Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Μηχανή Vs Scooter

Νέο μέλος
    Πιο συγκεκριμένα ;;;;; Με μπάτζετ τα 3500 ευρώ πάντα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    640 πχ.... γ... και δέρνει....
    ανανήψαντας

Νέο μέλος
    Δεν θέλω τέτοιους είδους... Προτιμώ τα naked street....Δεν είμαι και μικρός σε ηλικία....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Duke 390 :P Αλλά θα περιμένεις κανά χρόνο να πέσουν οι τιμές.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    κατι σε ninja 250-300 δεν θα σε ενδιέφερε? που ειναι και ευκολο-οδηγητο και οικονομικο!? εκτος αν ντε και καλά θες τετρακιλυνδρο θηρίο και naked

μια ωραία επιλογή ειναι και το er6n της kawasaki και γενικώς απο 400-εως-600κβ βρισκεις πραμα

yamaha xj6, ειναι ευκολοδηγητο, παρα πολυ φιλικο στο νεο αναβατη, πολυ καλο και για πολη γιατι ξεχνας να αλλαζεις ταχυτητα αλλα και για εξορμησεις. ειναι στα χρηματα που θες, εχει αρκετα αλογα για να ειναι σβελτο με χαμηλα την δυναμη αλλα οχι και παρα πολλα για να ειναι φιλικο. Ομορφο ειναι γενικα νομιζω (υποκειμενικο αυτο), τετρακυλινδρο ειναι με 0 κραδασμους, εξατμιση εχει απο κατω για να μην ενοχλει και καιει ποδια, αξιοπιστο παρα πολυ(σκυλι) και τελος ειναι απο τα ποιο οικονομικα σε βενζινη. Αντε καλοριζικο

Το hornet προσωπικη μου αποψη ειναι πολυ λιγοτερο φιλικο σε νεο αναβατη οπως εσυ.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    er6f
    xj6 diversion
    cbf500
    svf650
    you rise you fall you're down then you rise again

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    yamaha xj6, ειναι ευκολοδηγητο, παρα πολυ φιλικο στο νεο αναβατη, πολυ καλο και για πολη γιατι ξεχνας να αλλαζεις ταχυτητα αλλα και για εξορμησεις. ειναι στα χρηματα που θες, εχει αρκετα αλογα για να ειναι σβελτο με χαμηλα την δυναμη αλλα οχι και παρα πολλα για να ειναι φιλικο. Ομορφο ειναι γενικα νομιζω (υποκειμενικο αυτο), τετρακυλινδρο ειναι με 0 κραδασμους, εξατμιση εχει απο κατω για να μην ενοχλει και καιει ποδια, αξιοπιστο παρα πολυ(σκυλι) και τελος ειναι απο τα ποιο οικονομικα σε βενζινη. Αντε καλοριζικο

Το hornet προσωπικη μου αποψη ειναι πολυ λιγοτερο φιλικο σε νεο αναβατη οπως εσυ.
    Σε προηγούμενο thread είχε γίνει η σύγκριση hornet με xj6 και σχεδόν όλοι πρότειναν το hornet σαν πιο ολοκληρωμένη λύση , γι'αυτο και εγώ δεν ανέφερα κάτι για το yamaha στο άνοιγμα του θέματος....

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Τηλέμαχος Προβολή μηνύματος
    Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τις συμβουλές . Εχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά το κόστος συντήρησης και καυσίμων αλλά θα σου πω ότι είμαι κάτοχος Alfa 147 1600cc με 9lt/100 εντός πόλης και λάστιχα 500 ευρώ , οπότε νομίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό το θέμα .
    μόνο 9 ;;; και εντός πόλης;;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Τηλέμαχος Προβολή μηνύματος
    Σε προηγούμενο thread είχε γίνει η σύγκριση hornet με xj6 και σχεδόν όλοι πρότειναν το hornet σαν πιο ολοκληρωμένη λύση , γι'αυτο και εγώ δεν ανέφερα κάτι για το yamaha στο άνοιγμα του θέματος....
    Για νέο οδηγό είναι καλύτερο το xj6. Δεν ισχύει το ίδιο για έναν ποιο έμπειρο οδηγό. Αυτό είναι η γνώμη μου, άλλος μπορεί να σου πει να πάρεις και 1200 κυβικά για πρώτη μηχανή, εσύ θα αποφασίσεις στο τέλος. Eγώ σου λέω αυτό ή Kawasaki er6n. Αν δεν θες γυμνά Diversion και f αντιστοιχα.

Εκτίμησή μου είναι πως και μόνο που μπαίνεις στο δίλλημα ,είσαι για σκούτερ..!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    μόνο 9 ;;; και εντός πόλης;;;;
    καμια σχεση η κινηση στην επαρχια με την κινηση στην αθηνα. εκει γκρινιαζουν αν περιμενουν 2 κοκκινα στο φαναρι, ενω εδω περιμενουμε και 4 και 5 αμα εχει μπλοκαρει το συμπαν.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Πάμε πάλι απ τήν αρχή......

Εγώ σκούτερ θα έπερνα
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανή vs ζώα στον δρόμο...
    από Gandalf dr685sm στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2011, 13:06
  2. ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ
    από kokosKRITI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1099
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2009, 11:08
  3. Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl
    από Nyor στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 19:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ