Σελίδα 65 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768697075115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το όνομα αναφέρεται πολλάκις στα βιβλία. Δε θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στη σειρά, αλλά είναι ο μεσσίας που περιμένει η κοκκινομάλλα θεάρα και τον βλέπει στο πρόσωπο του Stannis. Προφητεία, σωτήρας του κόσμου, θα τα σπάσει όλα και τέτοια. Κάτσε να δεις σε ποιο άλλο fantasy βιβλίο το'χω ξαναδιαβάσει...

Πολλές θεωρίες για τον Snow από διάφορους ευφάνταστους τύπους και ίσως ο ίδιος είναι ο λόγος που η ιστορία ονομάστηκε "A song of ice and fire". Starks = Ice, Targs = Fire. Ίσως όχι.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Κάτσε να δεις σε ποιο άλλο fantasy βιβλίο το'χω ξαναδιαβάσει...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Λάζαρος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Λάζαρος.
    Λαζώρ ο μεγαλοπρεπής ο θανάτω θάνατο πατήσας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το true detective δεν με τρέλανε το πρώτο επεισόδιο. Δεν έχει τίποτα ελκυστικό για να δεις το δεύτερο. Ούτε συνοχή, ούτε πλοκή, τίποτα. Φαντάζομαι κάποιο στόρι θα παίξει με το φόνο, ναι πρέπει να γνωρίσουμε τους χαρακτήρες αλλά... Τόσο άνευρο πράγμα πιά; Εκτός αν οι κατεστραμμένοι και ψυχολογικά "περίεργοι" τσαίοι είναι exciting στην από εκεί πλευρά του Ατλαντικού.

Ντάξει είχε ένα BMW μπατσικό RT με ήχο χάρλει είχε και ένα R γυμνό με ήχο τετρακύλινδρου Ιαπωνικού που φρενάρει όρθιο στο χώμα από τελική (πάρτα στη μάπα Μαρκ Μάρκεθ, προπέλεν ρε). Μιά ομορφιά...
    +1 meh

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Κάτι δεν παει καλά μ εμένα... Ειδα δυο επεισόδια του better call Saul,αλλα πολυ ζοριζομαι να τελειωσω το τρίτο... Φτιάχνει μετα μηπως; Μηπως εχει κατι το τρομερά αξιόλογο που παει χαμένο στο δικο μου απαίδευτο μάτι;

HelenKor εσενα τι σε τραβάει σε αυτη τη σειρά; Τέτοια βαθμολογία στο imdb κατι θα μου ξεφεύγει δε μπορει.....
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Φτιάχνει μετα μηπως; Μηπως εχει κατι το τρομερά αξιόλογο που παει χαμένο στο δικο μου απαίδευτο μάτι;
    Όχι, είναι μόνο για χίπστερ μπρέηκιν μπαντ φανμπόιδες.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Κάτι δεν παει καλά μ εμένα... Ειδα δυο επεισόδια του better call Saul,αλλα πολυ ζοριζομαι να τελειωσω το τρίτο... Φτιάχνει μετα μηπως; Μηπως εχει κατι το τρομερά αξιόλογο που παει χαμένο στο δικο μου απαίδευτο μάτι;

HelenKor εσενα τι σε τραβάει σε αυτη τη σειρά; Τέτοια βαθμολογία στο imdb κατι θα μου ξεφεύγει δε μπορει.....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, είναι μόνο για χίπστερ μπρέηκιν μπαντ φανμπόιδες.
    εγω που ειμαι μεγαλος φαν το BB..... το ειδα μονο για να δω που το παει..... τελικα ειναι απλα εκμεταλλεύονται το ΒΒ για να πουλησουν μια μετριοτατη σειρα...

Γιατι, τι σχεση εχει με το breaking bad?

Γιατι, τι σχεση εχει με το breaking bad?
    Ο κυριούλης είναι ο πρώην δικηγόρος του καράφλα.

Α και μια δικηγόρος του Franklin and bash ειδα παίζει στο Saul...τι στο καλο, ανακύκλωση τους βάζουνε;;;;

Παντως mrs browns boys τρελό γέλιο, ταλενταρα ο άνθρωπος!!!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παντως mrs browns boys τρελό γέλιο, ταλενταρα ο άνθρωπος!!!!!
    +1.
    Sent from me using a computer.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το είδα το S02E01 του True Detective... είναι σίγουρα πολύ νωρίς αλλά το feeling του πρώτου κύκλου που σε κόλλαγε στα πρώτα 5 λεπτά δεν το έχει με τη καμία... ούτε κατά διάνοια... παρ΄όλα αυτά νομίζω ότι θα βλέπεται (ο Farrell κλασσικά μάπας, όπως παντού που έχει παίξει, ο Vaughn παλεύεται).

Η ντετέκτιβ λέγεται στην σειρά Μπεζερίδη...

LOL έτσι, πόντια και αλκοολική και εθισμένη στο τζόγο και ψιλοκατεστραμμένη στα προσωπικά της...

Ήταν ένας τροχαίος ένας ντετέκτιβ και ένας πόντιος και κοιτούσαν ένα πτώμα...

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR

O Goodman ειναι ενας χαρακτηρας που μου αρεσει παρα πολυ! Κι ο Mike φυσικα!!!
    Ξερουμε την καταληξη απο το Breaking Bad και με ενδιεφερε παρα πολυ να δω πως ξεκινησε αυτος ο χαρακτηρας και τι τον αλλαξε, ωστε να γινει ο Goodman που ξερουμε.
    Τα ζαβα του ΒΒ (αναφερομαι στους δυο πρωταγωνιστες) ηταν ο "θανατος" του Saul... Μεσα στον πανικο τους τα καναν ολα ρΟιδο...

Και, τελος παντων, για μενα ειχε πολυ μεγαλο ενδιαφερον! Την ευχαριστηθηκα και περιμενω πως και πως τη συνεχεια!!!

Btw δεν ξερω αν το εχω αναφερει αλλα ξεκινησε η νεα σεζον του Strike Back!!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF