Πιο συγκεκριμένα ;;;;; Με μπάτζετ τα 3500 ευρώ πάντα...
Πιο συγκεκριμένα ;;;;; Με μπάτζετ τα 3500 ευρώ πάντα...
Δεν θέλω τέτοιους είδους... Προτιμώ τα naked street....Δεν είμαι και μικρός σε ηλικία....
Duke 390 :P Αλλά θα περιμένεις κανά χρόνο να πέσουν οι τιμές.
Life begins at 45°.
κατι σε ninja 250-300 δεν θα σε ενδιέφερε? που ειναι και ευκολο-οδηγητο και οικονομικο!? εκτος αν ντε και καλά θες τετρακιλυνδρο θηρίο και naked![]()
![]()
μια ωραία επιλογή ειναι και το er6n της kawasaki και γενικώς απο 400-εως-600κβ βρισκεις πραμα
yamaha xj6, ειναι ευκολοδηγητο, παρα πολυ φιλικο στο νεο αναβατη, πολυ καλο και για πολη γιατι ξεχνας να αλλαζεις ταχυτητα αλλα και για εξορμησεις. ειναι στα χρηματα που θες, εχει αρκετα αλογα για να ειναι σβελτο με χαμηλα την δυναμη αλλα οχι και παρα πολλα για να ειναι φιλικο. Ομορφο ειναι γενικα νομιζω (υποκειμενικο αυτο), τετρακυλινδρο ειναι με 0 κραδασμους, εξατμιση εχει απο κατω για να μην ενοχλει και καιει ποδια, αξιοπιστο παρα πολυ(σκυλι) και τελος ειναι απο τα ποιο οικονομικα σε βενζινη. Αντε καλοριζικο
Το hornet προσωπικη μου αποψη ειναι πολυ λιγοτερο φιλικο σε νεο αναβατη οπως εσυ.
er6f
xj6 diversion
cbf500
svf650
you rise you fall you're down then you rise again
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Για νέο οδηγό είναι καλύτερο το xj6. Δεν ισχύει το ίδιο για έναν ποιο έμπειρο οδηγό. Αυτό είναι η γνώμη μου, άλλος μπορεί να σου πει να πάρεις και 1200 κυβικά για πρώτη μηχανή, εσύ θα αποφασίσεις στο τέλος. Eγώ σου λέω αυτό ή Kawasaki er6n. Αν δεν θες γυμνά Diversion και f αντιστοιχα.
Εκτίμησή μου είναι πως και μόνο που μπαίνεις στο δίλλημα ,είσαι για σκούτερ..!!!![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Πάμε πάλι απ τήν αρχή......
Εγώ σκούτερ θα έπερνα
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R