Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: ΝΑ ΠΑΡΩ Gilera Runner??

εγω ειχα το 180 cc runner διχρονο έκανα μαζί του 30000 χλμ απροβλημάτιστα μόνο μπαταρία άλλαξα, απίθανο σκουτερ, ροπάτο, ευκολο στην κίνηση, και για κοντινές εξορμήσεις με 120-130 πας όμορφα.
    Να το πάρεις και το τετραχρονο είναι μια χαρά. αρκει να κανεις τα service στην ώρα τους.
    val

Νέο μέλος
    εγώ περιμένω το 125vx την παρασκευή και μου είπαν δυο άτομα ότι καταναλωνει πολυ παρολο που είναι τετράχρονο...να τους πιστέψω;

Μου το είπε τυχαία ένας υπάλληλος βετζινάδικου και σε ενα συνεργείο.

Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι οτι είχα ενα aerox διχρονο 50cc και κατανάλωνε 5 ευρώ την εβδομάδα και δεν ηταν κ σε αριστη κατασταση ο κινητηρας. Αν κάνω την ίδια χρήση λέτε να καίει πολλά περισσότερα αυτό; Εκανα μαλλον 80 χλμ την εβδομάδα νομιζω όχι παραπάνω μέσα στην πόλη.
    Τελευταία τροποποίηση από stefanosA; 24/06/2015 στις 20:38.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanosA Προβολή μηνύματος
    εγώ περιμένω το 125vx την παρασκευή και μου είπαν δυο άτομα ότι καταναλωνει πολυ παρολο που είναι τετράχρονο...να τους πιστέψω;

Μου το είπε τυχαία ένας υπάλληλος βετζινάδικου και σε ενα συνεργείο.

Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι οτι είχα ενα aerox διχρονο 50cc και κατανάλωνε 5 ευρώ την εβδομάδα και δεν ηταν κ σε αριστη κατασταση ο κινητηρας. Αν κάνω την ίδια χρήση λέτε να καίει πολλά περισσότερα αυτό; Εκανα μαλλον 80 χλμ την εβδομάδα νομιζω όχι παραπάνω μέσα στην πόλη.
    Εχω το vx 125 του 2003 και ίσως σε ξενίσει ότι παίρνει παραπάνω βενζίνη και ίσως για αυτό σου λένε οι βενζινάδες ότι καίει κτλ.Έχει 12 λίτρα τεπόζιτο και στα 9 λίτρα ανάβει η ρεζέρβα και έχεις 3 ολόκληρα λίτρα ρεζέρβα.
    Έχω βγάλει με το δικό μου κάποια στιγμή με σταθερή 80-90km 250χιλ αυτονομίας μέχρι να ανάψει το λαμπάκι.Αλλά συνήθως μέσα στην πόλη με Κηφισό και διαδρομές Πειραιά-Αθήνα και πέριξ ανάβει στα 210-230χιλ ανάλογα τις ορέξεις μου στο δεξί γκρίπ.
    Κάποια στιγμή δοκίμασα τα όρια του με ρεζέρβα για να γνωρίζω πόσο βγάζει σε χιλιόμετρα και μου έβγαλε 310 χιλιόμετρα και το γέμισα πρίν μείνει εντελώς.
    Keep spamming!!!:a13:

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Εχω το vx 125 του 2003 και ίσως σε ξενίσει ότι παίρνει παραπάνω βενζίνη και ίσως για αυτό σου λένε οι βενζινάδες ότι καίει κτλ.Έχει 12 λίτρα τεπόζιτο και στα 9 λίτρα ανάβει η ρεζέρβα και έχεις 3 ολόκληρα λίτρα ρεζέρβα.
    Έχω βγάλει με το δικό μου κάποια στιγμή με σταθερή 80-90km 250χιλ αυτονομίας μέχρι να ανάψει το λαμπάκι.Αλλά συνήθως μέσα στην πόλη με Κηφισό και διαδρομές Πειραιά-Αθήνα και πέριξ ανάβει στα 210-230χιλ ανάλογα τις ορέξεις μου στο δεξί γκρίπ.
    Κάποια στιγμή δοκίμασα τα όρια του με ρεζέρβα για να γνωρίζω πόσο βγάζει σε χιλιόμετρα και μου έβγαλε 310 χιλιόμετρα και το γέμισα πρίν μείνει εντελώς.
    Injection είναι το δικό σου; Το δικό μου μαλλον δεν θα είναι... Έχω την πικρα μου που άφησα το Aerox να μην έχω και αυτό να καίει δηλαδή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Gilera runner 200 τετραχρονο και εισαι κομπλε. Μην ακους βλακειες, πανω απο 100 χιλιαδες χιλιομετρα και του εχω κανει τα χειροτερα! Εχει παει σε ολα τα νησια δικαβαλο με αποσκευες. Το μοτερ του ειναι αθανατο. Μην το σκεφτεσαι καν.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanosA Προβολή μηνύματος
    Injection είναι το δικό σου; Το δικό μου μαλλον δεν θα είναι... Έχω την πικρα μου που άφησα το Aerox να μην έχω και αυτό να καίει δηλαδή.
    Δέν υπάρχει Runner με injection,όλα με καρμπυρατέρ είναι.
    Keep spamming!!!:a13:

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Δέν υπάρχει Runner με injection,όλα με καρμπυρατέρ είναι.
    Το 2003 νομίζω είχε βγει σε 50αρι. Το είχε ένας φιλος μου μεγάλη αποτυχία. Απλά το αναφέρω.

Μάλλον δεν έχουμε κανένα σωστό επαγγελματία εδώ στα μέρη μου ότι του καταιβαινει του καθενος να λέει. Απο κατι σαν αυτούς πήγε το μηχανάκι το παλιό χαμένο... μου καταστρέψανε το στρόφαλο με παλιά βίδα και το έκανα πατέντα και μου βγαλε 3 χρόνια. Γι αυτό και εγώ πηγα εκτός νομού και το πήρα το καινούργιο και εκεί θα πάω για service...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έψαχνα το 200αρι, αλλά 2000€ για μεταχειρισμένο με 50000 χιλιόμετρα δεν δίνω.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω τελικα Gilera η Daytona
    από Nick1317 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2013, 16:10
  2. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  3. να το αγορασω ? gilera runner 180
    από ANTY2 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 07:53
  4. να πάρω bmw f650?
    από enfield στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2004, 17:02
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ