Σελίδα 46 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Αλλα μην φοβάστε Έλληνες!!!! ΑΠΑΝΟΥ ΤΟΥΣ.!!!!

Συνημμένο 337695
    https://youtu.be/Fo7jRGYdaG8
    ανανήψαντας

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    τώρα , μεταξύ μας , έχει και κάτι αετούς στον ιδιωτικό τομέα...

όσο για την αξιολόγηση στον Ι.Τ., φαντάζομαι ότι όλοι γνωριζουμε προϊστάμενους ή διευθυντές που όλοι άξια είχαν την θέση.. ούτε βύσματα , ούτε γνωριμίες , ούτε γλειψίματα και ίντριγκες …αξιοι…και τιμιοι.....
    Πράγματι, δεν είναι όλα ρόδινα ούτε στον Ι.Τ., ιδιαίτερα στην Ελλάδα που οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν δομή οικογενειακή με την άμεση εμπλοκή του ιδιοκτήτη ο οποίος έχει και την απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών (ακόμα και σε εισηγμένες) . Η διαφορά είναι τεράστια όμως, και τα βύσματα/γνωστοί/γλύφτες είναι μειοψηφία, σπάνια έχουν καίριες θέσεις, ενώ όταν έχουν το αφεντικό/ιδιοκτήτης/γενικός/οτιδήποτε έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν και οι μηχανισμοί για να δουλεύει σωστά ο οργανισμός, γιατί αλλιώς πεθαίνει...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τα 'χεις λίγο μπερδεμένα... Τι σχέση έχει η νίκη του Φράνκο με το συγκεκριμένο κοινωνικο/οικονομικό πείραμα; (πέραν της λήξης του)
    Εννοω οτι η στρατιωτικη ηττα τους ηταν αναμενομη και ηταν ασυνδετη με την κοινωνικη οργανωση που εφαρμοσαν στις ελευθερες περιοχες.
    Η αυτοδιαχειρηση και η κολεκτιβοποιηση, με τον τροπο που την εφαρμοσαν, δεν απετυχαν να λειτουργησουν. Απλα σταματησαν μολις επικρατησε ο Φρανκο.
    Και επισης ηθελα και να τονισω οτι οι δυσκολιες υπερπολλαπλασιαζονται οταν εχεις μονιμως τον εχθρο προ των πυλων και πρεπει να τρεχεις οικονομικα εναν πολεμο ωντας παραληλα αποκλεισμενος απο ολες τις μεριες οπου θα μπορουσες να παιρνεις προμηθειες.

Και κυριως η μαχη χαθηκε και λογω υπεροπλιας του αντιπαλου αλλα και λογω του εσωτερικου εμφυλιου στο μετωπο των αντιφασιστων μεταξυ των ρεπουμπλικανων, των Σταλινικων και των αναρχικων-αναρχοσυνδικαλιστων.
    MADE IN JAPAN 日本製

λέω ότι τα έξοδα που έχει μια εταιρία (αρα και οι σπαταλες) μοιραία θα μετακυλήσουν και στο τελικό προϊόν που το αγοράζει ο καταναλωτής.
    Η αγορά δεν είναι μονοπώλιο. Η τελική τιμή δεν καθορίζεται από το κόστος, καθορίζεται από τον ανταγωνισμό. Προσφορά και ζήτηση. Αν εμένα μου κοστίζει 100 το προϊόν επειδή έχω βάλει τον ανίκανο γιό μου δ/ντη παραγωγής και του δίνω και πολλά λεφτά, και τα κάνει μαντάρα, αντί 50 που κοστίζει στους ανταγωνιστές, εγχώριους ή ξένους, μοιραία ή θα προσαρμοστώ ή θα κλείσω...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    http://www.capital.gr/oikonomia/3036...doxeia-estiasi

Δε ξέρω αν ισχύουν τα παραπάνω αλλά γιατί δε μας λένε επίσημα να το κλείσουμε το μαγαζί και το ταλαιπωρούμε ;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    είναι που θέλουν αναπτυξιακά μέτρα μωρέ...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σημερινή συζήτηση μεταξύ πελατών για τα πολιτικά: έχει πάρει φόρα ο ένας και βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα και δε συμμαζεύεται, σε κάποια στιγμή πετάει ατάκα "που ζεις ρε άσχετε Τσίπρα και νομίζεις ότι είσαι μόνος σου σε αυτόν τον κόσμο, δεν το ξέρεις ότι είσαι μέρος ενός οικονομικού συστήματος που άλλοι έχουν το πάνω χέρι, νομίζεις ότι θα καταφέρεις να ζήσεις μόνος σου αποκομμένος οικονομικά;" Και έρχεται καπάκι η ατάκα που σε αφήνει στον τόπο: "Εγώ τα ξέρω αυτά, γιαυτό ψηφίζω ΚΚΕ"...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Πράγματι, δεν είναι όλα ρόδινα ούτε στον Ι.Τ., ιδιαίτερα στην Ελλάδα που οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν δομή οικογενειακή με την άμεση εμπλοκή του ιδιοκτήτη ο οποίος έχει και την απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών (ακόμα και σε εισηγμένες) . Η διαφορά είναι τεράστια όμως, και τα βύσματα/γνωστοί/γλύφτες είναι μειοψηφία, σπάνια έχουν καίριες θέσεις, ενώ όταν έχουν το αφεντικό/ιδιοκτήτης/γενικός/οτιδήποτε έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν και οι μηχανισμοί για να δουλεύει σωστά ο οργανισμός, γιατί αλλιώς πεθαίνει...
    Τον ΜΜ στην άλφα τράπεζα τον έχεις ακούσει?
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται για τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή και φετινό πέφτουλα του HRC...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    ρε σεις ..χωρίς πλάκα... εντάξει πόση αξία να έχει η γνώμη μου (δλδ στ'@ρχίδι@ σας), αλλά δεν έχω αρκετά βρουμ για τον Βύρωνα.................!!!!!!!!

ρεαλισμός ρε φίλε....άτιμο πράμα...
    +799

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Σημερινή συζήτηση μεταξύ πελατών για τα πολιτικά: έχει πάρει φόρα ο ένας και βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα και δε συμμαζεύεται, σε κάποια στιγμή πετάει ατάκα "που ζεις ρε άσχετε Τσίπρα και νομίζεις ότι είσαι μόνος σου σε αυτόν τον κόσμο, δεν το ξέρεις ότι είσαι μέρος ενός οικονομικού συστήματος που άλλοι έχουν το πάνω χέρι, νομίζεις ότι θα καταφέρεις να ζήσεις μόνος σου αποκομμένος οικονομικά;" Και έρχεται καπάκι η ατάκα που σε αφήνει στον τόπο: "Εγώ τα ξέρω αυτά, γιαυτό ψηφίζω ΚΚΕ"...
    Ξέρεις κάτι όμως...
    Το αν θα είσαι στην ΕΕ
    Το αν θα είσαι στο Ευρώ
    Στο ΝΑΤΟ και δεν ξέρω κι εγώ που
    Πρέπει να είναι προϊών σκέψεις ειδικών, με γνώμονα το συμφέρων της χώρας. Όχι το συμφέρων της Ζίμενς και δεν ξέρω κι εγώ ποιανού...
    Τι να το κάνω αν ο κυρά Κατίνα θέλει ευρώ για να ψωνίζει αρμάνι και πάει στο Σύνταγμα και διαδηλώνει και από την άλλη τα αγροτικά μου προϊόντα τα βάζω στο γκώλο μου γιατί είναι ακριβά.... Ή με σαπίζει η Τουρκία στον τουρισμό κλπ κλπ (παραδείγματα λέω)
    Πρέπει κάποιος να τα βάλει κάτω και να τα ζυγίσει
    αλλά αυτός ο κάποιος.... δεν υπάρχει ή δεν μπορεί ν αποφασίσει αφού μας έχουν δέσει....
    Κοινώς οι επιλογές μας είναι περιορισμένες γιατί "κάποιοι"... απλά μας ΓΑΜΗΣΑΝ....
    Βασικό.... Τσε δεν διαθέτομεν....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Και επισης ηθελα και να τονισω οτι οι δυσκολιες υπερπολλαπλασιαζονται οταν εχεις μονιμως τον εχθρο προ των πυλων και πρεπει να τρεχεις οικονομικα εναν πολεμο ωντας παραληλα αποκλεισμενος απο ολες τις μεριες οπου θα μπορουσες να παιρνεις προμηθειες.
    Ε, όχι και αβοήθητη η αντιφασιστική πλευρά!

Από την άλλη σε έναν εσωτερικό πόλεμο, αν και ο Ισπανικός έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι δεν ήταν αντάρτικο αλλά μεταξύ οργανωμένων στρατιωτικών μονάδων και απ τις 2 πλευρές, είναι ουτοπία να λέμε ότι παρέχει διδάγματα τακτικής πέρα απ το βάπτισμα του πυρός για το μαχητή. Και μόνο ότι δεν διεξάγεται εναντίον οργανωμένων απ τον καιρό της ειρήνης υποδομών αμύνης αλλά πρόχειρα οργανωμένων τοποθεσιών, τον κατατάσσει στην κατηγορία των απλών lessons learned από πλευράς τακτικής.

Οι παράγοντες που χαρακτηρίζουν μια επίθεση εναντίον άλλης χώρας (campaign), οι απαιτήσεις σε υποστήριξη Διοικητικής Μέριμνας που εδώ αντλούνται απ την αρχή της επιχείρησης από επιτόπιες πηγές και πολλοί άλλοι παράγοντες τον καθιστούν ως άκυρο έδαφος εφαρμογής για να αντλήσει κάποιος διδάγματα και να ξεκινήσει έναν Π.Π.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ιδέα από τράπεζες, εγώ είμαι στη Βιομηχανία. Για πες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται για τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή και φετινό πέφτουλα του HRC...
    Όχι καμία σχέση....
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ιδέα από τράπεζες, εγώ είμαι στη Βιομηχανία. Για πες;
    http://www.koutipandoras.gr/article/...tin-alpha-bank

Απ την κωμωδία στο δράμα
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045