Αν τα γυαλιά ηλίου σου έχουν 400ε, μπορώ να καταλάβω γιατί αγόρασες alfa romeo.
Πέρα από την πλάκα, πάντως, αν και αυτόν τον καιρό οδηγώ γαλλικό, δυσκολεύομαι να εκτιμήσω πραγματικά μη γιαπωνέζικα αυτοκίνητα. Εκτός από τα Audi. Σίγουρα δε θα αγόραζα οποιοδήποτε ιταλικό (ούτε μηχανάκι, εδώ που τα λέμε :P).
Life begins at 45°.
Alfa 33..και που είχα φτάσει και τι λιώσιμο είχε φάει.Θα το θυμάμαι για πάντα το αμάξι αυτό.Ειχε χαρακτήρα.
Α,και το gtv![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Όχι φίλτατε είναι απλά η αγαπημένη μου σύγκριση για κάποιον που θέλει να υποτιμήσει σε κάτι την αξία θεωρώντας ότι ο κανόνας πριν μερικά έστω χρόνια αυτά τα ποσά έδινε για αυτά τα αδικαιολογήτως πανάκριβα αξεσουάρ βλέπε design γυαλιά και αργότερα κινητά κλπ.
Μακριά από εμένα αυτά...
Τώρα για Alfa και 400 ευρώ δεν νομίζω να αξίζει να το συνεχίσουμε.
Πανο, μιλας για παλια/ιστορικα/αντικες τα οποια ουδεμια σχεση εχουν με τα συγχρονα αμαξια επιδοσεων που πλασαρει η φιρμα...
δεν ξερω κατα ποσο τοτε ειχαν προβληματα, αλλα δεν με απασχολει κιολας...
ουτε ποσο μπορει να δωσει ενας συλεκτης για μια αντικα...που ουσιαστικα δεν παιρνει τεχνολογια, αλογα για να τα κυκλοφορησει... παιρνει καλοσυντηρημενες λαμαρινες, μηχανη και classic design...
το ολο θεμα ειναι το πλασαρισμα της εταιρειας στην αγορα...που πλεον δεν το τρως το παραμυθι γιατι ξερεις περι τινος προκειται....
ναι, τα περισσοτερα ειναι μ0υναρες εμφανισιακα...αλλα μεχρι εκει...
οπως ειπα..για να το παρει καινουργιο καποιος λεφτας να κανει την κ@υλα του, και λιγο πριν ληξει η εγγυηση να το σπρωξει οσο οσο...
Life begins at 45°.
ιταλικο δεν θα επαιρνα ουτε γκαζακι για καφε..........
αλλα μια καλοσυντηρημενη 156 στο διχιλιαρο θα τη γουσταρα για λιγο καιρο ετσι για την εμπειρια και το κλασσικο πια σχεδιασμο της μεσα κι εξω
τα σημερινα της μοντελα ειναι ακριβα fiat φορτωμενα με μπιμπλικια![]()
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 25/06/2015 στις 15:33.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κινητήρας εξελιγμένος από τη Ferrari, πλαίσιο από maserati, styling alfa, Πόσο άσχημα μπορεί δηλαδή να είναι τα πράγματα? Ναι το σχέδιο της δε με τρέλανε και εμένα (όπως όταν είχα δει την 8c που έχασα τον ύπνο μου) αλλά όταν θα τη δούμε από κοντά θα είναι ακόμα καλύτερη από απλά κ@υλα που είναι τώρα. Αν έχει μια λογική τιμή (που θα την έχει) τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς ?