..γι'αυτο ειναι βαθυ μπλε το χρωμα και καπου βλεπεις οτι μαυριζει κιολας...
    μια καλη παραλια της Λιμνης ειναι το κοχυλι...ψιλο βοτσαλο, που δεν ενοχλει γιατι ειναι στρογγυλο και οχι τοσο βαθυα θαλασσα...το ομωνυμο beach bar ειναι ανεκτο απο αποψη παροχων (οχι απο τιμες) και μπορεις ν'αραξεις μια χαρα, αρκει να πας νωρις και να βρεις ξαπλωστρα-ομπρελα γιατι ειναι λιγες και πιανονται ευκολα...

το ιδιο περιπου ειναι και η παραλια στο παλιο κοινοτικο καμπινγκ Ηράκλη που βρισκεται λιγο εξω απο Ροβιες (απο την μερια της Λιμνης)...παλια το all day bar-beach bar-cafe-club "West" εκανε χρυσες δουλειες...
    η παραλια των Ροβιων εχει μπερδεμενο βοτσαλο με αμμο και δεν ειναι κατι το τρελο αλλα εχει πολλες παροχες σε καταλυμματα, φαγητο και καφε..+ οτι ειναι μεσα στο χωριο και μπορεις να κινηθεις μονο με ποδια για το οτιδηποτε θελησεις...

Αιδηψο εχω κανει μπανιο μια φορα μετα απο προτροπη φιλου αλλα και μονο που εβλεπα τις παντοφλες δεν ημουν ανετος, παρ'οτι δεν ειχα κανενα θεμα και υπηρχαν και οικογενειες με παιδακια που κανανε μπανιο...εκτος απο τα γεροντια που ειναι σταθερα και πανε με ολα σαν την κοκα κολα...

τωρα στα πιο βορεια κοντα στην Ιστιαια εχεις οργανωμενες παραλιες κοσμοπολιτικες με beach bar και αμμο, οργανωμενες αρκετα με χωρο για ρακετες και μια χαρα θαλασσα...
    Πευκι, τεραστια παραλια οργανωμενη με ξαπλωστρες παντου, αλλα ψιλοαχρωμη...

απο την μερια του Αιγαιου αυτες που αξιζαν οταν ειχα παει ειναι Αγ. Αννα, Κρυα Βρυση και Αχλαδι, αλλα εχω να παω καιρο (5-6 χρονια), οποτε μπορει να εχουν αλλαξει και δεν βαζω το χερι μου στην φωτια...

εκει που δεν εχω παει και εχω ακουσει καλα λογια ειναι Λιχαδα και Λιχαδονησια...κατι για τις Σεϋχελες της Ευβοιας λενε, αλλα αν δεν δω εγω δεν λεω τιποτα...

οτι αλλο θες, ρωτα...

στην νοτια εύβοια

- μια χαρά κύμα έχει ο ευβοικός εφόσον φυσάει (συνήθως βοριάδες)
    - όταν έχει νοτιάδες (σπάνια πάντως) βρωμίζει η θάλασσα
    - μια χαρά αμμος στις παραλίες
    - μια χαρα νορμάλ βαθαίνουν τα νερά (Στύρα), ωστόσο υπάρχουν και παραλίες που ναι, στα 2 μέτρα άβυσσος (Αλμυροπόταμος)
    - είσαι στο στενό κομάτι της εύβοιας και αν θες σε 15 - 20 λεπτά είσαι αιγαίο
    - αν είσαι αντβέντσουρ, πας σε καταπληκτικές απομονωμένες παραλίες

αυτιά
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Για Πετριες-Αγ.Αποστολους ακουσα καλα πραγματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Για Πετριες-Αγ.Αποστολους ακουσα καλα πραγματα.
    μπορεί, δεν ξέρω....

αλλά για πες μας κάτι, φαντάζομαι ΔΕ θες για κάθε πιθανή μετακίνηση να πρέπει να χρησιμοποιήσεις το αμάξι, ναι?
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Θα προτιμουσα να καθεται παρκαρισμενο οσο περισσοτερο γινεται.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2006, 10:51
  2. Amsterdam (ζητουνται πληροφοριες)
    από κουκουρουκου στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 20:22
  3. Δρυμώνας (ζητουνται πληροφοριες)
    από Nefeli στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 14:42